yemeğin ortasına yumruk:(((

Çok iyi yapmışsınız. Sen bilirsin bey ne ya. Çok maço gördüm beyefendiyi. Evi siz geçindirirken nerede acaba bu ağa tavırları

Buradaki kadınların sabrından, olgunluğundan bir parça bende olsa hayatım güllük gülistanlık olurdu.
O masaya o yumruk inecek kırarım o kolunu o adamın.
Adamlar bana sesini yükseltiyor diye olay çıkaran bir kızım ben.
Değil bir de masaya yumruk atacak.
Abim yengeme sesini yükseltti bir kere de öküzleşme dedik ailecek.
Benim sevgililerim ne sabırlıymış ya

Bu alinan evler mevler.. acaba dava acip parani geri alabilir misin. Onca lafin ustune azicik kizsinlar.
Sen annenlerdeyken kocan parayi mi cekmis bi de!!! Allahim verme yarabbimmm

Sizin kayınvalide de elalem için kredi çekin imasında bulunuyordu di mi İnsanlar aşırı rahatlar.
Evet ya valla super hafiza:)
Kendi kendimize evlendik ev kurduk biz kocamla. Bi ton borcumuz kredimiz var.
Oglum siz nasil altindan kalkiyosunuz odeyebiliyor musunuz demedi bigun. Dedi ki hep ayyy odenir gider cift maassiniz.
Bileziklerimi kendi kendime yaptim dugunden once akrabalarin karsisinda eksik duruma dusmeyeyim diye, anne dugun bizi cok yorcak simdiden stres altindayiz dedigimde aaayyy sativerirsiniz bileziklerinizi kizim cift maassiniz gene alirsiniz dedi sanki bitanesini kendi takmis gibi!
En son bombasi da oydu iste kredi meselesi. X bey is kuracak sifir parasi var. Kv ogut verecegine sifir parayla is kurulmaz vs diyecegine benim yanimda kocamdan icin bilmemkim abin kredi ceker diyor. Bunu benim yanimda ve beni tinlamadan soyluyor. Asil maksat zaten o aslinda seni tinlamiyoruz bak haberin olsun, biz senin kocani yillarca somurduk bu devran boyle gider boyle biline.. asil mesaj bu aslinda..

madem çok para vermek istiyordu evlenmeyip babasına çalışsaymış.. bazı erkeklerin kafa başka çalışıyor bir kenara koyalım ileride gerekir diyeceğine derdi ne acaba ?? hani isteseler anlarım da sanki eninle olan yuvası yuva ailesi aile değil onlar ailesi ve yuvası onları mutlu etme çabası.

sonuç olarak demem o ki siz ne kadar verirseniz onlar o kadar çok istiyor[/QUOTE]
Ben de bu neticeyi görmek istemediğim için de önlem alma gereği hissediyorum. Ne çok dert var. Ne kadar saftirik davranmışsınız. Walla yetim maaşıyla okudum ben üni.mümkünatı yok ne çilelerle kazandığım parayı başkalarına yedirmem. Kv ailesinde de bu bahsettiğiniz tablonun oluşması iş değil. Allah kolaylık versin siz de de

Bu çift maaş muhabbeti de ne saçma. Sanki kadınlar başkaları için çalışıyor. Eşiniz görüyor mu bari olanları?

Yazdıklarınıza her ne kadar çok üzülsem de size de kızdım. Bu kadar şeye neden izin verdiniz ki? Tamam aileye para göndersin de sadece internet parasını ödemesine niye izin veriyorsunuz? Yok ek karttı, haç parasıydı, ortak hesaptaki parayı çekme... Şu dünyada kimseye yaranılmaz.

Ben ne olursa olsun bunşekilde tepki gösterilmesine karşıyım. Eşime başından beri söylediğim de hep "sen ne kadar seviyesizleşirsen seviyesizleş" bu tür tepkiler felan yani "asla senin bulundupun yere gelmeyeceğim" salak kelimesini dahi kullansak annem bize nasıl kızardı. Zavallı annem dün gece o bile uyuyamamış sabaha kadar(haberi yok hiçbişeyden) sabah rüyamda annemin öldüğünü gördüm o kadar gerçekçiydi ki, kalbim sökülecek gibi atıyordu yerinden. Ölecek miyim ne

Acaba esiniz sizin ailenize yardim etmek isteseydi yine ayni tepkiyimi verirdiniz?
Şimdi konuşmayalım derdim öncelikle. Sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 9 buçukta eve gelmiş iki lokma bişey yiyip uyumak isteyen bir insan sözkonusu. Benim tartışma boyunca vurguladığım şey de çok yersiz ve zamansız bir muhabbet lütfen sonra konuşalımdı. Ama o yukarda anlattığım durumlar nedeniyle hassas olan bir konuda "tamam bey" onayını almak için ısrar etti pis bi şekilde, benden o tepkiyi alamayınca sonuç bu oldu. İstediği kadar para transferi de yapabilir derdim o da değil artık, ilişkideki seviyeyi sürekli aşağı çekiyor, evlilik kurumuna ayıp ediyor hareketleriyle. Benim ailem senin ailen yok ortada.

Babasının evine gitmesini mi tembihledin İlahi çok yaşa

Babasının evine gitmesini mi tembihledin İlahi çok yaşa
Hiçbiyere gitmiyorum benden özür dileyeceksin diyor hala ona itaat etmeyerek saygısızlık yapmışım benim gördüğüm-senin gördüğün-koca kişisinin gördüğü

Hiçbiyere gitmiyorum benden özür dileyeceksin diyor hala ona itaat etmeyerek saygısızlık yapmışım benim gördüğüm-senin gördüğün-koca kişisinin gördüğü
itaat mi oldu olacak bağışla beni sahip de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…