Yemek sorunu

yemek yapmak benim için eziyet olsaydı, ya da eşim kötü yemek yaptığım için bana tavır alsaydı ya da sorun çıkarsaydı, ya da evde yemek olmayınca sorun olsaydı dediklerinizde hakliydiniz.

Daha bir kere bile esim bu konuda kalbimi kırmadi benim. Bazen yemek cidden olmuyor dışardan gidip kendisi alıyor. Öğlen yemeğinde önüne iki yumurta kirsam neden başka bir şey yapmadin demez.

Bu çabam eşimden korktuğumun değil, ona değer verdiğimin göstergesi.

“İnegöl köfte yaptım” dedikten sonra size “öncekiler gibi mi? Ben geç geleceğim” demiş. Sonuna da üzüntülü bir smiley koymuşsunuz. Kırıldınız mı yoksa iddia ettiğiniz gibi eşinizin bu tepkileri sizi aslında kırmıyor mu bu sizin içsel meseleniz. Ben anladığıma yorum yaptım. Bana göre bu tepki düşüncesizce. Ya da fazla kaba. Onun dışında aranızdaki ilişkiyi bilemem.

Son düzenleme:
Ben hiç musakkayi fırında yapmam yani 6 yılda 6 defa fırına sürmedim sanırım iki tikirdatiyorum zaten pişmiş olduğu için tatları birbirine geçse yetiyor

Anamm arabasi mi dedin? Koca iki dolu kase icebilirim yaninda hamuruyla kaynar kaynar
Hamurunu yutamıyorum ama çorbasına bayılıyorum canım çekti şimdi
Yozgatlıyım çok mu belli olmuş?
Kıvamını tutturamadıysam su ile açıp kullanıyorum valla

Ben hiç musakkayi fırında yapmam yani 6 yılda 6 defa fırına sürmedim sanırım iki tikirdatiyorum zaten pişmiş olduğu için tatları birbirine geçse yetiyor
Dogru gereksiz aslinda firibda yapnak..karniyarigida tencerede yapiolar bazisi.. ben hamuisi cok yapiyorum ya : (

Cok saglikli denmez ama lezzetli oluyo. Herkeste seviyo. Yapinca 1 kilodan asagi yapilmiyo zaten herkese veriyorum:)

O hamuru varya cignemeden yutcan:)) marifet orda:) ben ikiye boluyoRum ama cignemeden loppurdetiyom valla:))ztn hamurunu seven Cok seviyo sevmeyen hic sevmiyo :))

O hamuru varya cignemeden yutcan:)) marifet orda:) ben ikiye boluyotum ama cignemeden loppurdetiyom valla:))ztn hamurunu seven vok seviyo sevmeyen hic sevmiyo :))
Kaç göbekten Yozgatlıyım o hamuru hiç sevmedim sevemedim çiğneyince güzek olmuyor çiğnemeyince de sonrası da mideye oturuyor :)

Dogru gereksiz aslinda firibda yapnak..karniyarigida tencerede yapiolar bazisi.. ben hamuisi cok yapiyorum ya : (

Cok saglikli denmez ama lezzetli oluyo. Herkeste seviyo. Yapinca 1 kilodan asagi yapilmiyo zaten herkese veriyorum:)
Patlıcanı kızartmadan yapamıyorum ama kızartınca peceteye alıyorum yağını çeksin diye hem tadı hem dokusu daha güzel oluyor
Nasıl hamurişi mı çok yapıyorsun yapmaaaaa şeker kolesterol tansiyon mide problemi Allah korusun

Evet hamurisi cok yapiyom valla: ( pogca borek.. cocuklar isteyince dayanamiyorum : (

Ben karnıyarığı patlıcanları fırında közleyerek yapıyorum kızartmadan daha hafif oluyor

Unu kavuruyorum dediğiniz için öyle düşündüm Yozgat'ta öyle yaparlarmış. Başka yörede kavurmadan koyuyorlar diye biliyorum. Ben hamurunu yutamam. Sevmiyorum. Zaten ben Yozgatlı da değilim. Eşim oradan. Seviyor diye yapıyorum çorbası hoşuma gider de hamurla aram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…