Geçici bir süre idare edemezmisiniz çocuğun orda kalması pek uygun değil çocuğun ilgileneceği bişeyler verin eline ders yaparken şu durumda destek çıkmalısinizda kardesinize en fazla 1 ay sıkın dişinizi sonra herşey yoluna girdiginde gonderirsiniz ama şu durumda bence konusunu açmayın farzedinki 2 tane çocuğunuz var ona göre hareket edin öğlen uykusuna yatmıyor mu o zaman halledin kendi işinizi çocuğunuza ders çalıştırırken ona da kalem boya verin oda çizsin bişeyler oyalanirda
Anneniz babaniz evde bakamiyor mu?
1.5 yasindaki yegenimin eczanede bakilmasina goz yummazdim.
13.00 18.00 arasi mi bakıyorsunuz? Diger saatler nerde kim bakiyor?
2 çocuk kolay degil ama imkansiz bir sey de değil.
Ortam size gore sterıl de oda kucucuk, kardeşiniz bebek agladıgında kosarak gelip dalgınlıkla o elleriyle dokunsa bebege.Ben de eczanede olmasından yana rahatsızım. Aslında steril ortamda. Ön tarafa hiç gecmiyor. Eczanenin on tarafida korumalı ve sanirim haftada iki kere özel steril ediliyor. Ama içime sinmiyor tabiki.
Kimse böyle birşeyi on goremezdi. Tabiki ben bakıcı değilim ama aile de böyle günler için değil midir? O yüzden bakmaya asla gocunmam seve seve bakarım. Hatta bunun yegenimle samimiyetimi arttırmasından yana oldukça memnunum.
Ama acaba diyorum karı koca eczanedeyken hafta içi iki günü idare edebilirler mi? Ya da bunu istemeli miyim? Kendim de evde zorlanıyorumama bunu istemeye utanıyorum işte.
Esi evdeyken size getirmesin ,esi bsksin evde ,direkt soyleyin ...
Elinizi eteginizi opsunler verdiginiz destek icin
Esi evdeyken size getirmesin ,esi bsksin evde ,direkt soyleyin ...
Elinizi eteginizi opsunler verdiginiz destek icin
Annemlere giriş çıkış yapmıyoruz çocukların taşıyıcı olma ihtimalinden dolayı. Yani annemler imkanımız yok. Kardeşim eczaneye 11 gibi gidiyor 11-1 arası öğle uykusu uyuyor eczanede. Eczaneyi zaten hep bebeğe göre ayarlamisti...sonrasi bizde oluyor. İnanın onla olmak keyif veriyor ama oğlumla yeteri kadar ilgilenemiyorum ve TV bilgisayara geçebiliyor ve oradan almak daha zor oluyor. İki gün daha boşluk olsa dedim ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?