- 23 Ağustos 2012
- 52.041
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.513
- 898
- Konu Sahibi Gecelerin-yargici
-
Kapıyı arkadan kitlemek o kadarda zor olmasa gerek .
Gelmesini istiyorsunuz sizde numara yapmayın burda .
Helal olsun sizeSelam kk üyeleri.
Bir adam hem aldatip hemde ısrarla karısıyla yaşamak istemesi nedir ya. Bir halt yedin bari arkasinda dur.
Adamı evden kovdum sadece birgece gelmedi. Ikinci gün işi biter bitmez koşarak eve geldi hala da gelmeyi devam ediyor. Bir çık git hayatımdan artık.
Ev tuttun kadina git birlikte yasa. Yakamdan düş artik.
Senin yüzünden nefes bile alamıyorum.
Geçmiş olsun eve gelirken hala o kadınla ayrı evde birliktemi yaşıyor? Yoksa yaptıklarından pişmanda kendini size affettirme derdindemi?.. Birde metres hanımın babası ne dedi bu duruma merak ettim doğrusukapıyı arkadan kilitlemek çok kolay evet ama yapmıyorum. Nedenini bilmiyorum.
Kızın babasına ulaşarak olan biteni anlattım. Duymamasi imkansız.
VarÇocuk var mı?
Kızına iftira attigimi söyledi. Kızına guveniyormus benim adamla da tanistirmis arkadaşım diye. Siz öyle diyorsanız öyle dedimGeçmiş olsun eve gelirken hala o kadınla ayrı evde birliktemi yaşıyor? Yoksa yaptıklarından pişmanda kendini size affettirme derdindemi?.. Birde metres hanımın babası ne dedi bu duruma merak ettim doğrusu
kapıyı arkadan kilitlemek çok kolay evet ama yapmıyorum. Nedenini bilmiyorum..
Onların yaptıkları kaliteli hareket mi benim yaptiklarimi ucuz hareket diye nitelendiriyorsunuz.siz kendi aranızda problemi halledemiyor musunuz da kadının babasını arıyorsunuz ki. o ogrenci mi ki velisini arıyormus gibi babasını aramıssınız. biri benim babamı arayıp böyle seyler söylese babam arayan kisiye dunyayı dar eder. sen kimsin benim kızım hakkında boyle konusursun diye. ne kadar ucuz hareketler bunlar. ne alaka baba kız arasına giriyorsunuz yani. belki babasının durumdan haberi var ve adamın icazetiyle o kisi böyle bir hayat yasıyor. kadın evli diil diye hala babasının malı gorunuyor galiba ondan sanırım. kendi aklı fikri dusuncesi olmadıgını, birilerinin emri altında oldugunu mu zannediyorsunuz. evli olsaydı da kocasının malı olacaktı. herkes sizin gibi olmak zorunda degil. kapıyı kilitlemeye kıyamıyorsanız evi terk edin o zaman az gururunuz olsun. ne derdiniz varsa kendi kocanızla halledin, o kadınla veya o kadının babasıyla degil. o kız olmasa kocanız gidip baska kızla aynı hayatı yasayacak. eee? sorun bence baskalarında degil sizin kocanızda. sikayet ettiginiz noktayı anlayamadım ben.. cok sinirleniyorum böyle seyler okudukca. dik durun biraz ya.
Onların yaptıkları kaliteli hareket mi benim yaptiklarimi ucuz hareket diye nitelendiriyorsunuz.
Sadece babası değil böyle insanları bütün Türkiye bilsin isterim.
Elimden geldiğince de duyurmak için ugrasacagim. Canımı acitanin canını yakarım.
Eğer kadını taniyorsan söyle sizi bitirmeye geliyormus dersin
Yazdıktan sonra kapıyı kilitledim gene girdi. Bu arada kapının sadece anahtar gözü varmış. Kilitleme ise yaramıyorBizim ne dememizi bekliyorsun bu durumda?
Adami eve sen aliyorsun sonra da niye geliyor diye konu aciyorsun ?
Çok güldümbirlikte oldugu kadını arayın gel şunun tasmasını tut al yanımdan de
Arkadaşım sen iyi misin. Bu yazdıklarım dan bunu anladın.Kadinin isini bitirmeye calis ama kocani eve al.
Tabii kocanin hic sucu.yok de mi?
Kadin zorla bir iliskiye baslamistir kesin zavalli kocanla..
Ağlancak haline gülüyorsunÇok güldüm
Bende onu anlamıyorum.Eve gelip ne yapıyor. Kavga gürültü huzursuzluk karı koca ilişkisi yoksa niye diğer açtığı eve değilde sizin yanınıza geliyor anlamadım ben. İlginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?