Ben evimi üç aydır ayırdım. Önceden kv ile yaşıyordum ve hiç bir zman tek başıma yemek yapamadım. Şimdi evimi ayırdım kendimi kanıtlamak için sürekli farklı tarifler deniyorum ama güzel yapamıyorum malesef. Benim yemeklerimde tat yok gerçekten. Güzel yrmrk yapamıyorum. Misafir gelicekse bir hafta öncedrn içime korku giriyo ve kara karar düşünmrye başlıyorum ne yapabilirim
Bahsettiğim site tamda buyduBende ilk evlendigimde bilmiyordum bi misafir gelse bi haftadan strese giriyordum.simdi gecesine 7 cesit yemek yapiyorum.nefis yemek tarifleri sitesine bakin cok yardimci olur size.oranin tarifleri birebir tutuyor
Yemek tarifleri bul internetten bire bir uygula. Hiç tariften şaşmadanBen evimi üç aydır ayırdım. Önceden kv ile yaşıyordum ve hiç bir zman tek başıma yemek yapamadım. Şimdi evimi ayırdım kendimi kanıtlamak için sürekli farklı tarifler deniyorum ama güzel yapamıyorum malesef. Benim yemeklerimde tat yok gerçekten. Güzel yrmrk yapamıyorum. Misafir gelicekse bir hafta öncedrn içime korku giriyo ve kara karar düşünmrye başlıyorum ne yapabilirim
Ben evimi üç aydır ayırdım. Önceden kv ile yaşıyordum ve hiç bir zman tek başıma yemek yapamadım. Şimdi evimi ayırdım kendimi kanıtlamak için sürekli farklı tarifler deniyorum ama güzel yapamıyorum malesef. Benim yemeklerimde tat yok gerçekten. Güzel yrmrk yapamıyorum. Misafir gelicekse bir hafta öncedrn içime korku giriyo ve kara karar düşünmrye başlıyorum ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?