Yedin bir halt bari arkasinda dur

Kapıyı arkadan kitlemek o kadarda zor olmasa gerek .
Gelmesini istiyorsunuz sizde numara yapmayın burda .

+++++
Aynen istemiyorsan admin gelmesini gayet kolay, icerden kitlersin olur biter. Konu sahibesi istemem yan cebime koy takiliyor.

Helal olsun size

kapıyı arkadan kilitlemek çok kolay evet ama yapmıyorum. Nedenini bilmiyorum.
Kızın babasına ulaşarak olan biteni anlattım. Duymamasi imkansız.
Geçmiş olsun eve gelirken hala o kadınla ayrı evde birliktemi yaşıyor? Yoksa yaptıklarından pişmanda kendini size affettirme derdindemi?.. Birde metres hanımın babası ne dedi bu duruma merak ettim doğrusu

siz kendi aranızda problemi halledemiyor musunuz da kadının babasını arıyorsunuz ki. o ogrenci mi ki velisini arıyormus gibi babasını aramıssınız. biri benim babamı arayıp böyle seyler söylese babam arayan kisiye dunyayı dar eder. sen kimsin benim kızım hakkında boyle konusursun diye. ne kadar ucuz hareketler bunlar. ne alaka baba kız arasına giriyorsunuz yani. belki babasının durumdan haberi var ve adamın icazetiyle o kisi böyle bir hayat yasıyor. kadın evli diil diye hala babasının malı gorunuyor galiba ondan sanırım. kendi aklı fikri dusuncesi olmadıgını, birilerinin emri altında oldugunu mu zannediyorsunuz. evli olsaydı da kocasının malı olacaktı. herkes sizin gibi olmak zorunda degil. kapıyı kilitlemeye kıyamıyorsanız evi terk edin o zaman az gururunuz olsun. ne derdiniz varsa kendi kocanızla halledin, o kadınla veya o kadının babasıyla degil. o kız olmasa kocanız gidip baska kızla aynı hayatı yasayacak. eee? sorun bence baskalarında degil sizin kocanızda. sikayet ettiginiz noktayı anlayamadım ben.. cok sinirleniyorum böyle seyler okudukca. dik durun biraz ya.

Var
Geçmiş olsun eve gelirken hala o kadınla ayrı evde birliktemi yaşıyor? Yoksa yaptıklarından pişmanda kendini size affettirme derdindemi?.. Birde metres hanımın babası ne dedi bu duruma merak ettim doğrusu
Kızına iftira attigimi söyledi. Kızına guveniyormus benim adamla da tanistirmis arkadaşım diye. Siz öyle diyorsanız öyle dedim

Onların yaptıkları kaliteli hareket mi benim yaptiklarimi ucuz hareket diye nitelendiriyorsunuz.
Sadece babası değil böyle insanları bütün Türkiye bilsin isterim.
Elimden geldiğince de duyurmak için ugrasacagim. Canımı acitanin canını yakarım.
Eğer kadını taniyorsan söyle sizi bitirmeye geliyormus dersin

Kadinin isini bitirmeye calis ama kocani eve al.

Tabii kocanin hic sucu.yok de mi?

Kadin zorla bir iliskiye baslamistir kesin zavalli kocanla..

Eve gelip ne yapıyor. Kavga gürültü huzursuzluk karı koca ilişkisi yoksa niye diğer açtığı eve değilde sizin yanınıza geliyor anlamadım ben. İlginç.

Ağlancak haline gülüyorsun
Adamın eve gelmesi gayette hoşuna gidiyor burda bize neyi ispatlamaya çalıştın anlamadım
Buraya senin gibi tonlarca kadın yazıyor her gün
Ağladı yalvardı çocuğum var affettim diye konu kapanır klasik.
Kızın babasını aramakla çok kötü birsey yapmışsın.adam yaşlı belki duyunca kalpten gidecek bunları düşünmüyor musunuz ya?kocanız uçkuruna sahip çıkamadı diye o adamı rahatsız etmeye hakkınız yok.amacınız ne ?
Adamın kızını öldürmesi mi ?bunu hiç sanmam .
O kızın yaptığını asla savunmuyorum çok yanlış bir şey .ama kızı arayıp kozunuzu paylaşın ailesini katmak çok yanluş bir hareket.
Aa bide o adam yoldan çıkmış bu kız gider başkası gelir hepsinin sülalesini arayın sıra sıra
Allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…