yeme istegi

yani yok diye biliyorum problemim. duymuştum biberli yogurdu. dip sos gibi :) yag yaktiriyodu sanirim. denicem

Canan karatay in kitaplarini oneriyorum. Ben okudum ve gidalarin besin degerleriyle hizli acikmamiz arasinda bir bag oldugunu ogrendim. Yediginiz gidalarin glisemik indeksleri cok onemli.

Ben de yatmadan pulbiberli yoğurt yiyorum etkisi var kesinlikle. Akşam yemeğinden sonra bir şey yememeye ikna ettim kendimi sadece yoğurt ya da tarcinli süt içiyorum ama aklımda hep tatlılar var :) gündüz de içtiğim suya çubuk tarçın atıyorum ona rağmen bu yeme isteği geçmiyor

Canan karatay in kitaplarini oneriyorum. Ben okudum ve gidalarin besin degerleriyle hizli acikmamiz arasinda bir bag oldugunu ogrendim. Yediginiz gidalarin glisemik indeksleri cok onemli.
Bir ara bu konuya takmıştım ben de. Her yediğimin özelliklerine bakıyordum ama işe de yaradı 15 kilo vermiştim sonra 2 doğum yine ilk başladığım kiloya geldim vermeye çalışıyorum şimdi.

Bunlar dışında yanımda kuru üzüm oluyor atıştırmalık.tarçınlı elma da yiyorum.gerçi tek kaçamağım var "nutella".ama o kadar olsun.buna rağmen zayıfladım.önemli olan hamur ya da ağır şeyler yememek akşam galiba.

bende ikna etme kismi Sikintili :)
:) sabah kahvalti edeceğimi hayal ederek ikna oluyorum ben de :) ama şunu fark ettim ne zaman bir sorunla karsilassam kendimi ödüllendirmek adi altinda baya yiyorum :) bu cok kötü işte

aslinda kizim 1 yasinda . butun gunum dopdolu desem yalan olmaz . problem burda. ne kadar yogun olursam oluyum mutlaka ona zaman ayiriyorum
Ayni ben oyleydim bebegi uyutup uyutup mutfaga kosuyordum
Baktim olacak gibi degil kilo almaya basliyorum hemen karatay diyetine basladim
O be dedim dunya varmis doydum sonunda
Meger karbonhidrat mahvediyormus beni

Ayy ben de bu aralar karalahanaya taktım kafayı.
Rendeleyip,yogurt ve azcık mayonez ile buluşturup koca bir tabak yiyorum...
Bunu da deneyin hazır iştah varken :))))

Ayni ben oyleydim bebegi uyutup uyutup mutfaga kosuyordum
Baktim olacak gibi degil kilo almaya basliyorum hemen karatay diyetine basladim
O be dedim dunya varmis doydum sonunda
Meger karbonhidrat mahvediyormus beni
verebildinizmi peki karatayla. ben hic bilmiyorum nasil yapildigini bi bakayim. doyurucu mu sahiden

Falza iştah da dert iştahsızlık da benim de birşey yiyesim gelmiyor hiç. Öğlen bir iki oluyor zorla kahvaltı yapıyorum. Bazen çok aç oluyorum ama birşey yiyesim gelmiyor.
Uzun süredir devam ediyorsa doktora gidin bı bence hormonal birşey olabilir.

esimde ayni sizin gibi. kahvalti yapiyoruz mesela. ikimizde saglam yiyoruz. ama o aksam yemegine kadar yemek ihtiyaci duymuyo. bense neler yiyorum aksama kadar

e iyiymis 2700. bende bi arastiriyim. ben devamli atistirma halindeyim
Yani cok yemeye cok iyi bide az yagli yok.
Herseyden istedigin kadar sabah aksam 1 cay bardagi kuruyemis sadece yasaklara uyacaksin yasam tarzin yaparsan omur boyu kilo kontrolu

Aklına yeme isteği geldikçe su içmeye çalış bastırıyor. Bu depresyon da olabilir geçici bir dönem de ya da kanlarını baktır özellikle tsh şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…