Yeğenlerim..

Evet bu da çok hassas bir nokta aslında, onlara normal davranmak çünkü ozell
O eksiklik hic dolmayacak biliyorum malesef dediğiniz gibi tek çabamız sevgi dolu bir ortamda büyümelerini sağlamaya çalışmak...

Insallah yuregi guzel bir kadin cikar , cocuklara anne olur , cani gonulden diliyorum

Içim yandı.

Çok çok çok üzüldüm
Allah mekanını cennet eylesin, sabır versin sizlere.

Benim de ikiz kızlarım var.
Kıyamam içim yandı.
Kız kardeş de yarı anne gibidir, güzeldir kız kardeşlik.
Allah onları ömür boyu birbirlerine yaren eylesin, ayrılmasınlar inşallah.
Bahtları güzel olsun.
Minik kalplerine rahatlık versin.

İnsanın içini acıtsa da abinize de hayırlı bir eş dilerim vakti zamanı gelince.
Merhamet sahibi vicdanlı hayırlı bir insan çıksın karşısına, evlerine neşe olsun.
Hayat zor.. Ve boş...

Ben 30 yaşında annemin yokluğuna ağlıyorum onlar nasıl ağlamasın Allah sizlerin eksikliğini göstermesin ne diyeyim benim içinde kucakla onlari

Allah bağışlasın yavrularınızı bende iki kiz kardeş oluşlarına seviniyorum açıkçası hayatları boyunca birbirlerine destek, yoldaş olurlar insallah..
Eş konusunda bizim de duamiz o yönde Rabbim hayırlı bir insan çıkarsın abimin karşısına..

Bence çok aceleci olmamak lazım evlenmesi için biraz daha bekleme bilir en az 7 yaşına kadar bu çok büyük bir tramva olabilir onlar için anne yok ve babayı paylaşmak daha zor olabilir biraz büyüdüklerinde durumu anlaya bilirler belki

Şuan öyle bir durum yok zaten ama düzgün bir insan çıkarsa karşısına cocuklar açısından güzel olur diye düşünüyorum, cocukaların anne profilinde birine ihtiyaçları var çünkü. Hayırlı zamanda hayırlı bir insanla nasip olur inşallah evlilik

okurken tutamadım kendimi
Rabbim bahtlarını güzel eylesin
ne zor daha küçücük yaşta
iyiki siz varsınız

Amin inş demek istediğim anlaya bilmeleri tabi babaları hep bekar kalacak diye bi şey yok biraz daha büyüyseler belki daha iyi anlaya bilirler demek istedim

İyi bir halasınız.
Sadece bunu söylemek için geldim.

Annelerinin yeri belki asla dolmayacak ama siz iyi bir halasınız.

Hergün bir sürü konu açılıyor burada; ölüyoruz bitiyoruz tükeniyoruz aldatılıyoruz boşanıyoruz........
Paralıyoruz kendimizi.. Yorumlar havada uçuşuyor. Dertmiş ya bizimki de..
Ya bu kız çocukları!? Bu derde ne yorum yapılır, ne çözüm bulunur, nasıl teselli verilir.. Ne kadar zor..
Allahım sabır versin kızlara, size ve ailenize, bahtları açık olsun..
Yapılacak tek şey; olabildiğince fazla ilgilenmek.. Şuan tam geçiş aşaması olduğu için hergün annelerini dAha fazla da isteyeceklerdir. Evet acıları özlemleri hiç dinmeyecek ama büyüdükçe daha çok alışıp idrak edecekler.
Bilmiyorum yardım alıyor musunuz; bir pedagoga da danışın belki terapi almaları gerekebilir.

Bu yoruma katılıyorum. Öğretmenleri dikkat etsin bu konuya. Benim dersine girdiğim sınıflarda da annesi ya da babası olmayan çocuklar var. Anneli babalı örnekler vermek istemiyorum. Üzülecekler diye korkuyorum
Belki bilerek isteyerek yapmıyor öğretmenler de o kadar genel ve normal ki anneli babalı örnekler vermek.ben 12 yaşımdaydim babami kaybettigimde.hersene başı ilk günler okula gitmek istemezdim.lise bitene kadar.kendi tanıt diye baslayip.anne baba mesleğiyle devam eden tanışma süreleri beni çok incitirdi.basimdan aşağı kaynar sular dökülürdü.sucluluk desen değil garip bir his.en çok da acınacak insan gibi görünmek belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…