- 23 Eylül 2017
- 84
- 26
- 18
- 40
- Konu Sahibi Gecelerin-yargici
-
Boraya avukat talebinde bulundum. Cevap bekliyorumDava açtınız mı?
AnlamadımAllahim şaka olsun lütfen
E geri gelince eve alinacagini bildiğinden geliyordur.Selam kk üyeleri.
Bir adam hem aldatip hemde ısrarla karısıyla yaşamak istemesi nedir ya. Bir halt yedin bari arkasinda dur.
Adamı evden kovdum sadece birgece gelmedi. Ikinci gün işi biter bitmez koşarak eve geldi hala da gelmeyi devam ediyor. Bir çık git hayatımdan artık.
Ev tuttun kadina git birlikte yasa. Yakamdan düş artik.
Senin yüzünden nefes bile alamıyorum.
O yokken kilidi değiştirip yeni anahtarı da verme.
Gelemesin
Bunu yapmak zorunda kalacam artık. Insanca anlar dedim ama nerdeO yokken kilidi değiştirip yeni anahtarı da verme.
Gelemesin
Korkak, düzenini deistirmekten korkan erkek tipi.Bence kadını aşağılamaların en kötüsü.Allah size sabır versinSelam kk üyeleri.
Bir adam hem aldatip hemde ısrarla karısıyla yaşamak istemesi nedir ya. Bir halt yedin bari arkasinda dur.
Adamı evden kovdum sadece birgece gelmedi. Ikinci gün işi biter bitmez koşarak eve geldi hala da gelmeyi devam ediyor. Bir çık git hayatımdan artık.
Ev tuttun kadina git birlikte yasa. Yakamdan düş artik.
Senin yüzünden nefes bile alamıyorum.
E geri gelince eve alinacagini bildiğinden geliyordur.
Almayın eve?
Haklı olabilirsiniz. Evden koyduğum adam rahat girip çıkabiliyorsaEve almazsaniz gelemez sizde gonullu gibisiniz sanirim duruma
Amin.Korkak, düzenini deistirmekten korkan erkek tipi.Bence kadını aşağılamaların en kötüsü.Allah size sabır versin
Aynen benimde aklıma o geldiUfak tefek cinayetler Mehmet:)
kapıyı arkadan kilitlemek çok kolay evet ama yapmıyorum. Nedenini bilmiyorum.Kapıyı arkadan kitlemek o kadarda zor olmasa gerek .
Gelmesini istiyorsunuz sizde numara yapmayın burda .
Artık onun duyguları hiç ilgilendirmiyor.Size aşkindan degil düzen değiştirmeye korktugundan geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?