Naptın kuzu, sevdin mi yerdin mi anlayamadım
Mevzu kavga da olsa hakkını vermek isterim
Çok iyi yapmışsınız. Sen bilirsin bey ne ya. Çok maço gördüm beyefendiyi. Evi siz geçindirirken nerede acaba bu ağa tavırlarıdün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
Bu alinan evler mevler.. acaba dava acip parani geri alabilir misin. Onca lafin ustune azicik kizsinlar.selam herkese
bazı arkadaşlar aç gözlü olmaktan, mala mülke tamah etmekten vs dem vurmuş
öncelikle bu arkadaşlar evli mi onu merak ediyorum
arkadaşım sakın taviz verme arkası gelir
ailesinin ihtiyacı varsa tabi yardım edecek ama ihtiyacı yokken eşinin bu yaptığı çok afedersin ama beyinsizlik.
ben de aynı dertten müzdaripim
yıllarca eşime ailenin bi ihtiyacı var mı diye sor dedim. ama o kadar salakmışım ki anlatamam.sonunda olan hep bana oldu.düğün masraflarının hiç birine karışmadılar bütün herşeyi biz yaptık(ki kv ile eşim hep bana söyleme ihtiyacı bile duymadan evin eşyalarını aldılar.ben beğenir miyim beğenmezmiyim sormadılar bile.şimdi taşınacağım ve o kv nin beğendiği eşyaları gideceğim eve sığdıramıyorum bile.bir de kv eşimi çok lüks bi mağazaya götürmüş aldırmış.şöyle söyleyim bi yemek masası,sandalyeler ve konsola 6 yıl önce 16 bin tl ödedik. tabi kv beğendi borcunu ödemesi bana kaldı)
düğün yerine para vereceğiz 1000 tl açığımız kaldı.kv ben size vereyim düğün sonunda siz bana geri ödersiniz dedi ki bankada 120 milyar parası varmış.
benden habersiz eşime ev aldırmış.kredi çektirip, ev kp in üstüne ve bize tapusunu vermiyor.bense bunu balayında öğrendim. üstelik o evi kv bana daha önce alın burayı diye gösterdiğinde istemediğim bi evdi.5 yıl boyunca borcunu ödedik.
düğünde çok şükür hiç bişey takmadılar.
banka hesaplarımız eşimle ortaktır. düğünde takılan takıları bozdurup bankaya koyduk.ben annemlerin yanındayken sevgili eşim bankadaki parayı çekip üstüne 120 milyar kredi çekip annesine yazlık aldı(o da kv nin üzerine)
evliliğimiz boyunca eşim kazandığı parayı hep annesinin üzerine yatırdı.evde ödediği tek fatura internet faturası.bense mutfak masrafı,diğer faturalar(elektrik,su ,doğalgaz,aidat),çocuğun üstü,okulu,hastane vb aklınıza gelebilecek tüm masrafları karşıladım.
eve beyaz eşyayı,oturma odasını,halıları,televizyonu ben aldım evliliğimiz içinde .çünkü evlenirken kvnin eski beyaz eşyalarını almıştık.
evlilik boyunca üzerime olan tek şey arabam onu da kredi ile aldım zaten.
her ay kv yi dışarı çıkarırdım,elinin harçlığı,mutfak masrafları,üstüne kıyafet alırdım.kızı yok aman ben kızı olayım diye
ek kart çıkarttırıp verdim bi ihtiyacı olursa gözü kalmasım diye.
eşimle tartışırlardı ben eşime derdim annen boş ver üzme sen alttan al dıye
hacca gitti kv , kp.ben ücretsiz doğum iznindeydim.kv tutturdu en lüksüne gideceğim diye.eşim durumum yok normaline git diye.ben yine raya girdim.anneni üzme borç harç bi şekilde gönderelim içinde kalmasın dedim. kişi başı5.600 euro ya hacca gönderdik.
sonunda ne mi oldu?aralık ayından beri konuşmuyorum.sebep eşime" boşa sen bunu elini sallasan ellisi" dedi.bunu söyleme sebebi ise 40 gün eşim şehir dışındaydı.şehir dışından geldi.cuma ve cumartesini onlarda geçirdik.bi pazar kahvaltısını başbaşa yapalım istedim diye demediği kalmadı.bana, aileme demediğini bırakmadı.daha önce de evime gelen misafire söz söyledi ses etmedim,bana okumuşsun adam olamamışsın,görgüsüzsün,düşüncesizsin,orospu karılar gibi giyiniyorsun(bu lafı söylediği kıyafetim:beyaz pantolon,kapri kol bluz.herhangi bir dekolte yok.bluz zaten kalçalarıma kadar geliyordu.alttada topuklu ayakkabı vardı) vb bi sürü laf söyledi ama hiç bir zaman ses etmedim,saygısızlık olmasın diye direndim ama bunlar yetmiyor.
sonuç olarak demem o ki siz ne kadar verirseniz onlar o kadar çok istiyor
Evet ya valla super hafiza:)Sizin kayınvalide de elalem için kredi çekin imasında bulunuyordu di miİnsanlar aşırı rahatlar.
Ayyy ayyyyni bizim olay! Ayni kv ayni elti ayni kayin ayni torun ayni koca ayni ben:))
Bu çift maaş muhabbeti de ne saçma. Sanki kadınlar başkaları için çalışıyor. Eşiniz görüyor mu bari olanları?Evet ya valla super hafiza:)
Kendi kendimize evlendik ev kurduk biz kocamla. Bi ton borcumuz kredimiz var.
Oglum siz nasil altindan kalkiyosunuz odeyebiliyor musunuz demedi bigun. Dedi ki hep ayyy odenir gider cift maassiniz.
Bileziklerimi kendi kendime yaptim dugunden once akrabalarin karsisinda eksik duruma dusmeyeyim diye, anne dugun bizi cok yorcak simdiden stres altindayiz dedigimde aaayyy sativerirsiniz bileziklerinizi kizim cift maassiniz gene alirsiniz dedi sanki bitanesini kendi takmis gibi!
En son bombasi da oydu iste kredi meselesi. X bey is kuracak sifir parasi var. Kv ogut verecegine sifir parayla is kurulmaz vs diyecegine benim yanimda kocamdan icin bilmemkim abin kredi ceker diyor. Bunu benim yanimda ve beni tinlamadan soyluyor. Asil maksat zaten o aslinda seni tinlamiyoruz bak haberin olsun, biz senin kocani yillarca somurduk bu devran boyle gider boyle biline.. asil mesaj bu aslinda..
Yazdıklarınıza her ne kadar çok üzülsem de size de kızdım. Bu kadar şeye neden izin verdiniz ki? Tamam aileye para göndersin de sadece internet parasını ödemesine niye izin veriyorsunuz? Yok ek karttı, haç parasıydı, ortak hesaptaki parayı çekme... Şu dünyada kimseye yaranılmaz.selam herkese
bazı arkadaşlar aç gözlü olmaktan, mala mülke tamah etmekten vs dem vurmuş
öncelikle bu arkadaşlar evli mi onu merak ediyorum
arkadaşım sakın taviz verme arkası gelir
ailesinin ihtiyacı varsa tabi yardım edecek ama ihtiyacı yokken eşinin bu yaptığı çok afedersin ama beyinsizlik.
ben de aynı dertten müzdaripim
yıllarca eşime ailenin bi ihtiyacı var mı diye sor dedim. ama o kadar salakmışım ki anlatamam.sonunda olan hep bana oldu.düğün masraflarının hiç birine karışmadılar bütün herşeyi biz yaptık(ki kv ile eşim hep bana söyleme ihtiyacı bile duymadan evin eşyalarını aldılar.ben beğenir miyim beğenmezmiyim sormadılar bile.şimdi taşınacağım ve o kv nin beğendiği eşyaları gideceğim eve sığdıramıyorum bile.bir de kv eşimi çok lüks bi mağazaya götürmüş aldırmış.şöyle söyleyim bi yemek masası,sandalyeler ve konsola 6 yıl önce 16 bin tl ödedik. tabi kv beğendi borcunu ödemesi bana kaldı)
düğün yerine para vereceğiz 1000 tl açığımız kaldı.kv ben size vereyim düğün sonunda siz bana geri ödersiniz dedi ki bankada 120 milyar parası varmış.
benden habersiz eşime ev aldırmış.kredi çektirip, ev kp in üstüne ve bize tapusunu vermiyor.bense bunu balayında öğrendim. üstelik o evi kv bana daha önce alın burayı diye gösterdiğinde istemediğim bi evdi.5 yıl boyunca borcunu ödedik.
düğünde çok şükür hiç bişey takmadılar.
banka hesaplarımız eşimle ortaktır. düğünde takılan takıları bozdurup bankaya koyduk.ben annemlerin yanındayken sevgili eşim bankadaki parayı çekip üstüne 120 milyar kredi çekip annesine yazlık aldı(o da kv nin üzerine)
evliliğimiz boyunca eşim kazandığı parayı hep annesinin üzerine yatırdı.evde ödediği tek fatura internet faturası.bense mutfak masrafı,diğer faturalar(elektrik,su ,doğalgaz,aidat),çocuğun üstü,okulu,hastane vb aklınıza gelebilecek tüm masrafları karşıladım.
eve beyaz eşyayı,oturma odasını,halıları,televizyonu ben aldım evliliğimiz içinde .çünkü evlenirken kvnin eski beyaz eşyalarını almıştık.
evlilik boyunca üzerime olan tek şey arabam onu da kredi ile aldım zaten.
her ay kv yi dışarı çıkarırdım,elinin harçlığı,mutfak masrafları,üstüne kıyafet alırdım.kızı yok aman ben kızı olayım diye
ek kart çıkarttırıp verdim bi ihtiyacı olursa gözü kalmasım diye.
eşimle tartışırlardı ben eşime derdim annen boş ver üzme sen alttan al dıye
hacca gitti kv , kp.ben ücretsiz doğum iznindeydim.kv tutturdu en lüksüne gideceğim diye.eşim durumum yok normaline git diye.ben yine raya girdim.anneni üzme borç harç bi şekilde gönderelim içinde kalmasın dedim. kişi başı5.600 euro ya hacca gönderdik.
sonunda ne mi oldu?aralık ayından beri konuşmuyorum.sebep eşime" boşa sen bunu elini sallasan ellisi" dedi.bunu söyleme sebebi ise 40 gün eşim şehir dışındaydı.şehir dışından geldi.cuma ve cumartesini onlarda geçirdik.bi pazar kahvaltısını başbaşa yapalım istedim diye demediği kalmadı.bana, aileme demediğini bırakmadı.daha önce de evime gelen misafire söz söyledi ses etmedim,bana okumuşsun adam olamamışsın,görgüsüzsün,düşüncesizsin,orospu karılar gibi giyiniyorsun(bu lafı söylediği kıyafetim:beyaz pantolon,kapri kol bluz.herhangi bir dekolte yok.bluz zaten kalçalarıma kadar geliyordu.alttada topuklu ayakkabı vardı) vb bi sürü laf söyledi ama hiç bir zaman ses etmedim,saygısızlık olmasın diye direndim ama bunlar yetmiyor.
sonuç olarak demem o ki siz ne kadar verirseniz onlar o kadar çok istiyor
Ben ne olursa olsun bunşekilde tepki gösterilmesine karşıyım. Eşime başından beri söylediğim de hep "sen ne kadar seviyesizleşirsen seviyesizleş" bu tür tepkiler felan yani "asla senin bulundupun yere gelmeyeceğim" salak kelimesini dahi kullansak annem bize nasıl kızardı. Zavallı annem dün gece o bile uyuyamamış sabaha kadar(haberi yok hiçbişeyden) sabah rüyamda annemin öldüğünü gördüm o kadar gerçekçiydi ki, kalbim sökülecek gibi atıyordu yerinden. Ölecek miyim neBuradaki kadınların sabrından, olgunluğundan bir parça bende olsa hayatım güllük gülistanlık olurdu.
O masaya o yumruk inecek kırarım o kolunu o adamın.
Adamlar bana sesini yükseltiyor diye olay çıkaran bir kızım ben.
Değil bir de masaya yumruk atacak.
Abim yengeme sesini yükseltti bir kere de öküzleşme dedik ailecek.
Benim sevgililerim ne sabırlıymış ya
Gorecek insallah:)Bu çift maaş muhabbeti de ne saçma. Sanki kadınlar başkaları için çalışıyor. Eşiniz görüyor mu bari olanları?
Sizde durumlar nasıl şimdi?Ayyy ayyyyni bizim olay! Ayni kv ayni elti ayni kayin ayni torun ayni koca ayni ben:))
Şimdi konuşmayalım derdim öncelikle. Sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 9 buçukta eve gelmiş iki lokma bişey yiyip uyumak isteyen bir insan sözkonusu. Benim tartışma boyunca vurguladığım şey de çok yersiz ve zamansız bir muhabbet lütfen sonra konuşalımdı. Ama o yukarda anlattığım durumlar nedeniyle hassas olan bir konuda "tamam bey" onayını almak için ısrar etti pis bi şekilde, benden o tepkiyi alamayınca sonuç bu oldu. İstediği kadar para transferi de yapabilir derdim o da değil artık, ilişkideki seviyeyi sürekli aşağı çekiyor, evlilik kurumuna ayıp ediyor hareketleriyle. Benim ailem senin ailen yok ortada.Acaba esiniz sizin ailenize yardim etmek isteseydi yine ayni tepkiyimi verirdiniz?
dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
Hiçbiyere gitmiyorum benden özür dileyeceksin diyor hala ona itaat etmeyerek saygısızlık yapmışımBabasının evine gitmesini mi tembihledinİlahi çok yaşa
itaat mi oldu olacak bağışla beni sahip deHiçbiyere gitmiyorum benden özür dileyeceksin diyor hala ona itaat etmeyerek saygısızlık yapmışımbenim gördüğüm-senin gördüğün-koca kişisinin gördüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?