- 2 Ocak 2015
- 6.442
- 15.471
- 448
Nefis yemek tarifleri isimli yerden bakıyorum ben bir arkadaşta öyle yazmışHangi site
Çok sağolun
Vereceğim tüyoyu uygulayın kesinlikle ne lapa nede kuru olmaz.Bende su pilavi bir türlü beceremiyorum.Artık kabullendim valla ya lapa oluyor ya citir.Ama doger hersey zamanla olur bence hemen pes etme.Yapa yapa ogrenirsin..
Hiiç korkma harika kek yaparım. Son 3 kekimi tadına bakıp çöpe attm. Birinde kabartma tozunu unutmuşum,birinde fırını yanlış ayarla acmışım öbüründe başka bir şey olmuş. Yani yemek isi anlık iş. Sakin ol. Temel seyleri sırayla yap. Iyi olsuğundan emin olduktan sonra başka tarifler dene. 26 yaşımda yaptım ilk mercimek çorbami evlenince.
Bana yemek yapmayı öğreten uygulama nefis yemek tarifleri :) tavsiye ederimBen evimi üç aydır ayırdım. Önceden kv ile yaşıyordum ve hiç bir zman tek başıma yemek yapamadım. Şimdi evimi ayırdım kendimi kanıtlamak için sürekli farklı tarifler deniyorum ama güzel yapamıyorum malesef. Benim yemeklerimde tat yok gerçekten. Güzel yrmrk yapamıyorum. Misafir gelicekse bir hafta öncedrn içime korku giriyo ve kara karar düşünmrye başlıyorum ne yapabilirim
Ya şöyle el açması börek yapıyorum eşim beğeniyo gibi. Köfteleirmi beğenmiyo eşim kötğ oluyo tadı diyo tat yok yemeklerimde tat alamıyorum
Önce sakin ol evlendiğimde ilk 6 ay ne çektik bir ben bilirim ama eşim saolsun ses etmezdi zamanla yapa yapa deneye deneye alıştım şimdi gayet güzel yemekler yapabiliyorum, deneye yanıla olacak sizinde eliniz alışacak zamanla.Ben evimi üç aydır ayırdım. Önceden kv ile yaşıyordum ve hiç bir zman tek başıma yemek yapamadım. Şimdi evimi ayırdım kendimi kanıtlamak için sürekli farklı tarifler deniyorum ama güzel yapamıyorum malesef. Benim yemeklerimde tat yok gerçekten. Güzel yrmrk yapamıyorum. Misafir gelicekse bir hafta öncedrn içime korku giriyo ve kara karar düşünmrye başlıyorum ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?