Yazmak belki iyi gelir

Ekonomik özgürlüğün varsa da çekme bu adamı.Boşan demem kolay kolay ama çekilir dert değil ailesini her şeye karıştıran adam.Bir de senin ailene terbiyesizlik yapmış , yeme onun laflarını.
Hem anlatmayıp hem işin içinden nasıl çıkıcam susup oturunca herşey güzel ama yapamıyorum benim ailem gelmicekse seninki de gelmesin diyorum tamam diyor beni ezdirme diyorum tmm diyor ben ezdirmiyorum diyor söylediklerinin hata lçolduğınu söylüyor onunla da konuşulmuyor aileme de anlatamıyorum bitecek babasını dinler ona anlatım diyorum oda burda değil arayıp anlatmak da çok zor suratım asık sanki çaresiz gibi ailem için katlanmak zorundaymışım hissi var annem çok hassas çok üzülür duyarsa soğut

Eşin paranoyak mı acaba? Yok baban senin mutsuz ettiği için kızmış da arabanın parçasını kırmış.Bu nasıl bir zihnin ürünü olabilir ki?
Kesinlikle bende aynısını söyledim adamın hiçbirşeyden haberi bile yok yol boyu uyudu basıl kırsın dedim çevirmeye çalışıyor ama karşısında çocuk yok

Hem anlatmayıp hem işin içinden nasıl çıkıcam susup oturunca herşey güzel ama yapamıyorum benim ailem gelmicekse seninki de gelmesin diyorum tamam diyor beni ezdirme diyorum tmm diyor ben ezdirmiyorum diyor söylediklerinin hata lçolduğınu söylüyor onunla da konuşulmuyor aileme de anlatamıyorum bitecek babasını dinler ona anlatım diyorum oda burda değil arayıp anlatmak da çok zor suratım asık sanki çaresiz gibi ailem için katlanmak zorundaymışım hissi var annem çok hassas çok üzülür duyarsa soğut
Annen üzülür tamam da sen şimdi de acı çekiyorsun.Sadece annen bilmiyor ki bence biliyodur , senin halinden tavrından anlamaz mı? Kesin anlar hatta dertleniyor bile olabilir çocuğum eziyet görüyor diye.Eşin değişir diyorsan bu konularda , anlatma diyorum.Ama değişmez ve sana böyle davranmaya devam edeceğini düşünüyorsan da boşuna ömrünü tüketme o üzülür bu üzülür diye.Kendini de düşün.

Bence ailene anlatma.Yarin birgün iyi olursun kocanla ,sende ailenin ona duyduğu nefretle kalırsın ,pişman olursun .Eşin büyük ayıp etmiş ailene laf sayarak ama sizde çok pasif kalmışsınız .Hickimse benim aileme laf sayamaz kocam bile olsa.Sayarsa da karşılığını alır..Sokaktan almadı sizi dimi ...

Tabiki boşanmak kolay değil o son seçenek zaten ailesinin yakınında oturmak zaten çok zor olur haklısın enazından böyle davrandıktan sonra akabininde kendini hemen affettirmesine müsade etme sürttür burnunu haddini bilsin

Ya seatlle seatlle hanım sizin son durumunuz noldu yani anladığım kadarıyla bosanmışsınız ama merak ettiğim çocuklarınızın babasından ayrılırken maddi olarak ne geçti elinize açık ca söylemek zorunda değilsiniz sadece birşeyler koparabildiniz mi onu bilmek istiyorum çünkü mal kaçırma durumları vardı oyuzden soruyorum.hayatınızda ne gibi gelişmeler oldu.size de hatırlatmak zorunda olduğum için üzgünüm ama o kızdan bir haber var mi valla arada bir aklım size kaymiyor değil.

Ya seatlle seatlle hanım sizin son durumunuz noldu yani anladığım kadarıyla bosanmışsınız ama merak ettiğim çocuklarınızın babasından ayrılırken maddi olarak ne geçti elinize açık ca söylemek zorunda değilsiniz sadece birşeyler koparabildiniz mi onu bilmek istiyorum çünkü mal kaçırma durumları vardı oyuzden soruyorum.hayatınızda ne gibi gelişmeler oldu.size de hatırlatmak zorunda olduğum için üzgünüm ama o kızdan bir haber var mi valla arada bir aklım size kaymiyor değil.
Evet boşandık o kız nişanlısı ile evlendi:)Zor da olsa eşimle maddi olarak anlaştık çocuklar babaları ile aktif görüşüyorlar yani gidip evinde kalma durumları yok ama sürekli iletişim halindeler(bu aşamayada zor geldik)Eşim benimle barışmak için çok çaba sarfediyor ama maalesef artık olan oldu tabiki bende çok üzüldüm çok yara aldım nekadar belli etmesem de eşimede bu durum beni üzdü şuan şükrediyorum hayatım çok güzel ve hiç keşke demedim

Evet boşandık o kız nişanlısı ile evlendi:)Zor da olsa eşimle maddi olarak anlaştık çocuklar babaları ile aktif görüşüyorlar yani gidip evinde kalma durumları yok ama sürekli iletişim halindeler(bu aşamayada zor geldik)Eşim benimle barışmak için çok çaba sarfediyor ama maalesef artık olan oldu tabiki bende çok üzüldüm çok yara aldım nekadar belli etmesem de eşimede bu durum beni üzdü şuan şükrediyorum hayatım çok güzel ve hiç keşke demedim

Hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşaallah allahın izniyle.sizin adınıza sevindim.mutlulugunuzun daim olması dileklerimle.

Bence ailene anlatma.Yarin birgün iyi olursun kocanla ,sende ailenin ona duyduğu nefretle kalırsın ,pişman olursun .Eşin büyük ayıp etmiş ailene laf sayarak ama sizde çok pasif kalmışsınız .Hickimse benim aileme laf sayamaz kocam bile olsa.Sayarsa da karşılığını alır..Sokaktan almadı sizi dimi ...
Pasif derken ? Napbilirdim söyledikleri karşısında sustum pişman olsun diye pişman olup geldiğinde bir gün sonra ne varsa döktürdüm kendi ailesinin yaptıklarını söylediği lafları yüzüne yüzüne vurdum özür diledi ama benim içimin sızısı geçmiyor her koşulda bizi düşünen destekleyen aileme ettiği lafları yedirmem ne kadar sürecek ? Hiçbirşey olmamış gibi davranırken suratım düzelmiyor ve aklıma insan sinirliysen doğruları söylermiş lafı geldikçe çıldırıyorum ailesine kıyamıyor benimkilere demediği kalmadı ben anneme benzemicekmişim çok dolduruyormuş beni Allah biliyor ya kesinlikle ağzını açmaz sormaz söylemez hiçbirşeyi bilmez çünkü kendisini iyi doldurmuşlar bu işin içinden basıl çıkılır bilmiyorum herkes birşeyler yazmış ama anlatmadan nasıl yüreğimin doğrulacak noktaya geleceğini mutlu olabileceğimi yazmamış

Gönlünuzü ferah tutun .Su akar yolunu bulur. Ailenize anlatırsanız ortalık dahada karışabilir.Bir süre muhattap olmayın.burnu sürtsün.

Şiddet yok demişsiniz de kolunu sıkması ney?
Ayrıca psikolojik şiddet uyguluyor işte. İlla ağız burun kırması gerekmez.

Gönlünuzü ferah tutun .Su akar yolunu bulur. Ailenize anlatırsanız ortalık dahada karışabilir.Bir süre muhattap olmayın.burnu sürtsün.
Hiçbirşey olmamış o lafları söylememiş gibi davranıyor özürün herşeyi değiştirdiğini sanıyor annemle konuştum bu sabah üzüldü ben konuşucam onla biz karışmayız etmeyiz iyi diyoruz yüzüne gülüyoruz demek ki yanlışmış dedi biz herşeyimizi önüne sererken art niyet düşünmedik nasıl böyle konuşur neyse parasınhrşeyi veririz sen yeter ki üzülme ilk boşanan da sen değilsin her zaman arkandayım dedi ağladı üzüldüm evet ama biraz hafifledim biblonuzu anneme taşıdığımı duyunca çok Kızıcak ama içim içimi kemiriyordu haksız yere söyledikleri

canım ailene söyleme üzülürler. yarın öbür gün senin kinin gider ama ailenin aklından çıkmaz. zaten bu erkekler yüzünden insan ailesinden de oluyor. yerinde olsam söylemezdim

Hayır şiddet yok sadece yola çıkmadan kavga ettiğiniz için kapıya yumruk atıp bana git diyip suratımı sıktı o yüzden hep surat astım zoruma çok gitti oda bunun farkına varıp konuşmaya çalıştı ama yapamadım gelince aileme söyledikleri de tuz biber oldu şuan nasıl davranacağımı bilmiyorum hiçbirşey olmamış gibi davranıyor dışarı çıkalım gel biryerlerde gidelim sanki o lafları o etmemiş gibi İnan’ın dil yaradı çok kötü geçmiyor uyutmuyor
Siddet yok demissiniz ama yuzunuzu sıkmasi siddet degil mi? Ayrica psikolojik siddette var size karsi.Tabi ki size bosanin ya da bosanmayin diyemem ama net ve ciddi bir sekilde esinizi bu tur davranis ve konusmalarin tekrarlanmamasi icin uyarmalisiniz.

noktalam işaretleını gercekten şimdi anladım..nefesım yetmedı nefesszı kalınca bıraktım okumayı.Allah yardım etsin.

Back
X