- 27 Ağustos 2018
- 20
- 2
- 1
- Konu Sahibi Sunshinee34
selam arkadaşlar, hayatımda ilk defa böyle İçimi açıyorum aranıza yeni katıldım çünkü napıcağımı gerçekten bilmiyorum eşimle aram çok kötü nedeni aile.. Geçtiğimiz sene kardeşleriyle tatil yapmıştık iki kez bu senede ailemle bir yerlere gidelim bir yer dediğimde yine onun ailesinin yanı köye davet etmişlerdi bizimkilere de değişiklik olsun diye tamam dedik.aramız limonluda ama yine kardeşlerini almak istedi daha da kötü oldu kavga ettik neyse hep birlikte gittik Annem beni sakinleştirdi boşver kızım kardeşidir diye bu Arada yer YÖK diye kendi kardeşime hayır demiştim ama onunkini aldık 10 saatlik yolda. Orda ister istemez suratım hep düşüktü gitmeden oramı buramı sıktı küfür etti zoruma gitmişti. 3 gün kaldık ve hiç konuşmadık gelince aileme etmediği laf kalmadı kendi ailesine her şekilde harcama yapıp bizimkiler benzin doldurduğu halde zaten baban zorla veriyor parayı kenafir gözlüler arabayı da kırdı gibi laflar etti seni dolduruyor annen fısır fısır çok konuşuyorsunuz artık kardeşi dönüşte gelmedi ben sizin yüzünüzden kardeşimi almadım etmedim noldu rahat oldunuz mu seni her istediğinde göndermicem etmicem ailene gibi lafları etti çok zoruma gitti her başı sıkıştığında ailem yardımımıza koştu bunu çokta iyi biliyor borç verdi mal sahibi yaptı severlerdi de birbirlerini sırf köye ailesinin yanına gittik orda surat yaptım diye onlara çok büyük haksızlık etti gülemezdim çünkü her halta kardeşini sokup benim fikirlerimi önemsemiyor heryerimi sıktı laflar beni çok yaraladı sustum bu lafları gece etmişti ailemi atıcaktım o gece sabaha kadar oturdum sabah kalktım hazırlandım anahtarı bırakıp gidip anlatacaktım içime çok oturmuştu aradı gitme bekle dedi işten geldi hemen sonra konuştu özür diledi çevirmeye çalıştı ben kendi kardeşlerimden de para almamıştım haksızlık ettim evet dedi ben o lafları onlara söylemedim sende benim ailemi üzdün suratın asık hep dedi ama olmadı O gecede ayrınyattık düşünüp düşünüp ağlıyordum ailem gerçekten hiç karışmaz etmez siz iyi olun der herşeye koşar gelir o bu kadar haksızlık edince yüreğim doğrulmuyor sarılıyor gönlümü almaya çalışıyor ama olmuyor bana yaptıklarının yanında ilk defa ailene böyle laflar etmesi beni çok üzdü ta eskilerden saçma sapan şeylere takılmış ama kendi ailesiyle ilgili konuşunca hemen sinirleniyor konduramıyor anneme gidecektim anlatıcakyımzaten köyde surat yapı va anladılar da ben yine de çok açmadım babama ver parasını size böyle diyor siz oğlum oğlum diyorsunuz anlayın demek istiyorum onun ailesi çivi çakmaz ama görmüyor demekki demek istiyorum ama çok üzülürler bir daha görüşmezler bana birdaha bu eve de gelmesinler etmesinler dedi gidip anlarım en azından bunlarınduyarlasa gelmezler dedim bırakmadı pişman oldu ama bana etki etmedi ailesiyle telefonda fısfıs konuluyor ki ben onun kardeşine hizmetçilik yapıyorum resmen o bile abisine surat yapıyorum diye bana laf soktu tartıştık seni ilgilendirmez dedim onun yüzündendi ailemin işittiği laflar bugünde tekrar yanaştı sarılıp duruyor ama olmuyor yüzüm gülmüyor iyi insandır ama bu yaptığı ilk defa beni bu noktaya getirdi arada ettiği laflarınhayırlayamıyprum çok ağır konuştu İnanın ben zerre kadar laf etseydim bana neler söylerdi ama ben sustum tüm fesatlıklarına sustum napıcam aileme söylesem mi versinler para rahatlasın utansın