Yeğenlerim..

Anne yokluğu çok zor gerçekten abim içinde o kadar zor ki, keske annelerinin yerine ben ölseydim daha kolay atlatırlardı demisligi bile var
O yavruların en büyük şansı sizin gibi bir halaya sahip olmak Allah razı olsun sizden. Abinize de sabırlar diliyorum inş gönlüne göre birini bulur da hep birlikte mutlu mesut yaşarlar.özel değilse yengenizin bir hastalığı mı vardı bunun bir önemi yok şimdi ama...

yazık, üzüldüm..

Maalesef hiç değişmeyecek bu durum. Benim anneme 9 sene oldu ve hala her gün karşıma bişey çıkar bununla ilgili...

ALlahımmmm içim kanadı okurken. Annesiz kalmak çok zor Allah miniklere inşallah sabrını verir. Büyük bi boşluk kıyamam siz elinizden geleni yapıyorsunuz eminim inşallah birazda olsa anne şefkati görürler.

Bir hastalığı yoktu beyin kanaması geçirdi ertesi gün vefat etti, amin sagolun.

Yardım aldik belli bir süre, çocuklarda görüştüler pedagogla, amin inşallah, sağolun..

“Anne saçı oldu saçımız”

Bu cümle öyle vurucu ki insanı eritiyor üzüntüden.Bir konuda şöyle yorum yapmıştım eğer nasibimde çocuklu biriyle evlenmek varsa eşi ölmüş birini isterdim demiştim.İşte tam da bunun için demiştim.

Sarılıp uyuyabilmek için,saçlarını örebilmek için,ödevlerini yaptırabilmek için,annelerini unutturmadan annelik yapabilmek için,ellerinden tutup annelerinin mezarına birlikte gidebilmek için.Ölen annelerinin dünyada görevlendirdiği bir anne olabilmek için demiştim.

Dilerim abiniz yüreği güzel merhameti bol bir hanımla yuva kurar.Yeğenlerinizin saçını her gün anne saçı yapar.

suan cok agladim allah rahmet eylesin mekani cennet olsun yengenizin oncelikle cok zor. hepiniz icinde. siz elinizden gelen sefkati veriyorsunuzdur eminim ama miniklerin kaderi benm kizimda var 5 yasinda akli sardikcak anneye daha cok duskun oluyorlar. o kadar cok anliyorm ki. sizi herkes. iste canli anne sana bise olmasin dikkat et cocuklar bizim elimizden yemek bile yemiyor anne gibisi var mi zamn herseyin ilaci allah sabir versin iyi yurekli hala

Uzuldum benim annem gibi bir cici anneye ihtiyaclari var. Cunku pek kucucukler kiyamam. Sanslari ve yollari hep acik olsun insallah

Ağlayarak okudum Allah beni hem annesiz hem evlatsız bıraktığı için acılarını anlayabiliyorum. ..tabi ki hiç kimse annelerinin boşluğunu dolduramaz. Bu küçük yaşta bunları yaşamaları çok üzücü Allah yardımcıları olsun

Ayda bi kez yegenlerinizi annenisinin mezarina götürün ziyaret etsinler annem niye toprakta yatiyosa derse anneniz gökyüzünüzde sizinle berbar kalbinizin icinde diyebilirsiniz sanirim annesini cok özlüyor bu da beni üzdü cok zoor annesiz kalmak

Bunları diyebilecek bir eş nasip olur abime inşallah...
Amin, çok teşekkür ederim...

Okul idaresi de öğretmenleride biliyor ve dikkat ediyorlar, pedagog yardımı da aldık , okulda da var ilgileniyorlar ama bu ara çok hassaslar..
Size de kolaylıklar diliyorum.
Anlayışlı bir okula düşmüşsünüz hiç değilse.Benim ilk evliliğimden olan oğlumunda babası yok kaybettik maalesef.Okula ısrarla çocuk bunu konuşmak istemiyor dediğim halde, birkaç öğretmen oğlumun arkadaşlarına söylemiş onun olmadığı bir noktada.Onlarda gelip sormuşlar.Epey rahatsız olmuş.Keşke çoğu insan anlayışlı olsa.

Evet anne yerini kimse dolduramaz ama şanslılar ki sizler gibi ailesi var yeğenlerinizin. Mutlu olmak için bi saç örgüsü bile yetiyor onlara. Şefkatinizi esirgemeyin. Anne tarafından var mı akrabaları ?

Oyyy güzellerim benim birbirlerine sarılmışlar bir de kuzular ikizler birbirlerine cok tutkun olurlar sabah uyaninca birbirlerini öpenler var ilk. Bahtlari yollari açık olsun,uzun,saglikli sihhatli neşeli bir ömürleri olsun insallah

Öyle bir durumla karşılaşmadık biz , özellikle hassasiyet gösteriyor öğretmenleri.

Evet anne yerini kimse dolduramaz ama şanslılar ki sizler gibi ailesi var yeğenlerinizin. Mutlu olmak için bi saç örgüsü bile yetiyor onlara. Şefkatinizi esirgemeyin. Anne tarafından var mı akrabaları ?
Ayri sehirlerdeyiz anneanesi ve dayılarıyla çok da irtibatları yok maalesef

Anne saci oldu saclarimiz kismindan sonra fena oldum allah yardmcilari olsun yavrularin iyilerle karsilastrsin onlarin hep yaninda olur mu buyuseler bile(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…