Yeğenime bakmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste boyle kendi yaptiginiz iyiligi gozunuzde kuculttukce ,daha burada cok konu acarsiniz ,magdur olursunuz ....

Dogru mu anladim bilmiyorum ama kardeşinizin eşi kamuda çalışıyor demissiniz anladigim kadarıyla dönüşümlü çalışıyor neden eşi ile beraber eczaneye gidiyor gitmese çocuğu ile evde kalsa kendisi işe gittiğinde size biraksa olmaz mi

- Anneniz eczanede bakiyormus cocuga, kendi evinde bakamz mi simdi?

-" kardesimin eşi de boş oluyor" yazmissiniz, baksin cocuguna o zaman?

Bence kardesinizle isinin kolayina gelmis nasilsa siz varsiniz diye. Cozum gayet basit. Vardiyali calissinlar, oglene kadar kardesiniz,, ogleden sonra kocasi calissin. Bu durumda evde her daim 1 kisi olur, o da cocuga bakar. Bu kadar basit. Anneye ya da size gerek yok bile.

Onlarin durumu cok farkli,kimse kimseye kolay kolay boyle seyler yapmiyor ,yapaninda kiymetini bilmek ezip uzmemek lazim ,eniste zamani varken sahip cikmali cocuguna

Gayette bakmak istemiyorsunuz.
Aile bugünler için degilmi derken samimi olmuyor.
Eşi iyi gün evdeyken o bakmiyorda niye ben bakıyorum diyorsunuz.
Aslında günlük gidip gelmesi anne babasından virüsü (olursa) taşıması üzerine korkmaniz gerek.haftada iki gün onlarla kalıp 3 gün sizinle kalmasida olası hastalığı yine getirebilir.
Yani şu durumda ne olacağı belli değilken anne ve babası sağlık sektöründe olduğu için ben olsam hiç evine bile göndermezdim.devamli gidip gelmesi risk bence.
Bundan rahatsız olsaydınız hak verirdim
Çocuk gündüz bende gece anne babayla bana ve çocuğuma risk oluşturuyor deseydiniz ok derdim ama siz rahatinizin bozulmasi dolayısıyla bakmak istemediğiniz için sizi hakli göremiyorum.

Aynen ben de okuldan gelen bu kadar derse sinir olmuş durumdayim. Canımız çıkıyor sabahtan akşama ders yapmaya çalışıyoruz. Bir ton etkinlik ayarlaniyor, görüntülü dersler... Ayrıca bizim takip ettiğimiz kendi etkinlik kitapları var dikkat geliştirici filan. Çok zor oluyor okul işi... Yeğenim uyumlu çocuk tabiki her çocuk gibi zorlukları var ama öyle şirin ki onlar göze gelmiyor bile. Ben acaba eşi evde bakabilir mi yada kardeşim iki gün evinde durabilir mi diye de düşünüyorum aslında. Ama yapmak istemezler sanırım. Bilemiyorum doğrusu. Burada yazılanlar iyi geldi aslında sanırım sorun etmemeli bir şekilde idare etmeliyim... Ya bizim çocukta evde tek ilgilenince ilerleme kaydediyor epey. Bir daha hayatta böyle firsatimda olmaz diyorum. Offf arada kaldım

Şu an 2 çocuklu bir anne de olabilirdiniz, baktığınız kardeşinizin çocuğu. Herkes bazı şeylerden feragat ediyor bu süreçte, çok çok büyük bir engel teşkil etmiyorsa çocuğunuzun eğitiminde bence ikisine de iyi gelir birlikte olmak. Şu an kızım 1.5 yaşında ve tek başına canı çok sıkılıyor.

Ben olsam böyle bir süreçte asla o eczanenin kapısından içeri sokmazdım, eczacıların durumu çok zor pandemide, enfekte olan çok fazla eczacı tanıyorum.

Ben de bakardım ve bu konuda asla bana borclu olmazlardı.

İyi niyetinden dolayı sizi tebrik ediyorum...açık açık konuşmak en iyisi bence durumu belirtin ,başkasıyla belli ederseniz yanlış anlaşılma olasılığınız daha yüksek..

Olağanüstü hal durumundayız. Benim kardeşlerime benziyorsunuz da onlar sizin level atlamış haliniz. Eşi de eczaneye gelip gittiği için bbeği bırakmak.istemiyor sanırım annesi. Ayrıca yarım gün değil mi

Bende öyle istemiyorum. Sadece hafta içi iki gün eşi ise gitmediği zamanlar icin, eczane olmasın da kendi evlerinde baksalar mi acaba. Böyle demeli miyim ya da hiç birşey demeyeyim mi diye diyorum.

Bedensel yorgunluk da değil dert ettiğin. Uyurum o geçer. Oğlum bu ara onla ilgilendiğimde ciddi ilerleme kaydediyor arada kopunca da o gün verimsiz oluyor. Yine ikisine de dikkat ediyorum gelişimsel olarak ama acaba diyorum işte... (

Konu sahibesi, bence 2 gun babasi baksin; 3 gun siz bakin bunalmayin.

Cocuk sizdeyken de beraberce oynasinlar cocuklarin ikisi icin de pozitif olur sIkIlmazlar boylece.

Anaokuluna gelince o kadar odeve etkinlige ne gerek var anlamadim, ogretmenle konusun ben bunlara yetisemiyorum odevlerin bir kismini yapmasa benim bebe olur mu diyin. Anaokulunda ne odev oluyor ki? Ben kresteyken yiyip icip oynuyorduk sarki soyluyorduk. Anaokulunda ne odevi oluyor ki??

Böyle bir durumda herkes taşın altına elini koymalı. Hem yegeninizmiş. Kendi canınızdan bir parça. 2 3 ay içinse gereksiz sorun ediyorsunuz.
Şuan şartlar zor zaten. Her şeyden önce can güvenliği, saglık daha ön planda olmalı. O çocugun bence eczanede işi yok. Yaşını bilmiyorum ama.

Ve küçük çocuk için bir eğitimci tarafinizlada düşünüp ..eczanenin arka tarafinda steril yasayabilecegini,haftada iki günde dezenfekte yapıldığından sorun gormeyisinizi hayretle okudum.oraya gelen tüm insanlar hasta ..
İş yeri (hemde eczane ) ne kadar rahat ve nekadr steril olabilirki !!
Zorunuza gittiğini anladım ama bunu farklı bahanelerle değil .. kendinize ve çocuğunuza zaman ayiramadiginizi o yüzden bakmak istemediğinizi söylerseniz daha doğru olur
Gerisi bahanelerden öteye gitmez

Anasınıfında ne tür ödevler veriliyor çocuğa ? Bir de babası belli günler evde oluyorsa neden çocuğuna kendi bakmıyor, insan kendi çocuğuna bakmaya üşenir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…