Yengem galiba deli

işte o bırıkmışlığı anlamıyorum ya o derse oldu alındı yapıldı nasıl birden bıçak gibi kesildi ilişki onu anlamıyorum yengemde iftira yalan var annem yengen doldurdu salak abinde gaza geldi diyor

Allah gelininde hayirlisini versin. Bir tane boyle yenge de bizim basimizda var. Ben evlendikten sonra resmen dusman gibi oldular bana ve esime. Yenge olacak hanim bizim iliskimizi rahatligimizi cekemiyor. 7 yasindaki yegenimde anneme onlarin arabasi cok pahaliymis annemde babamdan istiyo ama babam alamazmis babaanne diyormus. Duyunca sok oldum. Hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz anlayacagin. Allah akil fikir versin ne diyelim.

işte o bırıkmışlığı anlamıyorum ya o derse oldu alındı yapıldı nasıl birden bıçak gibi kesildi ilişki onu anlamıyorum yengemde iftira yalan var annem yengen doldurdu salak abinde gaza geldi diyor
Ne desem bilemiyorum. Benim de erkek kardeşim var. Bakalım bizim ki yarın bir gün evlenirse, nasıl olur. Zor valla. Anneniz, babanız abinizi arıyorlar mı? Görüşüyorlar mı? Bence açık açık konuşun. Düşüncelerini öğrenin, gerekirse de dobra bir şekil de hatalarını yüzüne yüzüne yapıştırın. Biraz kendine gelir.. Annen de biraz duygu sömürüsü yapsın.. hiç gelmiyorsun gibisin den. anneler iyi becerir. Yine de fayda etmezse boşverin. kendi bileceği iş.. bir gün ailesine ihtiyacı olduğu zaman arar..

annem kan içer kimseye söylemez annem babam aramıyor oğlum ne yapıyorsun diye yengem yanındaysa abimle dövüşüyor neden arıyorlar diye

ben şunu anlayamadım tam olarak hem demişsiniz düğünden sonra yengem abim kinlendi aramıyorlar görüşmüyoruz. yeğenlerimi göremiyoruz. ama sonra eve geliyor yengem yoksa sarılıp öpüyor varsa yanaşmıyor çocuklar demişsiniz. abinizin aramasına tepki gösteriyor ama isteyerek yada istemeyerek evinize geliyor. Nasıl görüşmemek bu. düğünden sonra kinlendiyse o kadar sürede aramış gelmiş şimdi neden ilişkiyi kesiyor..hiç bi zaman hata tek tarafta değildir.

Böyle aile arasındaki sıkıntılar boşvermeye gelmez, abini alıp güzelce konuşacaksınız. Erkek milleti ne bilir? Nereye çekilirse oraya gider kız evlat gibi olmaz. Annenle beraber güzelce konuşun abinle. Niye böyle,niye aramıyor? Bir sorun varsa halletmek gerektiğini açık açık konuşun yoksa koparsınız. Yazık o annenin evladı değil mi? Kadın ne kadar üzülüyor kim bilir. Niye durduk yerde mesafe girsin ki anne kardeşle arasına?

Allah'ın görgüsüz paragözü, bir de utanmadan söylüyor mu bunu? ''Bana takılan diyen altınlardan da vereyim takın, başımın gözümün sadakası olsun'' derdim ben olsam. (Nah derim. eheheh. Diyebilirsem derim yani )

Klasik kıskançlık krizleri...
Üzmeyin kendinizi...
Herkesin evi ayrı bir yerden sonra zaten.
Keşke olmasa böyle şeyler ama herkeste olabiliyor maalesef...

ayda yılda bir gelip 30 dk duruyorlar yengem ilk zamanlar geliyordu artık hiç gelmiyor babam arada torunlara bir şeyler aldım diyince yenge izin veriyor düğünden sonra öğrendik buna kinlendiğini
sağda solda saçmalamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…