- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Sanırım ne demek istediğimi anlamadınız. Kendi evlerinde dediğiniz şey kendi evleri olmuyor, eskiden eltiler vs kayınbabanın evinde de aynı durumda yaşamışlar. Yani arada bir fark yok. "Onların kocalarının evi yok, kendilerinin evi yok." Ve ahlak anlayışı gereği de kimse birbirine bu tarz konular açmazmış. He keza apartmanlarda yatak odaları da yan yana oluyor. Bir evin içindeki yan odadan farkı yok. Komşu gelip size böyle densiz konuşur mu?
Ben öyle yaparım dedim, ben yapı itibariyle gidip kimseye ağlayan biri değilim, kişilere o an tepkimi veririm. Bu kadının öyle davranmamış olması diğerinin arsızca konuştuğu gerçeğini değiştirmiyor.
Aslında yine anlamadım

O yaşamışlar kısmı öyle yaşamışlar yani hayat tarzları bu imiş konu sahibesi misafirliğe gitmiş aynı şey değil bence.
Ha ilk konusunda da bu konuda da kızın söylediği şeye değil konu sahibesinin durumu büyütmesine yorum yaptım ben.
Bana kalsa hepsi tuhaf kızın mutfakta söylediği konu sahibesinin bunu odadaki eşine yetiştirmesi eşinin kalkıp kuzenin kapısına dayanıp karın ne yaptı biliyormusun demesi. Kuzenin kendi eşine aile büyüklerinin ortasında sen dün gece beni reddettin eşin yine aile büyüklerinin ortasında karım beni mutlu ediyor demesi..
Hatta şu an benim bu mesajı yazmam da tuhaf zira konu sahibesi kimlik doğrulaması yapmamış