gerçekten yorumsuz bir insan şu an gözümdeitaat mi oldu olacak bağışla beni sahip de
süpersin hep destek tam destek.dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
Ya eşiniz hayatınızı paylaştığınız insan illa ki sorunlar olur ama böyle de büyür gider en iyisi siz sakin kalın haklı olduğunuza inandığınız konuları sakinliğinizi bozmadan konuşungerçekten yorumsuz bir insan şu an gözümde
bey efendi yuzsuzlukte tavan yapmis masallahHiçbiyere gitmiyorum benden özür dileyeceksin diyor hala ona itaat etmeyerek saygısızlık yapmışımbenim gördüğüm-senin gördüğün-koca kişisinin gördüğü
Sorun illa ki olur evet. Ben verilen tepkiye gıcığım. İlişkinin seviyesini aşağı çekiyor. Kontrolsüz bir insan, tepkileri bu minvalde. Usul de bilmiyor. Akşam 9 buçukta yorgun argın işten gelen bir insana bu konunun açılmaması gerektiğini de aklı kesmiyor. Üstelik eline para geçmemiş. Sürekli bi işi de yok belki okumuşumuzdur. Daha para geçmeden bir sürü hesap yapıyor. Hani "kul hesap yaparmış Allah gülermiş" diye bir söz var ya. Çok hesapçı, böyle yaptığı için de maddi olarak hep işerimiz bozulur. Bir de ilk defa ben haklıyım diye diretiyor, hep anlardı hatalı olduğunu, ona da şaşıyorumYa eşiniz hayatınızı paylaştığınız insan illa ki sorunlar olur ama böyle de büyür gider en iyisi siz sakin kalın haklı olduğunuza inandığınız konuları sakinliğinizi bozmadan konuşun
Gerçekten acayip yüzsüz bir halde, ben de hayret ediyorum. Sana kendimi ezdirmeyeceğim diyor. Acaba bu forumu mu takip ediyorbey efendi yuzsuzlukte tavan yapmis masallah
Erkek milleti istediğine kayıtsız şartsız evet demedin mi zıvanadan çıkar zaten ayrıca aynı fikirle siz ona gitseniz ne derdi acaba.Sorun illa ki olur evet. Ben verilen tepkiye gıcığım. İlişkinin seviyesini aşağı çekiyor. Kontrolsüz bir insan, tepkileri bu minvalde. Usul de bilmiyor. Akşam 9 buçukta yorgun argın işten gelen bir insana bu konunun açılmaması gerektiğini de aklı kesmiyor. Üstelik eline para geçmemiş. Sürekli bi işi de yok belki okumuşumuzdur. Daha para geçmeden bir sürü hesap yapıyor. Hani "kul hesap yaparmış Allah gülermiş" diye bir söz var ya. Çok hesapçı, böyle yaptığı için de maddi olarak hep işerimiz bozulur. Bir de ilk defa ben haklıyım diye diretiyor, hep anlardı hatalı olduğunu, ona da şaşıyorum
Haklısınız. Şu an yurtdışında geçici olarak çalışıyorum. Burda bir yılda biriktirebileceğim parayı tr de 5 yılda biriktiremem. Allah a şükür ek gelir edinme olanakları var ve genciz, çocuğumuz yok. Fırsat bu fırsat. Elimize geçen ekstra 3 kuruşu da başkaları daha ferah yaşasın(daha biz maddi olarak artı duruma geçmemişken), gezsin tozsun bi üst model arabaya binsin diye jest yapmak istemek çok ahmakça geliyorErkek milleti istediğine kayıtsız şartsız evet demedin mi zıvanadan çıkar zaten ayrıca aynı fikirle siz ona gitseniz ne derdi acaba.
Anne baba yalnız yardıma ihtiyacı varsa elbette ki sahip çıkılır ama ihtiyaç yoksa zaten bakan varsa ve ne kadar geliriniz olursa olsun sonuçta holdinginiz yoksa geleceğinizi düşünmek zorundasınız insan hep böyle genç kalmıyor
Bence eşiniz ısrarcı olursa bunu uygun bir dille anlatmalısınız kendi başına bazı erkekler düşünme işini erteleyebiliyor.Haklısınız. Şu an yurtdışında geçici olarak çalışıyorum. Burda bir yılda biriktirebileceğim parayı tr de 5 yılda biriktiremem. Allah a şükür ek gelir edinme olanakları var ve genciz, çocuğumuz yok. Fırsat bu fırsat. Elimize geçen ekstra 3 kuruşu da başkaları daha ferah yaşasın(daha biz maddi olarak artı duruma geçmemişken), gezsin tozsun bi üst model arabaya binsin diye jest yapmak istemek çok ahmakça geliyorihtiyaç olsa yediğimden içtiğimden kısar yine gönderirim. Zaman zaman üç-beş onu yaptığımız da oldu, yine yaparım sıkıntı değil ama üslup çok çirkin
Deniycem şansımı. Bir de benim kendimi ifade etme şeklim bu diyor olmadı anlayacağı dil taktiğini kullanıcam, hatta bunda geç kaldım sanki. Ben seviyeyi düşürmeyim diyorum ama. Biri bi konuda aman dedikçe diğeri o amanın üstüne üstüne gidiyor. Bi de ben gidiyim bakalımBence eşiniz ısrarcı olursa bunu uygun bir dille anlatmalısınız kendi başına bazı erkekler düşünme işini erteleyebiliyor.
Ayrıca şimdi artık tek amacı size inat olsun diye düşüncesinde direnecektir
Malum üslubu ortada zaten
Ya eşiniz hayatınızı paylaştığınız insan illa ki sorunlar olur ama böyle de büyür gider en iyisi siz sakin kalın haklı olduğunuza inandığınız konuları sakinliğinizi bozmadan konuşun
Hiç bir insanın kendini ifade etme şekli böyle rencide edici bir dille olmamalı eğer insan isterse gayette güzel bir şekilde seviyesini bozmadan kendini ifade edebilir.Deniycem şansımı. Bir de benim kendimi ifade etme şeklim bu diyor olmadı anlayacağı dil taktiğini kullanıcam, hatta bunda geç kaldım sanki. Ben seviyeyi düşürmeyim diyorum ama. Biri bi konuda aman dedikçe diğeri o amanın üstüne üstüne gidiyor. Bi de ben gidiyim bakalım
Erkekler kadınlara itaat etmeli gözüyle baktığı içindir bunca çok duyuluyor olması kesinlikle katılıyorum sizeOmg çalışmıyor bile bu bey, ne yardımından bahsediyor tey Allahım.. hani çok ciddi ihtiyaç durumu olsa hadi neyse.. İtaat lafını duymak bile istemiyorum her tartışmada duyuyorum ıtaatsiz lafını...
Normalde böyle değildi, itaatle kafayı bozdu genel olarak da hem üslup hem yaklaşım sıkıntılı zaten.Omg çalışmıyor bile bu bey, ne yardımından bahsediyor tey Allahım.. hani çok ciddi ihtiyaç durumu olsa hadi neyse.. İtaat lafını duymak bile istemiyorum her tartışmada duyuyorum ıtaatsiz lafını...
Erkekler kadınlara itaat etmeli gözüyle baktığı içindir bunca çok duyuluyor olması kesinlikle katılıyorum size
Normalde böyle değildi, itaatle kafayı bozdu genel olarak da hem üslup hem yaklaşım sıkıntılı zaten.
Ben evlilikte kocaya itaat diye birşeyin olmadığını anlatmaya çalışıcam farklı farklı yollardan. Bu benim karakterime de ters zaten. Susuyum idare ediyim falan da diyememBenim eşim de saplantı yapmış durumda itaat etme konusunu. Ne yapicam bilmiyorum.
Ben evlilikte kocaya itaat diye birşeyin olmadığını anlatmaya çalışıcam farklı farklı yollardan. Bu benim karakterime de ters zaten. Susuyum idare ediyim falan da diyemem
Haklısınız üzerine gitmek mantıklı olmayabilir. Çok canımı sıktı ama bi de haberi olmamasına rağmen annem bütün gece uyuyamamış rüyasında beni görmüş. Ben onu ölmüş gördüm çok gerçekti uyandığımda kalbim sökülecekti. Onlar da çok kötü etkiledi. Mezardaki babam bile kardeşimin rüyasına girip yarejani zor durumda yardım edin mesajı vermişYa idare ettiğin yerlerde olur da elbet ama şu durumda üzerine gitmek ne kadar mantıklı çalışmıyor da fazla alıngan sanırım..
Haklısınız üzerine gitmek mantıklı olmayabilir. Çok canımı sıktı ama bi de haberi olmamasına rağmen annem bütün gece uyuyamamış rüyasında beni görmüş. Ben onu ölmüş gördüm çok gerçekti uyandığımda kalbim sökülecekti. Onlar da çok kötü etkiledi. Mezardaki babam bile kardeşimin rüyasına girip yarejani zor durumda yardım edin mesajı vermişbütün bunlarla birleşince daha bi kötü oldum, eşimi düşünecek kafa bile kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?