Yediğimden pişman olma ?Bunu yaşayan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 günlük kaçamaklar pişman etmiyor da çok abarttıysam ben pişman olmasam da her hücrem bir daha yapma diye bas bas bağırıyor, tolere edemiyor bedenim her şeyi, burnumdan geliyor.

Seker yerine bal, bitter cikolata, hurma, hurma ozu vb gibi saglikli seyleri koyabilirsin yerine. Unsuz ve tuzsuz beslenmede de yerine koyabilecegin alternatifler olmali. Kusmak son derece tehlikeli. Bence bu kusmayi birakmalisin cunku bu yuzden ciddi saglik sorunu yasayan insanlar var, olumden donduler. Tamam sekeri unu, tuzu kes ama yine saglikli beslen ideal kilona ulasinca da yerine alternatifler koy. Kilo takintisina donusmus. Ben de hayatim boyunca hic zayif olmadim ama bu benimle alakali bi durumdu. Yemek yerken yavas yemek, saglikli beslenmek gibi seyleri bilmiyorduk ki. Ben de ogretmenim tarafindan elestirildim yada baskalari tarafindan kilom yuzunden ama asiri kilolu olmadim hicbir zaman. Baskalarinin ne dusundugunu yada ne soyledigini artik umursamamaya basladim. En onemlisi kendine sefkat vermek cok onemli bunu ogrendim. Onlarin yanlis davranislari yuzunden kendine eziyet etme lutfen. Baskalarindan etkilenmemeyi ogrenmemiz lazim iyice.

Bal hurmayla falan tatlılar yapıyorum
Sürekli sağlıklı tarifler deniyorum
Çok güzel gidiyor hersey
Sonra bir atak geliyor bozuluyor
Sanırım psikologla görüşmem lazım

Merhaba bende de uzun bir süre vardı aynı durum spor ve cheat day ile çözüm buldum. Sabah aç karnına kardiyo yaparak kilomu koruyorum 10 - 15 günde bir de cheat day günü yapıp istediğimi yiyorum. Cheat day gününde sınır yok istediğin kadar serbest. Telaş yapacak birşey de yok metabolizma için ve bünyeyi şaşırtmak için gerekiyorda.

Bende yemediğimden pişman olurum. Abartmıyorum, pandemi öncesi gittiğim evlerde yemediğim tadına bakmadığım şeyler için keşke yeseydim ya da daha çok yeseydim dediğim olurdu çok severim yemeyi. Hiç üzülmem de yedim diye

Ne yiyorsunuz cheat day de mesela. Bende de aynı sorun var da fikir aliriz

Ben de 1.70 boy 52 kıloyum. Bazen deli gibi yemek yiyorum sonra ac geziyorum. Kilo takintim var çok zor cidden böyle de.

O ben
Birçok insan azıcık acıkınca beş aydır aç gibi hemen yemek aranır benim midem kazım kazım kazılır umarım olmaz. Ama o birçok insan gibi hatta insan gibi yemediğim zamanlarım oluyor o insanlıktan çıktığım günden sonra üç dört gün bu seferde kıtlık var gibi minimum yemekle yaşarım. Ama ağlamak kusmak falan ı ıh. Böyle şeyler için minnoş kendime yüklenemem. Zaten ponçik kalbim yediği çikolata azabıyla kıvranırken bir darbe de ben vuramam

Yediklerinizi kusarak 62 kilodan 46ya düştüyseniz kesinlikle bulumia sınız. Altında psikolojik nedenleri olan bir sorun ve devam ederseniz ilerleyecek. Bence bi beslenme uzmanıyla görüşün.

Yediklerimden pişman değilim aklım hala yiyemediklerimdeee

Acaba kendinizi aç mı bırakıyorsunuz sağlıklı besleniyorum diyerek hamur işi tatlı vs. tamamen kesiyorsanız bu şekilde yeme atakları yaşamanız normal çünkü zamanında aynı hatayı bende yapmıştım gözünüz kalmasın bişeyde madem normal kilodasınız sizi tatlı yemekten alı koyan ne bi dilim yeyin bir öğünü hafif geçirin oldu bitti ...

aglamiyorum ama super pisman oluyorum.

tartiyi satin bence. tartilmayi birakin.

hep bir atak bahanesi ararkasinsaklanmissiniz. kendinize hakim olun, eger uzun sure ac kalabiliyorsaniz demek ki insulin direnciniz yok yani o atatk kafada.

dusuk karbongidratli ya da ketojenik beslenmeyi de arastirabilirsiniz.

Kilo dediğin şey alınıp verilir, kafaya takıp üzülmeye gerek var mı ya hem bu kadar üzülen takan biriyseniz zaten o kiloları bir şekide verirsiniz, üzülmeyin

Ben de 1.70 boy 52 kıloyum. Bazen deli gibi yemek yiyorum sonra ac geziyorum. Kilo takintim var çok zor cidden böyle de.
Bende aynı boydayım
56 falanım
2-3 kilo vermek istiyorum ama olmuyor
Takıntı çok kötü
Sürekli tartılıyor musunuz

İşte onu yapabilsem
Hersey bitecek de
Yapamıyorum
Tetikliyor sağlıksız birşey yiyince
Hep yemek istiyorum kusana kadar

Tartısız yaşayamam gibi
Sabah mutlaka tartılıp
Akşam yemekten sonra falan mutlaka tartılıyorum
Sürekli bakıyorum kiloma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…