Yengem galiba deli

abinizde hayir yokmus , yoksa esi ne derse desin "annem ,kardesimdir " diyip aramasi konusmasi gerekirdi...

cikoma katılıyorum açık açık konuşun bence kardeş bişiy mi oldu neden konuşmuyosun sıkıntı mı var diye söylemiyosa bırak kendi haline

ama yegenlerimi goremıyorum sizin sebebiniz nedir
Ben görümcem ve kaynım la konuşmuyorum. Nedeni etik kuralların dışında bir hayat sürüyorlar. Çocuğumun görmesini istemiyorum. Ve çalışma derdinde değil ama lüks yaşam derdinde insanlar bu yüzden sürekli onlar adına gelip bizi sömürmeye kalkan bir kv var. En son oda bizle küstü umarım barışmaz bidaha. Yine para konusu açıldı. Eşime çikom seni dolduruyor falan diye eşimi yarım saat doldurmaya çalıştı bende sessizce telde dinliyorum. En son baktı beceremedi yalana başvurdu eşim onu da yemedi. Çikom bidaha bana gelmesin dedi. (Kavga mız falan yok. Ben sadece diğer çocukları için neden sürekli biz bişeyler yapmak zorundayız çalışmıyorlar dedim.) Ve yine kv birgün para tırtıklamak istedi vermedim. Tabi o kendine göre anlatıyor. Ama eşimde o gün ordaydı olayın nasıl geliştiğini biliyor

Eşimde tamam gelmeyiz dedi.

Kv min cevap sen bilirsin seçimini yaptın. Terbiyesizlik değilde nedir allah aşkına bu.

Eşimde seçim le ne alakası var. Ben senin evine eşim olmaması şartıyla neden geleyim dedi. Olay bundan ibaret.

Hatta bu olaydan sonra bile eşime dedim bak yarın bigün annemle aramı açtın deme ben beni istememesi için bişey yapmadım gerekirse git anne benim eşim kötü sen haklısın de ama ilerde bunun vebalini bana yükleme dedim.

Bu arada abiniz mi açmıyor telefonu yengeniz değil abinize sorun belki yengeniz den çok bağımsız bir sorunu vardır

Son düzenleme:
Nasıl etik kuralların dışında bir hayat?

Iyyy, resmen kendi ağabeyimi gördüm. İleride evlenince karısıyla beraber malımıza mülkümüze göz dikip sömürmeye kalkacaklar sürekli, para mevzundan kavga çıkarıp küsecekler. Abim de bizi arayıp sormayacak.
Gerçi ben ne b.k yerlerse yesinler taraftarıyım, yeğenlerimi de göstermezler bana. Gösterirlerse ben de halalığımı yaparım.

Çok var ki böylesi
Sen daha deli görmemişsin

evet doğru tespit yengen acık balatayı sıyırmış ufacık cocugu ajan yapmaya çalışmışşş

aradım açmadı eşim aradı abi dert ne diye ararım dedi aramadı resmen kaçıyor

aile de olsa böyle dağ dağa küsmüş misali insanları kendi haline bırakıyorum.
eşiniz ne güzel sormuş, derdin neyse anlat yoksa trip yapma ne böyle çocuk gibi.
bence siz de kendi hallerine bırakın uğraşmayın, iyice havaya girmişler.
işleri düşünce nasıl olsa ararlar.

yengemi içkici bir babanın elinden aldık sefalet yaşıyordu resmen babam verirdi okul harçlığını abim askerdeyken babam benimle harçlık yollardı
konu şu abimin durumu çok iyi yanı ülke şartlarında bi evi rahat geçindirir birikimde yapar
yengem hiç el içine çıkmamış ki nerede ne yapacağını bilmiyor aslında biz ondan ve dengesizliklerinden utanıyoruz
mesela komşularının kızlarını napıyonuz o..pular fln der öyle şakalaşır

abim açmıyor telefonu sizinkilere küsmekte haklısınız ama bizde oyle şeyler yok

benim düğünümde yengem deli gibi oynadı abimi resmen geri çekti ve abim küçük altın taktı sonra yengem diyorki bileziği benim kardeşlerime takcaz oyle dedi abin diyor bende
dedimki siz altın takın dıye düğün yapmadım ben altınınızı vereyım başkasına takın dedim

Yengen sorunlu anladimda

Abine ne oluyor peki , yengene bakip size böyle davraniyorsa sizde konusmayin abinle ..

yemi fazla gelen insanlar genelde böyle oluyorlar canım. Takmayın.

Durup dururken bu kadar kopukluk olmaz.Biraz kendi açinizdan anlatiyor gibisiniz...
ben de öyle düşündüm
bir de çocuğa sordurmuş diye hemen galiba deli demiş konu sahibi ama çok uçlarda yorumlar bunlar
kızmış olabilirsinzi ama direk küçümseyerek durum düzeltilmez

ama arkasından ağızından kaçırmış çocuklar bir tuhaf büyüdü büyük oğlan bize gelince gizli gizli yemek fln yerdi odada
aranızda çok tuhaf bi mesafe var
benim yeğenim gizli yemek yemeğe kalksa tutar kolundan mutfağa götürür dolabı önüne sererim
ne tuhaf çocuk demem:)

ben de öyle düşündüm
bir de çocuğa sordurmuş diye hemen galiba deli demiş konu sahibi ama çok uçlarda yorumlar bunlar
kızmış olabilirsinzi ama direk küçümseyerek durum düzeltilmez
o bize geldi düğün istemem kaçırın kurtarın benı diye anlı şanlı düğün yaptık o sıra borcumuz çok ken ayrıca çocuklar yengem varken put gibiler o yokken babaanne ye de sarılıyorlar dedeyede ama yokken en basiti kapıdan girer girmez koltuğa siniyorlar
ki bizşmde hatalı olduğumuz noktalar olsaydı buraya konu açmazdım sonuçta karşılıklı gelişen bir durum olduğu için garibimize de gitmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…