Bende akşamdan sonra böyle oluyorum tamamen psikolojik bence nasıl alışılırsa öyle gidiyor umarım kilo problemin yoktur bende oda varÖyle bir yeme istegi ki bitmiyor. Kahvaltiyla beraber basliyor ve her firsatta birseyler yemek istiyorum. Atistirmak falan da degil bildiginiz yiyorum yani. Baska birseylerle ilgilenip unutayim istiyorum ama arada derede fırsat bulup yiyorumOluyor mu sizde de boyle bir durum . Gercekten sagliksiz hissediyorum kendimi.
Bende de oluyorÖyle bir yeme istegi ki bitmiyor. Kahvaltiyla beraber basliyor ve her firsatta birseyler yemek istiyorum. Atistirmak falan da degil bildiginiz yiyorum yani. Baska birseylerle ilgilenip unutayim istiyorum ama arada derede fırsat bulup yiyorumOluyor mu sizde de boyle bir durum . Gercekten sagliksiz hissediyorum kendimi.
Tiroid ve şekerine baktır derim eğer baktırmadıysan.Öyle bir yeme istegi ki bitmiyor. Kahvaltiyla beraber basliyor ve her firsatta birseyler yemek istiyorum. Atistirmak falan da degil bildiginiz yiyorum yani. Baska birseylerle ilgilenip unutayim istiyorum ama arada derede fırsat bulup yiyorumOluyor mu sizde de boyle bir durum . Gercekten sagliksiz hissediyorum kendimi.
asiri degil ama var. 73 kilocuk :) 164 boyBende akşamdan sonra böyle oluyorum tamamen psikolojik bence nasıl alışılırsa öyle gidiyor umarım kilo problemin yoktur bende oda var
Hemen hemen aynı kilodayız bende 1.65im az mal değil kilomuz var bence ben erken uyumayı deneyeceğim artık yoksa kendimi kaybediyorum birde Karatay yapıp haftanın üç günü egzersiz yapıyorum buna rağmen kendimde değilim yaniasiri degil ama var. 73 kilocuk :) 164 boy
aslinda kizim 1 yasinda . butun gunum dopdolu desem yalan olmaz . problem burda. ne kadar yogun olursam oluyum mutlaka ona zaman ayiriyorumTiroidlerine baktır
Depresyonda olabilirsin
Fazlaca boş olabilirsin.
Mesgale bul bence
yuruyuste yapamiyorum. belki yapsam dengelerim ama kizimla cikamiyoruz. bebek arabasinda durmuyor kanguruda da..off aynı sorun kışa gırdıgımızden berı bende de var
rahat bı 4 kg aldım kısa surede allahtan yürüyüşle verıyorum havalar bıraz düzelırse Ümit edıyorum kı yürüyüşle verırım
beni onlar kesmiyoki marul desem aklima cigkofte duser o derece. aklima devamli yiyecek birseyler geliyor. depresyonda degilim sanirimResmen beni anlattınız. Sürekli aklımdan tatlılar yemekler geçiyor. Ben de çözümü bir şeyler yemek istediğim zaman maydonoz, kıvırcık vb şeyleri ağzımda geveleyerek buldum. Limonlayıp tuzlayıp tadını güzelleştiriyorum. Ben kilo almıyorum metabolizmam hızlı ama sürekli sivilce yapıyor.
Hımmaslinda kizim 1 yasinda . butun gunum dopdolu desem yalan olmaz . problem burda. ne kadar yogun olursam oluyum mutlaka ona zaman ayiriyorum
kizim emmiyor.Hımm
Emzirirken ben de cok yiyordum. Her gün iki gözleme.
Nasıl ki süt verme bitti daha da gözleme yemedim
Hımm o zaman kan ölçümlerin yapılmalı.kizim emmiyor.
edirde yaptirmaddim. hakli olabilirsinizHımm o zaman kan ölümlerin yapılmalı.
:)) antebinde ne guzel yemekleri vardir haYaşamak için değil yemek için yaşamak :)
Adeta bir Antepli gibi konuştunuz
Sizde kendimi gördüm merhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?