ilac kullanmıyorum. galiba baktirmam lazim.Kullandığınız ilaç vitamin var mı ?
İlaçtan bağımsız oluyosa bu durum hiç durmadan gidin dra bi tahliliniz yapılsın.
yani yok diye biliyorum problemim. duymuştum biberli yogurdu. dip sos gibi :) yag yaktiriyodu sanirim. denicemSağlıkla ilgili bir sıkıntınız yoksa psikolojiktir.Türk kahvesi için,leblebi bulundurun yanınızda.ben pulbiberli yoğurt yiyorum.sanki bunun biraz zayiflamama etkisi oldu gibi.tadı da çok hoşuma gidiyor.atıştırmalık niyetine yiyorum
Ben de yatmadan pulbiberli yoğurt yiyorum etkisi var kesinlikle. Akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye ikna ettim kendimi sadece yoğurt ya da tarcinli süt içiyorum ama aklımda hep tatlılar var :) gündüz de içtiğim suya çubuk tarçın atıyorum ona rağmen bu yeme isteği geçmiyorSağlıkla ilgili bir sıkıntınız yoksa psikolojiktir.Türk kahvesi için,leblebi bulundurun yanınızda.ben pulbiberli yoğurt yiyorum.sanki bunun biraz zayiflamama etkisi oldu gibi.tadı da çok hoşuma gidiyor.atıştırmalık niyetine yiyorum
Bir ara bu konuya takmıştım ben de. Her yediğimin özelliklerine bakıyordum ama işe de yaradı 15 kilo vermiştim sonra 2 doğum yine ilk başladığım kiloya geldim vermeye çalışıyorum şimdi.Canan karatay in kitaplarini oneriyorum. Ben okudum ve gidalarin besin degerleriyle hizli acikmamiz arasinda bir bag oldugunu ogrendim. Yediginiz gidalarin glisemik indeksleri cok onemli.
Bunlar dışında yanımda kuru üzüm oluyor atıştırmalık.tarçınlı elma da yiyorum.gerçi tek kaçamağım var "nutella".Ben de yatmadan pulbiberli yoğurt yiyorum etkisi var kesinlikle. Akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye ikna ettim kendimi sadece yoğurt ya da tarcinli süt içiyorum ama aklımda hep tatlılar var :) gündüz de içtiğim suya çubuk tarçın atıyorum ona rağmen bu yeme isteği geçmiyor
bunu bende duymustum. ben devamli cikolatali seyler yiyorum oda bi anda aciktiriyo olabilirCanan karatay in kitaplarini oneriyorum. Ben okudum ve gidalarin besin degerleriyle hizli acikmamiz arasinda bir bag oldugunu ogrendim. Yediginiz gidalarin glisemik indeksleri cok onemli.
:) sabah kahvalti edeceğimi hayal ederek ikna oluyorum ben de :) ama şunu fark ettim ne zaman bir sorunla karsilassam kendimi ödüllendirmek adi altinda baya yiyorum :) bu cok kötü iştebende ikna etme kismi Sikintili :)
Ayni ben oyleydim bebegi uyutup uyutup mutfaga kosuyordumaslinda kizim 1 yasinda . butun gunum dopdolu desem yalan olmaz . problem burda. ne kadar yogun olursam oluyum mutlaka ona zaman ayiriyorum
verebildinizmi peki karatayla. ben hic bilmiyorum nasil yapildigini bi bakayim. doyurucu mu sahidenAyni ben oyleydim bebegi uyutup uyutup mutfaga kosuyordum
Baktim olacak gibi degil kilo almaya basliyorum hemen karatay diyetine basladim
O be dedim dunya varmis doydum sonunda
Meger karbonhidrat mahvediyormus beni
a ciddimi. havuc tarator gibi. lahana tarator :)Ayy ben de bu aralar karalahanaya taktım kafayı.
Rendeleyip,yogurt ve azcık mayonez ile buluşturup koca bir tabak yiyorum...
Bunu da deneyin hazır iştah varken :))))
1 ayda 2.700 ve tika basa doyuyorum ama arada atistirmak ve un seker yasakverebildinizmi peki karatayla. ben hic bilmiyorum nasil yapildigini bi bakayim. doyurucu mu sahiden
e iyiymis 2700. bende bi arastiriyim. ben devamli atistirma halindeyim1 ayda 2.700 ve tika basa doyuyorum ama arada atistirmak ve un seker yasak
a ciddimi. havuc tarator gibi. lahana tarator :)
esimde ayni sizin gibi. kahvalti yapiyoruz mesela. ikimizde saglam yiyoruz. ama o aksam yemegine kadar yemek ihtiyaci duymuyo. bense neler yiyorum aksama kadarFalza iştah da dert iştahsızlık dabenim de birşey yiyesim gelmiyor hiç. Öğlen bir iki oluyor zorla kahvaltı yapıyorum. Bazen çok aç oluyorum ama birşey yiyesim gelmiyor.
Uzun süredir devam ediyorsa doktora gidin bı bence hormonal birşey olabilir.
Yani cok yemeye cok iyi bide az yagli yok.e iyiymis 2700. bende bi arastiriyim. ben devamli atistirma halindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?