Evet bu da çok hassas bir nokta aslında, onlara normal davranmak çünkü ozellinsan ne ile yaşar
hangi durum daha iyidir
hiç bilinmez
umarım dünyadaki tek eksikleri anneleri olur çok mutlu iyi bir hayatları olur
üzgünüm demekle keşke onların hayatlarına ufacıkta olsa bir katkım olabilse
üzülmek çare değil malesef
lütfen etraftakiler merhamet edeceğim diye onları zayıf bırakmasın
O eksiklik hic dolmayacak biliyorum malesef dediğiniz gibi tek çabamız sevgi dolu bir ortamda büyümelerini sağlamaya çalışmak...Annesiz babasız büyümüş biri olarak söyleye bilirim ki siz ne kadar iyi olursanız olun o eksiklik hiç dolmayacak ve büyüdükçe artacak yeri geldiğinde sizin çocuğunuza yaklaşmanız bile.... çok şey var diye bileceğim gözlerim doldu Allah onları korusun onlara yapabileceğiniz en büyük yardım çok sevmek hataları olsa dahi çok sevmek
Insallah yuregi guzel bir kadin cikar , cocuklara anne olur , cani gonulden diliyorumMutluluğu daim olsun oğlunuzun.
Abimde eşinin vefatını çok zor kabullendi bu zamana kadar da düşünmedi evliliği o yüzden ama cocukların bir anneye ihtiyacı olduğunun oda farkında artık, inşallah doğru bir insan çıkar karşısına..
Içim yandı.Merhaba Hanımlar
Annelerini iki yıl önce kaybetmis şuan 5 yaşında olan ikiz kız yeğenlerim var. Abimle birlikte anne ve babamın yanında yaşıyorlar, evlerimiz yakın olduğu için sürekli biraradayız yeğenlerimle.
Cumartesi günü çocukları tiyatroya götürdüm, oyun icerisinde, çünkü anneler çocuklarını hic yanlız bırakmazlar cümlesi geçince yeğenlerimden biri o zaman annemiz bizi niye bıraktı diye ağlamaya başladıtiyatroyu yarıda bırakıp çıktık uzunca bir süre ağladıktan sonra kendine geldi miniğim.
Dün bizde kaldılar, sabah okula gitmek için hazırlarken hala saçımızı balıksırtı örer misin dediler ben örmeye başlayınca nasıl mutlu oldular, okulda bir arkadaslarının annesi balıksırtı yapmış bizim kızlar saçların ne güzel oldu deyince,annem yaptı demiş ertesi gün babaanlerinden istemişler annem o modeli bilmediğinden normal düz örmüş. Ben bugün saçlarını balıksırtı örünce "anne saçı oldu saçlarımız" diyip birbirlerine sarıldılar mutluluktan...
Bunlar gibi o kadar örnek oluyor ki neredeyse hergün, annelerinin yokluklarını her gecen gün daha çok hissedip dile döküyorlar, dile dökemedikleri de vardır eminim..
Biz ne yaparsak yapalım annelerinin yeri dolmayacak biliyorum ben kendi adıma onlara sadece daha iyi bir hala olabilirim ama bu yaşadıkları anne eksikliğine şahit olmak çok çok üzüyor beni. Babalari da elinden geldiği kadarıyla ilgileniyor, babaane dede de aynı şekilde ama hep birşeyler eksik kalıyor..
Bu sabah o kadar kötü oldum ki iç dökmek istedim burada. Anneler hep çocuklarının yanında olabilirler ne güzel olurdu..
Amin inşallah çok sağolunallahım kendı kanından kendı canındamış gibi sevecek bir anne göndersin onlara
inşallahh, kalbim sıkıştı okurken ,allah yardımcınız olsun
Ben 30 yaşında annemin yokluğuna ağlıyorum onlar nasıl ağlamasınMerhaba Hanımlar
Annelerini iki yıl önce kaybetmis şuan 5 yaşında olan ikiz kız yeğenlerim var. Abimle birlikte anne ve babamın yanında yaşıyorlar, evlerimiz yakın olduğu için sürekli biraradayız yeğenlerimle.
Cumartesi günü çocukları tiyatroya götürdüm, oyun icerisinde, çünkü anneler çocuklarını hic yanlız bırakmazlar cümlesi geçince yeğenlerimden biri o zaman annemiz bizi niye bıraktı diye ağlamaya başladıtiyatroyu yarıda bırakıp çıktık uzunca bir süre ağladıktan sonra kendine geldi miniğim.
Dün bizde kaldılar, sabah okula gitmek için hazırlarken hala saçımızı balıksırtı örer misin dediler ben örmeye başlayınca nasıl mutlu oldular, okulda bir arkadaslarının annesi balıksırtı yapmış bizim kızlar saçların ne güzel oldu deyince,annem yaptı demiş ertesi gün babaanlerinden istemişler annem o modeli bilmediğinden normal düz örmüş. Ben bugün saçlarını balıksırtı örünce "anne saçı oldu saçlarımız" diyip birbirlerine sarıldılar mutluluktan...
Bunlar gibi o kadar örnek oluyor ki neredeyse hergün, annelerinin yokluklarını her gecen gün daha çok hissedip dile döküyorlar, dile dökemedikleri de vardır eminim..
Biz ne yaparsak yapalım annelerinin yeri dolmayacak biliyorum ben kendi adıma onlara sadece daha iyi bir hala olabilirim ama bu yaşadıkları anne eksikliğine şahit olmak çok çok üzüyor beni. Babalari da elinden geldiği kadarıyla ilgileniyor, babaane dede de aynı şekilde ama hep birşeyler eksik kalıyor..
Bu sabah o kadar kötü oldum ki iç dökmek istedim burada. Anneler hep çocuklarının yanında olabilirler ne güzel olurdu..
Allah bağışlasın yavrularınızı bende iki kiz kardeş oluşlarına seviniyorum açıkçası hayatları boyunca birbirlerine destek, yoldaş olurlar insallah..Çok çok çok üzüldüm
Allah mekanını cennet eylesin, sabır versin sizlere.
Benim de ikiz kızlarım var.
Kıyamam içim yandı.
Kız kallardeş de yarı anne gibidir, güzeldir kız kardeşlik.
Allah onları ömür boyu birbirlerine yaren eylesin, ayrılmasınlar inşallah.
Bahtları güzel olsun.
Minik kalplerine rahatlık versin.
İnsanın içini acıtsa da abinize de hayırlı bir eş dilerim vakti zamanı gelince.
Merhamet sahibi vicdanlı hayırlı bir insan çıksın karşısına, evlerine neşe olsun.
Hayat zor.. Ve boş...
Bence çok aceleci olmamak lazım evlenmesi için biraz daha bekleme bilir en az 7 yaşına kadar bu çok büyük bir tramva olabilir onlar için anne yok ve babayı paylaşmak daha zor olabilir biraz büyüdüklerinde durumu anlaya bilirler belkiMutluluğu daim olsun oğlunuzun.
Abimde eşinin vefatını çok zor kabullendi bu zamana kadar da düşünmedi evliliği o yüzden ama cocukların bir anneye ihtiyacı olduğunun oda farkında artık, inşallah doğru bir insan çıkar karşısına..
Şuan öyle bir durum yok zaten ama düzgün bir insan çıkarsa karşısına cocuklar açısından güzel olur diye düşünüyorum, cocukaların anne profilinde birine ihtiyaçları var çünkü. Hayırlı zamanda hayırlı bir insanla nasip olur inşallah evlilikBence çok aceleci olmamak lazım evlenmesi için biraz daha bekleme bilir en az 7 yaşına kadar bu çok büyük bir tramva olabilir onlar için anne yok ve babayı paylaşmak daha zor olabilir biraz büyüdüklerinde durumu anlaya bilirler belki
Amin inş demek istediğim anlaya bilmeleri tabi babaları hep bekar kalacak diye bi şey yok biraz daha büyüyseler belki daha iyi anlaya bilirler demek istedimŞuan öyle bir durum yok zaten ama düzgün bir insan çıkarsa karşısına cocuklar açısından güzel olur diye düşünüyorum, cocukaların anne profilinde birine ihtiyaçları var çünkü. Hayırlı zamanda hayırlı bir insanla nasip olur inşallah evlilik
İyi bir halasınız.Merhaba Hanımlar
Belki bilerek isteyerek yapmıyor öğretmenler de o kadar genel ve normal ki anneli babalı örnekler vermek.ben 12 yaşımdaydim babami kaybettigimde.hersene başı ilk günler okula gitmek istemezdim.lise bitene kadar.kendi tanıt diye baslayip.anne baba mesleğiyle devam eden tanışma süreleri beni çok incitirdi.basimdan aşağı kaynar sular dökülürdü.sucluluk desen değil garip bir his.en çok da acınacak insan gibi görünmek belkiBu yoruma katılıyorum. Öğretmenleri dikkat etsin bu konuya. Benim dersine girdiğim sınıflarda da annesi ya da babası olmayan çocuklar var. Anneli babalı örnekler vermek istemiyorum. Üzülecekler diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?