• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

samayakrasivayadevushka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2017
279
231
103
28
Eski konumu çoğunuz biliyordur, bugün çok can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Eski konuyu okumayanlar için:

Kızlar bugün kayıtlı olmayan bir numara beni aradım, ben de açma gafletinde bulundum. Kızın annesi imiş. Telefonda bana hakaretler bağırmalar. Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ve malesef ses kaydı alamadım. Kayıt alacak başka bir cihaz yoktu yanımda.
Kızının boşanmasında benim payım olduğunu, tatillerini mahvettiğimi söyledi. Eşime de aynı şekilde hakaretler etti. Ses kaydı alabilme ihtimallerine karşı ben biraz temkinli konuştum. İşin en saçma yanı konuşmanın sonunda kadın ağladı, ben de anayım, kızımın yuvasının yıkılmasını istemem nolur X’le konuşun dedi (eşimin kuzenini çağırıp barışmaları için konuşmamızı istedi)
Telefonlarını açmıyormuş, kız 2 haftadır orada hiç yanına gitmemiş barışmak için vs.
Ben de; biz de istemeyiz tabiki ama kendileri bilir o kısmı ben yine de eşime sorayım, o uygun bulursa görüşürüz diyerek kapattım.

Sizce görüşmeli miyiz kuzenle barışmaları konusunda? Ben araya girmek istemiyorım bu işin sonumda biz kötü olucaz gibi hissediyorum. Kadının da o kadar hakaretten sonra bu isteğini yapmak hiç içimden gelmiyor belki başta düzgünce konuşsa olurdu. Bilmiyorum kızlar.
Bir yandan barışsınlar isterim tabi ki ama içimden gelmiyor artık. Ben de çok üzüldüm ne gurur kaldı ne bir şey. Bir yandan da kadına da kızına da üzülüyorum. Kız daha 29 yaşında. Elimizden en küçğk bir şey gelecekse yapmak isterim ama korkuyorum biz arada kalıcaz diye

Ayni durumda kalsam konusurum esimle kuzeniyle konussun diye bugun onlara belki yarin size dunya hali kimin ne olacagi belli olmuyor boyle dusunun....ama herkesin hatasini soylerim kuzum uzerime kalmasina firsat vermem ,ilk hatayi kadin herkesin icinde soyleyerek yapti, sen de esine anlatarak hata yaptin ki is buyudu bosanlarinda taşan bardagin damlasi oldunuz zira esas mevzu kendi yatak odalari

Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ve malesef ses kaydı alamadım.

tüh yaa kocasına onu da dinletecekmiş ama ses kaydı yok
kocası şimdi anlatılanlarla yetinmek zorunda kalacak...
bence eş de bizim gibi gelecek mevzuları heyecanla bekliyor

Back
X