- Konu Sahibi Sunshinee34
Aileniz herşeye kosmasin.
Birakin onun ailesi herşeye koşsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım birsüre sakın çocuk düşünme olur muEvet sırf bunyüzden bekliyorum mantıklı karar verebilmek için 2,5 yıllık evliyiz çocuğumuz da YÖK ama düzgün insandır bu zamana kadar da aileme bir saygısızlık etmedi bu olay beni çok şaşırttı gerçek yüzünü gördüm sanki kendi ailesinin malı görüyor evimizdeki herşeyi ama bizimkilere gelince iğneliyor bu son olayda söyledikleri yüreğimi hiç doğrultmuyor
Boşanmak o açladar kolay bir karar değil ama ilerisinden korkuyorum onun ailesine yakın oturmak büyük mesele bence karışmazlar gelmez gitmezler ama bir iğneleme bir tripler hiç isteniyorum yakınlarında oturmak ama ona söylediğimde kabul etmiyor ailesine sürekli gülmek zorunda değilim uzaklaşmak istiyorum huzur istiyorum herşeye tamam diyorum ama aileme söylediklerini sindiremiyorum onlayken ailemin yanımda konuyu açsam oda konuşsa utanır mı ya da bizimkilere söyleyip tavır almalarını mı sağlasam ama yine ben mutsuz olucamAilene boşanmayı düşünmüyorsan kesinlikle söyleme nezaman artık bitti son nokta dersen ozaman anlatırsın emin ol şimdi onu utandırmak için söylemen sadece seni üzer iyice yüzgöz olup saygısızlaşır sadece ailende sen unutsan bile asla unutmaz kısacası olan yine size olur geçinmeye gönlünüz varsa
Aşırı çocuk istiyor sorunları ona bile bağlıyor bazenAblacım birsüre sakın çocuk düşünme olur mu
Bende bu söylediklerini onlara söylesem gelmezler zaten gelmesinler etmesinler ben çok iyi oldum tepeme çıkıyor herkes diyor kim çıkıyorsa tepesine anlayamıyorum. Söyledim senin ailen bir çivi çakmaz sen ne diyorsun diyorum benim babam işten geç geliyor sana yapıyorlar bana mınyapıyorşar diyor sanki kendisi başka evde yaşıyorAileniz herşeye kosmasin.
Tabiki boşanmak kolay değil o son seçenek zaten ailesinin yakınında oturmak zaten çok zor olur haklısın enazından böyle davrandıktan sonra akabininde kendini hemen affettirmesine müsade etme sürttür burnunu haddini bilsinBoşanmak o açladar kolay bir karar değil ama ilerisinden korkuyorum onun ailesine yakın oturmak büyük mesele bence karışmazlar gelmez gitmezler ama bir iğneleme bir tripler hiç isteniyorum yakınlarında oturmak ama ona söylediğimde kabul etmiyor ailesine sürekli gülmek zorunda değilim uzaklaşmak istiyorum huzur istiyorum herşeye tamam diyorum ama aileme söylediklerini sindiremiyorum onlayken ailemin yanımda konuyu açsam oda konuşsa utanır mı ya da bizimkilere söyleyip tavır almalarını mı sağlasam ama yine ben mutsuz olucam
O gün kavga edince gitmek istemedim anneme söyledim babam farkında değil diye annem gidelim sonra gelince konuşuruz boşver kardeşi de gelsin ne diyim deyince onu kıramadım bide orda arkasından konuştupubyiğenlerine aşkım canım cicim bana köpek gibi davrandı şimdi gönlümü almaya çalışsa nolur ki mantıklı düşünmek istiyorum ama şu sıralar hiç değilHiç gitmezdim tatile..kesinlikle seninle böyle konuşmasina izin verme tavrini koy gerekirse bu yaptıklarini aileme söyleyeceğim bakalim nasıl yüzlerine bakacaksin diye tehdit et..
Cocuk evliligi kurtarmaz sorunlari cozmez. Kendi aranizdaki sorunlari cozmeden cocuk dusunmeyin derim.Aşırı çocuk istiyor sorunları ona bile bağlıyor bazen
Kendime edilen lafları bir yerde tamam derim unuturum doğru değil evet ama hadi unuturum diyorum ama haksızlık edildiği bir durumda hele de anneme babama hiç hiç kabullenemiyorum kimseye danışamıyprum onun ailesiyle konuşsam oğullar bir yerde. Anneme anlatsam ki bu zamana kadar hiçbir sorunumu kimseye yansıtmadım iyi olunca kimse hatırlamasın dedim ama bu konu içimi kemiriyor ilk defa bu platformda yazıp napıcağım sorusuna mantıklı cevaplar arıyorumİçiniz soğumuş. Şimdi değil belki ama ileride bir yerde patlak verir bu soğukluk... Çünkü hazmedilecek şeyler değil. Bir de güvendiğinin bambaşka yüzünü görünce.
Şimdi ailenize anlatırsanız boşanma noktasına bile gelebilirsiniz, daha da çirkinleşebilir. Bir ayılıktı deyip tekrar ısınmayı bekleyecekseniz ailenize bahsetmeyin. Yeri geldiğinde de ufak hatırlatmalarla taşları gediğe koyuverin.
Çok haklısın ama kıyaslıyor herkesin çocuğu var işten yenş ayrıldım senin psikolojin bozuldu herşeye sarıyorsun çocuk yapalım felan diyor. Yemek yerken bile kelimeler aklımdan çıkmıyor çıkmıyor delirecek gibi oluyorum napıcam kimle konuşucam babama söylesem bir dağ eskisi gibi olmaz çok iyi anlaşıyorlardı ama köyde ben mutsuzum diye babamın herşeyi bildiğini bu yüzden ona sinirlenip arabamın bir parçasını kurduğu ı düşünmüş o kadar şaşırdım ki aklım gidiyorCocuk evliligi kurtarmaz sorunlari cozmez. Kendi aranizdaki sorunlari cozmeden cocuk dusunmeyin derim.
Hayır kesinlikle öyle değil. Unutmazlar evet ama ben bu kadar ağır laflarına susarsam devamı gelir diye korkuyorum haksız olduğunu anlasa bile anlatayım ki babam kalkıp oğlum arabanın neyi kırılmış parasını veririm dediğinde bir kere daha pişman olsun uyansın kendi kardeşi 3kuruşun hesabını yaparken benim ailemden gördüğü desteği günleri unutan biri belki utanır.mantıklı da düşünemiyorum ya dediğin gibi susmak istiyorum ama içim içimi yiyor arkadaşıma da anlatıyorum kızıtorhaksız diyor önce ailenle konuş diyordu hatta git biraz orda kal biraz uzaklaşın diyordu sonra uzaklaşırsan herşey değişir yada anlatırsan sonra neler olur nilmiyorumlara döndü bir büyüğe danışmak isterdim ama kimseye güvenmiyorum ve bana eskisi gibi değer vermiyor karnım ağrısa bahane görüyor kendi küçük kardeşine hizmet ediyorum kalk yardım et bile demez hiç acımıyor zoruma gidiyor bu arada daha önce sevgiliyken ayrıldık yabancı biriyle evlenip yabancı ülkede yaşadı ve dönüp zorla barıştık ikna etti ve evlendik hata mı yaptım diye defalarca düşündüm işin içinden çıkamıyorumAilene anlatmayi neden bu kadar istiyorsun. Onlara anlatayim kavga cikain ve ayrilalm diye mi umut ediyirsun? Eger sorun birine anlatnak ise bi arkadasina anlat ama ayrilmayi kesin dusunmedigin birini ailene kotuleme. Aen unutursun oar asla unutmaz
Çok haklısınız peki siz olsanız nasıl davranırdınız? Ailenizle mi konuşurdunuz onun ailesiyle mi yoksa onun özrüne inanıp devam mı dersinizKesinlikle çocuk yapmayın,ailesinin yakınına asla taşınmayın derim.. çocuk olur ailesi dibinizde olur bir bakmışsınız çocuğa bakıcılık yapıyorsunuz kendi çocuğunuzla ilgili kararları alamıyorsunuz..
Çocuktan sonra ayrılması da zor.velayeti alabilirmi, ya çocuğumu kaçırırsa gibi ağır korkularla savaşmak zorunda kalırsınız. Çocuk sizde kalsa bu sefer görüş günleri size zor gelir o 1-2günlük ayrılık bile ağırınıza gider..
İyi düşünün derim kimse vazgeçilmez değildir hiç birimiz karşımızdakilerin egosunu tatmin etmek için gelmedik dünyaya.zaman geçiyo yaşımız geçiyo. Ne zaman mutlu olacağız.sizden bir tane daha yok.lütfen sakin kafayla düşünün tartın herşeyi
Benzer hatta daha ağır şeyler yaşadım 2bebeğim var ve boşanma aşamasındayım..az önce bahsettiğim korkuları ve fazlasını yaşıyorum.Çok haklısınız peki siz olsanız nasıl davranırdınız? Ailenizle mi konuşurdunuz onun ailesiyle mi yoksa onun özrüne inanıp devam mı dersiniz
Kafam allak bullak bugün biraz konuştum normal diye hemen eski tavırlar getir götürler devam ediyor insanlık bekliyorum huzur istiyorum ama dediğiniz gibi olmuyorsa zorlamanın anlamı YÖKBenzer hatta daha ağır şeyler yaşadım 2bebeğim var ve boşanma aşamasındayım..az önce bahsettiğim korkuları ve fazlasını yaşıyorum.
Şuan tek düşüncem keşke daha önce boşansaymışım.ama işte düzelir aslında iyi biri diye diye olan 3-5artısı abarta abarta şimdi bu çıkmaza girdim.o yüzden nerde bu tarz bişey görsem yol yakınken kaç kurtar kendini diyorum
Eşin paranoyak mı acaba? Yok baban senin mutsuz ettiği için kızmış da arabanın parçasını kırmış.Bu nasıl bir zihnin ürünü olabilir ki?Çok haklısın ama kıyaslıyor herkesin çocuğu var işten yenş ayrıldım senin psikolojin bozuldu herşeye sarıyorsun çocuk yapalım felan diyor. Yemek yerken bile kelimeler aklımdan çıkmıyor çıkmıyor delirecek gibi oluyorum napıcam kimle konuşucam babama söylesem bir dağ eskisi gibi olmaz çok iyi anlaşıyorlardı ama köyde ben mutsuzum diye babamın herşeyi bildiğini bu yüzden ona sinirlenip arabamın bir parçasını kurduğu ı düşünmüş o kadar şaşırdım ki aklım gidiyor