Yeğenlerim..

İnşallah hayırlı bir anne-ablaları olur. Anne tarafıyla görüşseler keşke, abiniz falan arada götürse... Kim yavrusunun yavrusuna sırtını döner ki? Abiniz bu konuda bir şey yapıyor mu çocukları arada anneannesine götürmek için?
Bizim iki öğrencimiz var, anne babayı kazada kaybetmişler çok küçükken. Anneanne ve dayı öyle bir kol kanat germişler ki çocukların iyi yetişmesi için. İçlerinde ne yaşıyorlardır bilemeyiz ama en az zararla atlatmaları için herkes elinden geleni yapıyor. İnanın işe yarıyor. Sizinkiler de inşallah güzel günler görür, en az üzüntüyle büyürler

Anneanne çok yaşlı abim geçtiğimiz yaz 1 hafta götürdü, dayılar yengemin vefatından önce de kardeşleriyle çok görüsmüyorlardı zaten, yoksa görüşsünler isteriz bizde, çok da güzel olurdu.

keşke çocuklar hiç anne babasız kalmasa, anne babalarda evlat acısı yaşamasa. Allah'ım onlara güç versin inşaAllah mutlu olurlar acıları diner.

Öyle kötü bir zamanda okudum ki yazdığınızi insanın bunalip yorulduğu üzüldüğü anlarda allahım al canımi kurtalayim dediği anlarin birinde.. içime yüreğime işledi otobüste olduğumu unutup gözlerimden damlalar süzüldu. Dualarım kuzucuklarla ayaklarına bir ömür taş değmesin..

Yaa kıyamam küçük melekler

Ne denilebilir ki. Rabbim kuzulara uzun ömür versin annelerine de rahmet eylesin beni de yanınıza alın birlikte ağlayalım.

Rabbim sıkıntılarınıza hayırlı çıkış kapıları versin...Güzel duaniz için teşekkür ederim..

Allah bundan sonrasını ınsallah hayırlı kılsın onlar ıcın, annesızlık en zoru olsa gerek. Abınız ınsallah cok ıyı bir kadınla evlense cocuklar eksık buyumeseler keske

Deriiin bi iç çektim..okadar uzuldumki birden omuzlarimda ağrı hissettim gözlerim doldu şimdi ben sadece okurken böyle hissdysem o yavrucaklar kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyor .Rabbim bahtlarini güzel eylesin karşılarına hep güzel insanlar çıksın insallah.

Içim nasıl acıdı ahh... Aslında ne kadar şanslıyız. Anneler çocuksuz, çocuklar da annesiz kalm
Rabbim bundan sonra karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın. Siz onların yaşamında en büyük sans
Siz onların yaşamında en büyük şans olmuşsunuz. Rabbim bundan sonra karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın. Ne denir bilemedim. Çok zordur eminim.

Belki anneleri yanlarında değil fakat çok şanslılar ki sizin gibi halaları var
İyi ki varsınız ‍

Gozlerim yasardi okurken ..miniklerim keske anneler hic ölmese keske onlarda bu duygulari hic yasamasaydi ama alisacaklar hergun daha cok aci cekip daha cok alisacaklar...buyudukce daha derin olacak acilari ama daha kolay aşacaklar Rabbim sabir versin sizede bunun vicdan yukude buyuk ne kadar zordur sizin icin ama gecer diyemiycem daha cok agirlasarak ama dahada kolaylasarak gececek bu gunler...umarim demek istedigimi anlatabilmisimdir

Anlıyorum demek istediğinizi, acıları gecsede hayatlarinin her döneminde annelerinin yokluklarını hissedecekler, yokluğunu hissetikce acı çekecekler, buda onların kaderi elden birşey gelmiyor bu noktada..

Anlıyorum demek istediğinizi, acıları gecsede hayatlarinin her döneminde annelerinin yokluklarını hissedecekler, yokluğunu hissetikce acı çekecekler, buda onların kaderi elden birşey gelmiyor bu noktada..
Malesef canim ama aciya alismak diye birsey varya o var gercekten alisiyosun daha cok acisada daha cok alisiyosun ama kucukler icin pedagogla gorusun derim ruhlarindan anlayan birisi lazim onlara Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…