• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

Sanırım ne demek istediğimi anlamadınız. Kendi evlerinde dediğiniz şey kendi evleri olmuyor, eskiden eltiler vs kayınbabanın evinde de aynı durumda yaşamışlar. Yani arada bir fark yok. "Onların kocalarının evi yok, kendilerinin evi yok." Ve ahlak anlayışı gereği de kimse birbirine bu tarz konular açmazmış. He keza apartmanlarda yatak odaları da yan yana oluyor. Bir evin içindeki yan odadan farkı yok. Komşu gelip size böyle densiz konuşur mu?
Ben öyle yaparım dedim, ben yapı itibariyle gidip kimseye ağlayan biri değilim, kişilere o an tepkimi veririm. Bu kadının öyle davranmamış olması diğerinin arsızca konuştuğu gerçeğini değiştirmiyor.

Aslında yine anlamadım🙈
O yaşamışlar kısmı öyle yaşamışlar yani hayat tarzları bu imiş konu sahibesi misafirliğe gitmiş aynı şey değil bence.
Ha ilk konusunda da bu konuda da kızın söylediği şeye değil konu sahibesinin durumu büyütmesine yorum yaptım ben.
Bana kalsa hepsi tuhaf kızın mutfakta söylediği konu sahibesinin bunu odadaki eşine yetiştirmesi eşinin kalkıp kuzenin kapısına dayanıp karın ne yaptı biliyormusun demesi. Kuzenin kendi eşine aile büyüklerinin ortasında sen dün gece beni reddettin eşin yine aile büyüklerinin ortasında karım beni mutlu ediyor demesi..
Hatta şu an benim bu mesajı yazmam da tuhaf zira konu sahibesi kimlik doğrulaması yapmamış🙈

Aslında yine anlamadım🙈
O yaşamışlar kısmı öyle yaşamışlar yani hayat tarzları bu imiş konu sahibesi misafirliğe gitmiş aynı şey değil bence.
Ha ilk konusunda da bu konuda da kızın söylediği şeye değil konu sahibesinin durumu büyütmesine yorum yaptım ben.
Bana kalsa hepsi tuhaf kızın mutfakta söylediği konu sahibesinin bunu odadaki eşine yetiştirmesi eşinin kalkıp kuzenin kapısına dayanıp karın ne yaptı biliyormusun demesi. Kuzenin kendi eşine aile büyüklerinin ortasında sen dün gece beni reddettin eşin yine aile büyüklerinin ortasında karım beni mutlu ediyor demesi..
Hatta şu an benim bu mesajı yazmam da tuhaf zira konu sahibesi kimlik doğrulaması yapmamış🙈
Hayat tarzı ile ilgisi yok, hala o şekilde yaşayan insanlar var. Bunlar ekonomik temelli mevzular. Eğer ahlak anlayışları farklı olsa o durumdaki insanlar da bu kuzenin eşi gibi saçma sapan konuşurdu. Konuşmuyorsalar ahlak yapılarına ters düştüğü konuşmuyorlar. Benim açımdan hiçbir farkı yok. Benim evime gelip biri kalsa sabahına böyle konuşamam.

İlk konuda "yan oda" demişti diye hatirliyorum. Şimdi bir daha baktim "yan odamizda kaliyorlardi" yazmiş. 🙄🙄 Yan odada insanlar kaliyorsa şato olmasinin anlami yok. 😁 Evin bir ucundan oteki ucunalik bir durum yok yahggnii.
İstanbullu gelindeki konak gibi hayal ettimben:) orda da fesat elti vardı ama hiç konusu geçmedi şimdi bende merak ettim neden senaryoya almadılar acaba 🤣
Neyse yan odamda biri varsa ben o satoya şato demem şahsen , o ne öyle fakirler gibi

Ciddi birşey soracağım .ne diyiceksiniz kuzene (. Bizim sevişmemiz yüzünden yuvanizi yikmayinmi?) Senin artık trol olduğunu dusunmeye başladım eğer öyleyse icimdeki Siri diyorki 💅 bu hiç hoş değil ,😏

Iyi de herkesin ahlak anlayışı farklıdır. Kimisi bu tarz konuları hiç konuşmaz. Mesela ben kimse ile bu konuları konuşmam, kimse de bana bu konuları açmaz. Daha yeni tanıdığınız ve ahlak anlayışını bilmediğiniz kişilerle bu tarz şakalaşmalar olmaz. Önce tanırsınız kişiyi sonra ne konuşup konuşmayacağınıza karar verirsiniz. Biri gelip bana ulu orta böyle bir şey dese kocama gidip demem, onu orada ben rezil ederim. Herkes haddini huddudunu bilsin.
Ayrıca evliliği kurtarmak adına tatile giden de çok. Kurtulmazsa ayrılıyor millet. Hatta bu kadın yüksek ihtimalle kocası ile o gece de tartışma yaşamış olabilir sesleri duyduklarında. Sabah da o yüzden böyle ulu orta rezil edeyim mantığı ile gelmiş olabilir.
Ben olsam hiç karışmam. Kurtarmak isteyen evliliğini kendi kurtarır. Kimse kimsenin sebebi olmaz. Kimse kuzeni için gidip boşanmaz.
Konu sahibinin ahlak anlayışını da sorgulayın bence zira kuzeni eşini aradığında koşa koşa gidip kuzenin,eşiyle nasil birlikte olmadıklarını vb şeyleri dinlemiş bir güzel oturup. Konuşulmasindan rahatsız olan insan,oturup dinleyip,gelip burda anlatmaz ki.

Sizin deyiminizle evde tanimadigi, ahlak anlayisini bilmedigi bilmem kaç tane cift varken ulu orta inleyen biri, ulu orta konusulunca rahatsiz olup benim ahlakima uymuyor dese kim kimi rezil eder tartisilir dogrusu.
Onu bunu bırakın birde kuzen eşini çağırıyor gel konuşalım diye,konu sahibi de gidip bir güzel kuzen ve eşinin yatak odası muhabbetini dinliyor,yetmiyor gelip burda da anlatıyor şaka gibi.

Ses kaydı alamamanız kötü olmuş.
Siz en iyisi aklınızda kalanları hayal gücünüzle harmanlayarak günlüğünüze yazın.
Günlüğü de eşinizin en çok takıldığı alanda unutun.
Yazarken ağlamayı da ihmal etmeyin ki gözyaşlarınız mürekkebi dağıtsın.
Eşiniz süper kahramana dönüşünce de olaylar gelişir.

Eski konumu çoğunuz biliyordur, bugün çok can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Eski konuyu okumayanlar için:

Kızlar bugün kayıtlı olmayan bir numara beni aradım, ben de açma gafletinde bulundum. Kızın annesi imiş. Telefonda bana hakaretler bağırmalar. Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ve malesef ses kaydı alamadım. Kayıt alacak başka bir cihaz yoktu yanımda.
Kızının boşanmasında benim payım olduğunu, tatillerini mahvettiğimi söyledi. Eşime de aynı şekilde hakaretler etti. Ses kaydı alabilme ihtimallerine karşı ben biraz temkinli konuştum. İşin en saçma yanı konuşmanın sonunda kadın ağladı, ben de anayım, kızımın yuvasının yıkılmasını istemem nolur X’le konuşun dedi (eşimin kuzenini çağırıp barışmaları için konuşmamızı istedi)
Telefonlarını açmıyormuş, kız 2 haftadır orada hiç yanına gitmemiş barışmak için vs.
Ben de; biz de istemeyiz tabiki ama kendileri bilir o kısmı ben yine de eşime sorayım, o uygun bulursa görüşürüz diyerek kapattım.

Sizce görüşmeli miyiz kuzenle barışmaları konusunda? Ben araya girmek istemiyorım bu işin sonumda biz kötü olucaz gibi hissediyorum. Kadının da o kadar hakaretten sonra bu isteğini yapmak hiç içimden gelmiyor belki başta düzgünce konuşsa olurdu. Bilmiyorum kızlar.
Bir yandan barışsınlar isterim tabi ki ama içimden gelmiyor artık. Ben de çok üzüldüm ne gurur kaldı ne bir şey. Bir yandan da kadına da kızına da üzülüyorum. Kız daha 29 yaşında. Elimizden en küçğk bir şey gelecekse yapmak isterim ama korkuyorum biz arada kalıcaz diye
Ev o kadar kalabalıkken sevişirken çıkardığınız sese dikkat edip o kadar gürültü çıkarmasaydınız bugün bunu dert edinmenize gerek kalmazdı :)

HErkese merhaba, geri döndüm. Hala fake yazanlar var. Diyecek bir şeyim yok onlar için.
Sonuç olarak konuyu güncellersek;
Tabiki gürültülü bir olay değildi ama kuzenin eli bir şekilde anlamış. Tabiki dikkat ettik artık bunu söylemekten dıkıldım.
İkinci olarak da eşim kuzeniyle erkek erkeğe kobultu bu arama olayından bahsetmeden. Ama barışşma gibi bir durum yok.
Son olarakta bu yaşanan olaylarda kendinis uçku ya da sorumlu hissetmiyorum. Evet belki odada ağlamam yanlıştı ama o an insan duygularını kontrol edemiyor. Karşı tarafın da iyi niyetle veya şakayla söylediğini füşünmğyorum.

HErkese merhaba, geri döndüm. Hala fake yazanlar var. Diyecek bir şeyim yok onlar için.
Sonuç olarak konuyu güncellersek;
Tabiki gürültülü bir olay değildi ama kuzenin eli bir şekilde anlamış. Tabiki dikkat ettik artık bunu söylemekten dıkıldım.
İkinci olarak da eşim kuzeniyle erkek erkeğe kobultu bu arama olayından bahsetmeden. Ama barışşma gibi bir durum yok.
Son olarakta bu yaşanan olaylarda kendinis uçku ya da sorumlu hissetmiyorum. Evet belki odada ağlamam yanlıştı ama o an insan duygularını kontrol edemiyor. Karşı tarafın da iyi niyetle veya şakayla söylediğini füşünmğyorum.
Kocana kuzenin kaynanası ile konuşmalarını anlattın mı?

Eski konumu çoğunuz biliyordur, bugün çok can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Eski konuyu okumayanlar için:

Kızlar bugün kayıtlı olmayan bir numara beni aradım, ben de açma gafletinde bulundum. Kızın annesi imiş. Telefonda bana hakaretler bağırmalar. Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ve malesef ses kaydı alamadım. Kayıt alacak başka bir cihaz yoktu yanımda.
Kızının boşanmasında benim payım olduğunu, tatillerini mahvettiğimi söyledi. Eşime de aynı şekilde hakaretler etti. Ses kaydı alabilme ihtimallerine karşı ben biraz temkinli konuştum. İşin en saçma yanı konuşmanın sonunda kadın ağladı, ben de anayım, kızımın yuvasının yıkılmasını istemem nolur X’le konuşun dedi (eşimin kuzenini çağırıp barışmaları için konuşmamızı istedi)
Telefonlarını açmıyormuş, kız 2 haftadır orada hiç yanına gitmemiş barışmak için vs.
Ben de; biz de istemeyiz tabiki ama kendileri bilir o kısmı ben yine de eşime sorayım, o uygun bulursa görüşürüz diyerek kapattım.

Sizce görüşmeli miyiz kuzenle barışmaları konusunda? Ben araya girmek istemiyorım bu işin sonumda biz kötü olucaz gibi hissediyorum. Kadının da o kadar hakaretten sonra bu isteğini yapmak hiç içimden gelmiyor belki başta düzgünce konuşsa olurdu. Bilmiyorum kızlar.
Bir yandan barışsınlar isterim tabi ki ama içimden gelmiyor artık. Ben de çok üzüldüm ne gurur kaldı ne bir şey. Bir yandan da kadına da kızına da üzülüyorum. Kız daha 29 yaşında. Elimizden en küçğk bir şey gelecekse yapmak isterim ama korkuyorum biz arada kalıcaz diye
Kuzenle görüşürseniz ve konu açılırsa, boşanma konusunda kararlı mısın düşündün mü diye sorarsınız ama daha fazlasını yapmayın. Durumun sizinle ilgisi yok insanlar böyle bir kavga yüzünden boşanmaz, onlar kendisine günah keçisi arıyor. Ekstra müdahale etmeyin bence

Kuzenle görüşürseniz ve konu açılırsa, boşanma konusunda kararlı mısın düşündün mü diye sorarsınız ama daha fazlasını yapmayın. Durumun sizinle ilgisi yok insanlar böyle bir kavga yüzünden boşanmaz, onlar kendisine günah keçisi arıyor. Ekstra müdahale etmeyin bence
Eşm görüştü ve malesef kararlı

Aslında yine anlamadım🙈
MErhaba, yaptım.
Buraya en özelimizi açıyoruz anonim olduğumuz için. Takdir edersiniz ki kimlik doğrulaması bubu engrlliyor. Yine de buradayım.

Back
X