hayır bilmiyordu, kavgamız dün akşam oldu, ben bu gece rüyamda gördüm annemi. Bilse yapmazdı. Allah sizin de sıkıntılarınızı gidersinBöylesi canın sıkıldığını biliyor muydu eşin o yumruğu masaya atarkenAllah sıkıntılarını gidersin. Amin
adam hem calismasin dogru duzgun hem ailesine para versin iyi vallailerde birgun anne oldugunda oglun olursa gece gunduz demeden gozunden bile sakindigin evladini gun gelip evlendirdiginde oglundan para istediginde anne esim vermemi istemiyor dediginde o anki duygularini merak ediyorum.canini onun icin dusunmeden bile verecegin oglun yada kizin daha hayatina yeni girmis birisi icin kalbini kirarsa oturup hungur hungur aglarsin.anne baba hakki odenmez .para nedir.esinle kac sene yasarsan yasa anneyle babayla es degisilmez.bende gelinim 6 yillik.daha birgun sormadim ailene para veriyormusun diye versin .onu bugunlere getiren onlar.bende oldugunda kv me bende veriyorum hemde esime soylemiyorum.kalbinizi kotu dusuncelerden uzak tutun.bu sekilde yaparak kaybedersiniz.ana baba hakki odenmez.bence ozur dilemelisin.onlarda senin ailen. yazik onlarada sizede ..birbirinizi uzmeyin.kisa dunyada yarina cikacagimiz belli degilken...
konuyu anlamamışsınız, gerçekten ihtiyacı olan biri olsa ortada yediğimden içtiğimden kısar gönderirim. Ama öyle bir durum yok.ilerde birgun anne oldugunda oglun olursa gece gunduz demeden gozunden bile sakindigin evladini gun gelip evlendirdiginde oglundan para istediginde anne esim vermemi istemiyor dediginde o anki duygularini merak ediyorum.canini onun icin dusunmeden bile verecegin oglun yada kizin daha hayatina yeni girmis birisi icin kalbini kirarsa oturup hungur hungur aglarsin.anne baba hakki odenmez .para nedir.esinle kac sene yasarsan yasa anneyle babayla es degisilmez.bende gelinim 6 yillik.daha birgun sormadim ailene para veriyormusun diye versin .onu bugunlere getiren onlar.bende oldugunda kv me bende veriyorum hemde esime soylemiyorum.kalbinizi kotu dusuncelerden uzak tutun.bu sekilde yaparak kaybedersiniz.ana baba hakki odenmez.bence ozur dilemelisin.onlarda senin ailen. yazik onlarada sizede ..birbirinizi uzmeyin.kisa dunyada yarina cikacagimiz belli degilken...
Bu arada çocukluğunda ihmal edilmiş biri benim kocam. Çocukluğuyla ilgili hatırında kalan tek şey. Evde gün için gelen kek pasta yiyen bir sürü kadınve onlara hizmet için koşturan anne. Benim çocukluğumdan aklımda kalanı söyleyim. Babam inşaat işçisi olmasına rağmen işten gelince bizimle yakar top oynardı. Gecesini gündüzüne katmış bir anne profili yok yani.ilerde birgun anne oldugunda oglun olursa gece gunduz demeden gozunden bile sakindigin evladini gun gelip evlendirdiginde oglundan para istediginde anne esim vermemi istemiyor dediginde o anki duygularini merak ediyorum.canini onun icin dusunmeden bile verecegin oglun yada kizin daha hayatina yeni girmis birisi icin kalbini kirarsa oturup hungur hungur aglarsin.anne baba hakki odenmez .para nedir.esinle kac sene yasarsan yasa anneyle babayla es degisilmez.bende gelinim 6 yillik.daha birgun sormadim ailene para veriyormusun diye versin .onu bugunlere getiren onlar.bende oldugunda kv me bende veriyorum hemde esime soylemiyorum.kalbinizi kotu dusuncelerden uzak tutun.bu sekilde yaparak kaybedersiniz.ana baba hakki odenmez.bence ozur dilemelisin.onlarda senin ailen. yazik onlarada sizede ..birbirinizi uzmeyin.kisa dunyada yarina cikacagimiz belli degilken...
Konu sahibi değilim ama benzer durumları yaşayan biri olarak, Rabbim zor duruma düşürmesin ama çok zor durumda kalmadan lux tuketim için keyfi alışverişim için kızımın da oğlumun da 5 kuruşunu istemem.. Hele ki evladım yuva kurduktan sonra.. Eşinin rızası olmadan o para haram olur bir kere ya..ilerde birgun anne oldugunda oglun olursa gece gunduz demeden gozunden bile sakindigin evladini gun gelip evlendirdiginde oglundan para istediginde anne esim vermemi istemiyor dediginde o anki duygularini merak ediyorum.canini onun icin dusunmeden bile verecegin oglun yada kizin daha hayatina yeni girmis birisi icin kalbini kirarsa oturup hungur hungur aglarsin.anne baba hakki odenmez .para nedir.esinle kac sene yasarsan yasa anneyle babayla es degisilmez.bende gelinim 6 yillik.daha birgun sormadim ailene para veriyormusun diye versin .onu bugunlere getiren onlar.bende oldugunda kv me bende veriyorum hemde esime soylemiyorum.kalbinizi kotu dusuncelerden uzak tutun.bu sekilde yaparak kaybedersiniz.ana baba hakki odenmez.bence ozur dilemelisin.onlarda senin ailen. yazik onlarada sizede ..birbirinizi uzmeyin.kisa dunyada yarina cikacagimiz belli degilken...
Ben ne olursa olsun bunşekilde tepki gösterilmesine karşıyım. Eşime başından beri söylediğim de hep "sen ne kadar seviyesizleşirsen seviyesizleş" bu tür tepkiler felan yani "asla senin bulundupun yere gelmeyeceğim" salak kelimesini dahi kullansak annem bize nasıl kızardı. Zavallı annem dün gece o bile uyuyamamış sabaha kadar(haberi yok hiçbişeyden) sabah rüyamda annemin öldüğünü gördüm o kadar gerçekçiydi ki, kalbim sökülecek gibi atıyordu yerinden. Ölecek miyim ne
Kuzum sen üzgünsün ya şimdi biliçaltın o rüyaya yönlendirmiş seni.
Hangi tepkiye karşısın anlamadım?
Yumruk meselesi mi yoksa benim tepkim mi?
Kendi ailenize veriyor musunuz peki? Veriyorsanız sırrınızı bize de açın. Borç içinde yüzüyoruz zira.ilerde birgun anne oldugunda oglun olursa gece gunduz demeden gozunden bile sakindigin evladini gun gelip evlendirdiginde oglundan para istediginde anne esim vermemi istemiyor dediginde o anki duygularini merak ediyorum.canini onun icin dusunmeden bile verecegin oglun yada kizin daha hayatina yeni girmis birisi icin kalbini kirarsa oturup hungur hungur aglarsin.anne baba hakki odenmez .para nedir.esinle kac sene yasarsan yasa anneyle babayla es degisilmez.bende gelinim 6 yillik.daha birgun sormadim ailene para veriyormusun diye versin .onu bugunlere getiren onlar.bende oldugunda kv me bende veriyorum hemde esime soylemiyorum.kalbinizi kotu dusuncelerden uzak tutun.bu sekilde yaparak kaybedersiniz.ana baba hakki odenmez.bence ozur dilemelisin.onlarda senin ailen. yazik onlarada sizede ..birbirinizi uzmeyin.kisa dunyada yarina cikacagimiz belli degilken...
Onların da EK'sı mı var acaba? (erkekler kulübü)Gerçekten acayip yüzsüz bir halde, ben de hayret ediyorum. Sana kendimi ezdirmeyeceğim diyor. Acaba bu forumu mu takip ediyortee Allaam, bütün kadın triplerine maruz kalıyorum şu an
Hahaha hiç düşünmedim, var mı acabaOnların da EK'sı mı var acaba? (erkekler kulübü)
Onlar da birbirine bizim gibi gaz veriyordur belki.
Hayır kendi aileme de vermiyorum. İhtiyaçları yok çok şükür. Senin ailen benim ailem ayrımı yok bizde. Bu arada eşimden açıklama bugün geldi: "verici bir karakteri varmış"Kendi ailenize veriyor musunuz peki? Veriyorsanız sırrınızı bize de açın. Borç içinde yüzüyoruz zira.
Benim annem de böyle söylüyor. Zor bi durum olsa Allah korusun tabi, yediğimden içtiğimden kısar veririm. Üstelik kv me hiç harcama yapmıyor da değilim. Yeri gelir fırsat kollar bi harcamasını yaparım, hediye alırım. Maddi olarak ketum değiliz birbirimize karşı. ama şu durumda ihtiyacı olan bizizKonu sahibi değilim ama benzer durumları yaşayan biri olarak, Rabbim zor duruma düşürmesin ama çok zor durumda kalmadan lux tuketim için keyfi alışverişim için kızımın da oğlumun da 5 kuruşunu istemem.. Hele ki evladım yuva kurduktan sonra.. Eşinin rızası olmadan o para haram olur bir kere ya..
Yanlış anlaşılma oldu sanırım :) size özür dile diyen selin_01e yazmıştım.Hayır kendi aileme de vermiyorum. İhtiyaçları yok çok şükür. Senin ailen benim ailem ayrımı yok bizde. Bu arada eşimden açıklama bugün geldi: "verici bir karakteri varmış"ben de üniversite okuyan kuzenlerin var illa birilerine yardım etmek istiyosan onlara yardım edelim dedim takla atacaktı az kalsın çok sevindi
Evet aferin delisi hakkatenYanlış anlaşılma oldu sanırım :) size özür dile diyen selin_01e yazmıştım.
Eşinizin verici karakteri de başınızın derdi olacak bu gidişle. Bir üye aferin delisi demişti ya çok doğru bir tanımlama.
Hahaha hiç düşünmedim, var mı acaba
Yanlış anlaşılma oldu sanırım :) size özür dile diyen selin_01e yazmıştım.
Eşinizin verici karakteri de başınızın derdi olacak bu gidişle. Bir üye aferin delisi demişti ya çok doğru bir tanımlama.
Kesinlikle çok eğlenceli burası. Ben yurtdışındayım yabancı arkadaşlarıma bahsettim bu siteyi, türkçe öğrenmek için nasıl bir gayrete geldiler bilemezsinizVarsa da bizi yakalayamazlar
Burası on numara.
Özellikle bir konuda geyiğe başladı mı kızlar gözümden yaş geliyor, karnım ağrıyor.
Evetttt. Allahım kocam ne çok yönlü bi manyakAferin delisi mi?
Evet aferin delisi hakkaten
Aferin delisi mi?
Ailenin ilgi görmeyen çocuğu parayla ailesinin sevgisini satın almaya çalışır. Sonra da olaylar başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?