- Konu Sahibi Isabella_7
-
Bal hurmayla falan tatlılar yapıyorumSeker yerine bal, bitter cikolata, hurma, hurma ozu vb gibi saglikli seyleri koyabilirsin yerine. Unsuz ve tuzsuz beslenmede de yerine koyabilecegin alternatifler olmali. Kusmak son derece tehlikeli. Bence bu kusmayi birakmalisin cunku bu yuzden ciddi saglik sorunu yasayan insanlar var, olumden donduler. Tamam sekeri unu, tuzu kes ama yine saglikli beslen ideal kilona ulasinca da yerine alternatifler koy. Kilo takintisina donusmus. Ben de hayatim boyunca hic zayif olmadim ama bu benimle alakali bi durumdu. Yemek yerken yavas yemek, saglikli beslenmek gibi seyleri bilmiyorduk ki. Ben de ogretmenim tarafindan elestirildim yada baskalari tarafindan kilom yuzunden ama asiri kilolu olmadim hicbir zaman. Baskalarinin ne dusundugunu yada ne soyledigini artik umursamamaya basladim. En onemlisi kendine sefkat vermek cok onemli bunu ogrendim. Onlarin yanlis davranislari yuzunden kendine eziyet etme lutfen. Baskalarindan etkilenmemeyi ogrenmemiz lazim iyice.
Bende yemediğimden pişman olurum. Abartmıyorum, pandemi öncesi gittiğim evlerde yemediğim tadına bakmadığım şeyler için keşke yeseydim ya da daha çok yeseydim dediğim olurduMerhaba herkese
Normalde sağlıklı beslenmeye çalışan hamur işi falan yemeyen cips vs uzak duran bir insanım
Ama bazen gerçekten içimden bir canavar çıkıyor
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Normal bir kilodayım ama sürekli daha zayıf olmak istiyorum
Yediklerimden pişman oluyorum mesela bugün kendimi çok kötü hissediyorum dün fazla yediğim için ağladım falan
Benim gibi olanlar var mı?
Dertleşelim istedim
Duygusal olabilir. Kendine dikkat et.Bal hurmayla falan tatlılar yapıyorum
Sürekli sağlıklı tarifler deniyorum
Çok güzel gidiyor hersey
Sonra bir atak geliyor bozuluyor
Sanırım psikologla görüşmem lazım
Ne yiyorsunuz cheat day de mesela. Bende de aynı sorun var da fikir alirizMerhaba bende de uzun bir süre vardı aynı durum spor ve cheat day ile çözüm buldum. Sabah aç karnına kardiyo yaparak kilomu koruyorum 10 - 15 günde bir de cheat day günü yapıp istediğimi yiyorum. Cheat day gününde sınır yok istediğin kadar serbest. Telaş yapacak birşey de yok metabolizma için ve bünyeyi şaşırtmak için gerekiyorda.
Canım ne isterse yiyorum dediğim gibi her türlü serbest gün o ara canınızın çektiklerini yiyebilirsiniz.Ne yiyorsunuz cheat day de mesela. Bende de aynı sorun var da fikir aliriz
Yediklerinizi kusarak 62 kilodan 46ya düştüyseniz kesinlikle bulumia sınız. Altında psikolojik nedenleri olan bir sorun ve devam ederseniz ilerleyecek. Bence bi beslenme uzmanıyla görüşün.Yedigimi kusuyorum derken, kendimi kusturuyorum ben.
Biliyorum çok yanlış ama psikolojik olarak onu yapmazsam kilo alacagım kaygısı oluşuyor.
Bulumia diyorlar ama değilim sanki ya.
Çikolata yiyorum, cips yiyorum..
Benim zorum yemek yemekle.
Oturunca gayet iyi yiyorum.
Bu seferde pişman olup solugu lavobada alıyorum.
İğrencim resmen.
62 kilodan 47'ye kadar geldim.
Sabah 46,5 çıktım tartıda bir mesudum göreceksiniz beni.
Boyum 155
Yediklerimden pişman değilim aklım hala yiyemediklerimdeeeMerhaba herkese
Normalde sağlıklı beslenmeye çalışan hamur işi falan yemeyen cips vs uzak duran bir insanım
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Yediklerimden pişman oluyorum mesela bugün kendimi çok kötü hissediyorum dün fazla yediğim için ağladım falan
Dertleşelim istedim
Spor spor sporEvet
Onu yapmaya çalışıyorum ama olmuyor
Ya çok yiyorum yada hiç yemiyorum
Buda beni yoruyor
aglamiyorum ama super pisman oluyorum.Merhaba herkese
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Dertleşelim istedim
Bende aynı boydayımBen de 1.70 boy 52 kıloyum. Bazen deli gibi yemek yiyorum sonra ac geziyorum. Kilo takintim var çok zor cidden böyle de.
İşte onu yapabilsemAcaba kendinizi aç mı bırakıyorsunuz sağlıklı besleniyorum diyerek hamur işi tatlı vs. tamamen kesiyorsanız bu şekilde yeme atakları yaşamanız normal çünkü zamanında aynı hatayı bende yapmıştım gözünüz kalmasın bişeyde madem normal kilodasınız sizi tatlı yemekten alı koyan ne bi dilim yeyin bir öğünü hafif geçirin oldu bitti ...
Tartısız yaşayamam gibiaglamiyorum ama super pisman oluyorum.
tartiyi satin bence. tartilmayi birakin.
hep bir atak bahanesi ararkasinsaklanmissiniz. kendinize hakim olun, eger uzun sure ac kalabiliyorsaniz demek ki insulin direnciniz yok yani o atatk kafada.
dusuk karbongidratli ya da ketojenik beslenmeyi de arastirabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?