Yedin bir halt bari arkasinda dur

Ee neden eve alıyosun ?

Kapının anahtarını değiştir ,dava aç .
Ev sizin değilse acilen taşın .
İrtibatını kopar .
O geliyo diye sende eve almak zorunda değilsin ..

Ben senin yerinde olsaydim asla o asagilik kadinla ve ailesiyle gorusup kendi degerimi dusurmezdim.Alırdım çantamı esyalarimi ve cocugumu cekip giderdim.Bir kadini aldatmak ve pisman olmamak hatta ona ew acip tekrar senin yanina gelmesi kabul edilemez.Ilerideki yasayacagin travmalari dusun.ona baktikca bu olaylari hatirlicaksn ve kendine saygin kalmicak

Reactions: H E
Oncelikle adamla konuştum gizli saklı yaşadıklarını öğrendim. sonra kadınla konustum onun yanında mutluluğu buldu dedi. Dedim ki sen mutsuz erkekleri mutlu ediyorsan herkez bilsin dedim.ilk is olarak babasiyla konuştum sonra idareye şikayet ettim.

Gidecek yerim olsa onu kovmam kendim giderdim. Avukat talebin sonuçlanması bekliyorum

Babasını karıştırmak çok yanlış
Kıza git hersey söyle buna hakkın var
Ona birsey diyemem

Vay arkadaş, metres hanımı öpüp başımıza da koyalım mı?

Arkadaşım yapacağın şey belli kilidi değiştir gelmesine müsade etme.

Ay lütfen dikkat edin. Ortalık boşanmak isteyip de kocası tarafından dayak yiyen öldürulen bayan dolu. ''Eşim yapmaz'' demeyin ne olacağı belli olmaz. Sırf siz eve almıyorsunuz diye apartmanda huzursuzluk çıkarir vs. Kusura bakmayın belki tarzım sert veya itici gelebilir ama aklıma geldi

Babasını karıştırmak çok yanlış
Kıza git hersey söyle buna hakkın var
Ona birsey diyemem
Neden yanlış bir ailenin yuvası yıkılıyorsa, tüm sülalesi, iş ortamı, arkadaşları, dostları kadının adi bir metres oldugunu bilmeli ki, bugun ona yarın başkasına sonuçta evlilerle ilişki kapasitesi mevcut tehlike arzediyor ahlaksızlıgı..

Koca kişisi yüz vermese o kızda ilişki yaşayamaz dimi?
bir sürü kız var o tipte
Gitsin hepsiyle yatsın o zaman
Tehlike arz ediyor ne ya
Şaka gibisiniz
Neyse ben yormucam kendimi zihniyet belli
Siz çok aldatılırsınız daha
Milletin sülalesiyle uğraşırsınız.

Tövbe estağfurullah kafayımı yedinde benim aldatılacagıma bagladın konuyu..kocasıda metresi olan kadında benim için iğrenç.. Metres leri savunan kadınlarda da kesin metres potansiyeli var net...

Tövbe estağfurullah kafayımı yedinde benim aldatılacagıma bagladın konuyu..kocasıda metresi olan kadında benim için iğrenç.. Metres leri savunan kadınlarda da kesin metres potansiyeli var net...
Metresi mi savundum ben ?
Laf sokuyorsyn aklınca
Şikayet ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…