- 23 Eylül 2017
- 84
- 26
- 18
- 40
- Konu Sahibi Gecelerin-yargici
-
Başka şansım kalmadı artıkkapının anahtar göbeğini değiştirin...
Oncelikle adamla konuştum gizli saklı yaşadıklarını öğrendim. sonra kadınla konustum onun yanında mutluluğu buldu dedi. Dedim ki sen mutsuz erkekleri mutlu ediyorsan herkez bilsin dedim.ilk is olarak babasiyla konuştum sonra idareye şikayet ettim.Ağlancak haline gülüyorsun
Adamın eve gelmesi gayette hoşuna gidiyor burda bize neyi ispatlamaya çalıştın anlamadım
Buraya senin gibi tonlarca kadın yazıyor her gün
Ağladı yalvardı çocuğum var affettim diye konu kapanır klasik.
Kızın babasını aramakla çok kötü birsey yapmışsın.adam yaşlı belki duyunca kalpten gidecek bunları düşünmüyor musunuz ya?kocanız uçkuruna sahip çıkamadı diye o adamı rahatsız etmeye hakkınız yok.amacınız ne ?
Adamın kızını öldürmesi mi ?bunu hiç sanmam .
O kızın yaptığını asla savunmuyorum çok yanlış bir şey .ama kızı arayıp kozunuzu paylaşın ailesini katmak çok yanluş bir hareket.
Aa bide o adam yoldan çıkmış bu kız gider başkası gelir hepsinin sülalesini arayın sıra sıra
Allah kolaylık versin..
Gidecek yerim olsa onu kovmam kendim giderdim. Avukat talebin sonuçlanması bekliyorumBen senin yerinde olsaydim asla o asagilik kadinla ve ailesiyle gorusup kendi degerimi dusurmezdim.Alırdım çantamı esyalarimi ve cocugumu cekip giderdim.Bir kadini aldatmak ve pisman olmamak hatta ona ew acip tekrar senin yanina gelmesi kabul edilemez.Ilerideki yasayacagin travmalari dusun.ona baktikca bu olaylari hatirlicaksn ve kendine saygin kalmicak
Babasını karıştırmak çok yanlışOncelikle adamla konuştum gizli saklı yaşadıklarını öğrendim. sonra kadınla konustum onun yanında mutluluğu buldu dedi. Dedim ki sen mutsuz erkekleri mutlu ediyorsan herkez bilsin dedim.ilk is olarak babasiyla konuştum sonra idareye şikayet ettim.
Boşanmak istiyorsan davayı aç, baro otomatik avukat atar sana.Boraya avukat talebinde bulundum. Cevap bekliyorum
O zaman beklememi gerek yok.Boşanmak istiyorsan davayı aç, baro otomatik avukat atar sana.
Vay arkadaş, metres hanımı öpüp başımıza da koyalım mı?siz kendi aranızda problemi halledemiyor musunuz da kadının babasını arıyorsunuz ki. o ogrenci mi ki velisini arıyormus gibi babasını aramıssınız. biri benim babamı arayıp böyle seyler söylese babam arayan kisiye dunyayı dar eder. sen kimsin benim kızım hakkında boyle konusursun diye. ne kadar ucuz hareketler bunlar. ne alaka baba kız arasına giriyorsunuz yani. belki babasının durumdan haberi var ve adamın icazetiyle o kisi böyle bir hayat yasıyor. kadın evli diil diye hala babasının malı gorunuyor galiba ondan sanırım. kendi aklı fikri dusuncesi olmadıgını, birilerinin emri altında oldugunu mu zannediyorsunuz. evli olsaydı da kocasının malı olacaktı. herkes sizin gibi olmak zorunda degil. kapıyı kilitlemeye kıyamıyorsanız evi terk edin o zaman az gururunuz olsun. ne derdiniz varsa kendi kocanızla halledin, o kadınla veya o kadının babasıyla degil. o kız olmasa kocanız gidip baska kızla aynı hayatı yasayacak. eee? sorun bence baskalarında degil sizin kocanızda. sikayet ettiginiz noktayı anlayamadım ben.. cok sinirleniyorum böyle seyler okudukca. dik durun biraz ya.
Neden yanlış bir ailenin yuvası yıkılıyorsa, tüm sülalesi, iş ortamı, arkadaşları, dostları kadının adi bir metres oldugunu bilmeli ki, bugun ona yarın başkasına sonuçta evlilerle ilişki kapasitesi mevcut tehlike arzediyor ahlaksızlıgı..Babasını karıştırmak çok yanlış
Kıza git hersey söyle buna hakkın var
Ona birsey diyemem
Onu kovman daha mantıklı neyi var yok almalısın maddi olarak sonuçta aldatan o tüm ceremelerini çekmeli, metres hanımada maddi manevi tazminat mutlaka açmalısınGidecek yerim olsa onu kovmam kendim giderdim. Avukat talebin sonuçlanması bekliyorum
Aldatıldıgına dair delil topla bol bolOnu kovman daha mantıklı neyi var yok almalısın maddi olarak sonuçta aldatan o tüm ceremelerini çekmeli, metres hanımada maddi manevi tazminat mutlaka açmalısın
Koca kişisi yüz vermese o kızda ilişki yaşayamaz dimi?Neden yanlış bir ailenin yuvası yıkılıyorsa, tüm sülalesi, iş ortamı, arkadaşları, dostları kadının adi bir metres oldugunu bilmeli ki, bugun ona yarın başkasına sonuçta evlilerle ilişki kapasitesi mevcut tehlike arzediyor ahlaksızlıgı..
Neden yanlış bir ailenin yuvası yıkılıyorsa, tüm sülalesi, iş ortamı, arkadaşları, dostları kadının adi bir metres oldugunu bilmeli ki, bugun ona yarın başkasına sonuçta evlilerle ilişki kapasitesi mevcut tehlike arzediyor ahlaksızlıgı..
Tövbe estağfurullah kafayımı yedinde benim aldatılacagıma bagladın konuyu..kocasıda metresi olan kadında benim için iğrenç.. Metres leri savunan kadınlarda da kesin metres potansiyeli var net...Koca kişisi yüz vermese o kızda ilişki yaşayamaz dimi?
bir sürü kız var o tipte
Gitsin hepsiyle yatsın o zaman
Tehlike arz ediyor ne ya
Şaka gibisiniz
Neyse ben yormucam kendimi zihniyet belli
Siz çok aldatılırsınız daha
Milletin sülalesiyle uğraşırsınız.
Metresi mi savundum ben ?Tövbe estağfurullah kafayımı yedinde benim aldatılacagıma bagladın konuyu..kocasıda metresi olan kadında benim için iğrenç.. Metres leri savunan kadınlarda da kesin metres potansiyeli var net...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?