Ben görümcem ve kaynım la konuşmuyorum. Nedeni etik kuralların dışında bir hayat sürüyorlar. Çocuğumun görmesini istemiyorum. Ve çalışma derdinde değil ama lüks yaşam derdinde insanlar bu yüzden sürekli onlar adına gelip bizi sömürmeye kalkan bir kv var. En son oda bizle küstü umarım barışmaz bidaha. Yine para konusu açıldı. Eşime çikom seni dolduruyor falan diye eşimi yarım saat doldurmaya çalıştı bende sessizce telde dinliyorum. En son baktı beceremedi yalana başvurdu eşim onu da yemedi. Çikom bidaha bana gelmesin dedi. (Kavga mız falan yok. Ben sadece diğer çocukları için neden sürekli biz bişeyler yapmak zorundayız çalışmıyorlar dedim.) Ve yine kv birgün para tırtıklamak istedi vermedim. Tabi o kendine göre anlatıyor. Ama eşimde o gün ordaydı olayın nasıl geliştiğini biliyorama yegenlerimi goremıyorum sizin sebebiniz nedir
Nasıl etik kuralların dışında bir hayat?Ben görümcem ve kaynım la konuşmuyorum. Nedeni etik kuralların dışında bir hayat sürüyorlar. Çocuğumun görmesini istemiyorum. Ve çalışma derdinde değil ama lüks yaşam derdinde insanlar bu yüzden sürekli onlar adına gelip bizi sömürmeye kalkan bir kv var. En son oda bizle küstü umarım barışmaz bidaha. Yine para konusu açıldı. Eşime çikom seni dolduruyor falan diye eşimi yarım saat doldurmaya çalıştı bende sessizce telde dinliyorum. En son baktı beceremedi yalana başvurdu eşim onu da yemedi. Çikom bidaha bana gelmesin dedi. (Kavga mız falan yok. Ben sadece diğer çocukları için neden sürekli biz bişeyler yapmak zorundayız çalışmıyorlar dedim.) Ve yine kv birgün para tırtıklamak istedi vermedim. Tabi o kendine göre anlatıyor. Ama eşimde o gün ordaydı olayın nasıl geliştiğini biliyor
Eşimde tamam gelmeyiz dedi.
Kv min cevap sen bilirsin seçimini yaptın. Terbiyesizlik değilde nedir allah aşkına bu.
Eşimde seçim le ne alakası var. Ben senin evine eşim olmaması şartıyla neden geleyim dedi. Olay bundan ibaret.
Hatta bu olaydan sonra bile eşime dedim bak yarın bigün annemle aramı açtın deme ben beni istememesi için bişey yapmadım gerekirse git anne benim eşim kötü sen haklısın de ama ilerde bunun vebalini bana yükleme dedim.
Bu arada abiniz mi açmıyor telefonu yengeniz değil abinize sorun belki yengeniz den çok bağımsız bir sorunu vardır
Özelden yazayım canımNasıl etik kuralların dışında bir hayat?
aradım açmadı eşim aradı abi dert ne diye ararım dedi aramadı resmen kaçıyor
yengemi içkici bir babanın elinden aldık sefalet yaşıyordu resmen babam verirdi okul harçlığını abim askerdeyken babam benimle harçlık yollardıYanlış anlamayın ama bana sanki abiniz ve eşi sizin taraftan utanıyor gibi geldi. Aranızda böyle bir şeye sebep olacak bir durum var mı? Lütfen yanlış anlamayın. Eğitim farkı, sosyo-ekonomik seviye farkı gibi şeylerden bahsediyorum. Ki böyle bir fark olsa bile bu abinizin davranışını haklı çıkarmaz. Ama en azından niye böyle davrandığını anlamanıza yardımcı olur.
abim açmıyor telefonu sizinkilere küsmekte haklısınız ama bizde oyle şeyler yokBen görümcem ve kaynım la konuşmuyorum. Nedeni etik kuralların dışında bir hayat sürüyorlar. Çocuğumun görmesini istemiyorum. Ve çalışma derdinde değil ama lüks yaşam derdinde insanlar bu yüzden sürekli onlar adına gelip bizi sömürmeye kalkan bir kv var. En son oda bizle küstü umarım barışmaz bidaha. Yine para konusu açıldı. Eşime çikom seni dolduruyor falan diye eşimi yarım saat doldurmaya çalıştı bende sessizce telde dinliyorum. En son baktı beceremedi yalana başvurdu eşim onu da yemedi. Çikom bidaha bana gelmesin dedi. (Kavga mız falan yok. Ben sadece diğer çocukları için neden sürekli biz bişeyler yapmak zorundayız çalışmıyorlar dedim.) Ve yine kv birgün para tırtıklamak istedi vermedim. Tabi o kendine göre anlatıyor. Ama eşimde o gün ordaydı olayın nasıl geliştiğini biliyor
Eşimde tamam gelmeyiz dedi.
Kv min cevap sen bilirsin seçimini yaptın. Terbiyesizlik değilde nedir allah aşkına bu.
Eşimde seçim le ne alakası var. Ben senin evine eşim olmaması şartıyla neden geleyim dedi. Olay bundan ibaret.
Hatta bu olaydan sonra bile eşime dedim bak yarın bigün annemle aramı açtın deme ben beni istememesi için bişey yapmadım gerekirse git anne benim eşim kötü sen haklısın de ama ilerde bunun vebalini bana yükleme dedim.
Bu arada abiniz mi açmıyor telefonu yengeniz değil abinize sorun belki yengeniz den çok bağımsız bir sorunu vardır
benim düğünümde yengem deli gibi oynadı abimi resmen geri çekti ve abim küçük altın taktı sonra yengem diyorki bileziği benim kardeşlerime takcaz oyle dedi abin diyor bendeIyyy, resmen kendi ağabeyimi gördüm. İleride evlenince karısıyla beraber malımıza mülkümüze göz dikip sömürmeye kalkacaklar sürekli, para mevzundan kavga çıkarıp küsecekler. Abim de bizi arayıp sormayacak.
Gerçi ben ne b.k yerlerse yesinler taraftarıyım, yeğenlerimi de göstermezler bana. Gösterirlerse ben de halalığımı yaparım.
bende merak ettimm banada yazarmısınnÖzelden yazayım canım
zaten geldiğinde babamda çok konuşmuyormuşYengen sorunlu anladimda
Abine ne oluyor peki , yengene bakip size böyle davraniyorsa sizde konusmayin abinle ..
ben de öyle düşündümDurup dururken bu kadar kopukluk olmaz.Biraz kendi açinizdan anlatiyor gibisiniz...
aranızda çok tuhaf bi mesafe varama arkasından ağızından kaçırmış çocuklar bir tuhaf büyüdü büyük oğlan bize gelince gizli gizli yemek fln yerdi odada
o bize geldi düğün istemem kaçırın kurtarın benı diye anlı şanlı düğün yaptık o sıra borcumuz çok ken ayrıca çocuklar yengem varken put gibiler o yokken babaanne ye de sarılıyorlar dedeyede ama yokken en basiti kapıdan girer girmez koltuğa siniyorlarben de öyle düşündüm
bir de çocuğa sordurmuş diye hemen galiba deli demiş konu sahibi ama çok uçlarda yorumlar bunlar
kızmış olabilirsinzi ama direk küçümseyerek durum düzeltilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?