- 18 Mart 2019
- 250
- 272
- 103
- Konu Sahibi herseygececek
-
Ah teşekkür ederim bu kadar çabuk beklemiyordum misafir:) sağolun ilginize
Hayırlı olsun herşey çok güzel olucakkMerhabalar evet, saçma bir başlık oldu kilo verme günlüğü için. Neden ille de buraya yazmak istediğimi düşünürken oyle adlandırdım işte. Aslında herkesin bir arada olduğu gruplara yazmak daha iyidir motivasyon açısından. Umarım tek başıma devam ettirebilirim. Daha önce konu açıp devam edemedim çünkü utanıyorum onu görünce zaten. Önceden de eski üyeliğimde böyle bir genel grupta zayıflamıştım, bu forumda. Şimdi de denedim ama dengesiz birinin egosuna çarptım çıktım gittim. dan dun konuşmalar filan neyse katlanamıyorum kaba insanlara. Eski üyelikten de nickini biliyorum yazmıştı bana onu diyemeden gittim:) Neyse o yüzden yalnız devam etmek zorundayım şimdi.
Şu an uyduruk 1 tabletten yazıyorum. O yüzden harf hatalarına takılmamanızı umuyorum. Birçok kereler kilo verdiğim halde bunu korumayı başaramadım. Fakat yine denemekten başka çarem de yok maalesef. Çok sağlıklı dengeli 1 diyet takip edebilecek durumda değilim o yüzden yaptıgım yedıgım şeyleri referans almasını istemem kimsenin. gerçi uzun 1 süre buralarda kalıp sebat etmezsem çok fazla kişinin bu günlugu göreceğini de sanmıyorum ama yine de uyarımı yapmış olayım.
Maalesef tam 114 kg olmuşum. Bir süredir bakmıyordum. Boyum 170. Yaş ortanın ortası:) bıktım vallahi ama hep dediğim gibi tekrar tekrar denemekten başka da ne şansımız var.. herkese kolay gelsin.
Hahah hadi inşallah böyle demek daha pozitif aslında, ben geçecek demişim küçük düşünüp:)Hayırlı olsun herşey çok güzel olucakk
Büyük düşünelim her zamanHahah hadi inşallah böyle demek daha pozitif aslında, ben geçecek demişim küçük düşünüp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?