- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
mutlaka yanlış anlamayın size karşı tavır yönünde değilim olamam da tanımıyorumo bize geldi düğün istemem kaçırın kurtarın benı diye anlı şanlı düğün yaptık o sıra borcumuz çok ken ayrıca çocuklar yengem varken put gibiler o yokken babaanne ye de sarılıyorlar dedeyede ama yokken en basiti kapıdan girer girmez koltuğa siniyorlar
ki bizşmde hatalı olduğumuz noktalar olsaydı buraya konu açmazdım sonuçta karşılıklı gelişen bir durum olduğu için garibimize de gitmezdi
sus dıye el işareti yapıyodu kimseye söyleme dedi daha dğrusu annesinden korktu galiba muz fln taşıdım odayaaranızda çok tuhaf bi mesafe var
benim yeğenim gizli yemek yemeğe kalksa tutar kolundan mutfağa götürür dolabı önüne sererim
ne tuhaf çocuk demem:)
yenge çok feci pıstırmış çocuklarısus dıye el işareti yapıyodu kimseye söyleme dedi daha dğrusu annesinden korktu galiba muz fln taşıdım odaya
bizim tek suçumuz düğün zamanı oldu abim işsizdi nasıl geçineceksiniz dedik diyemutlaka yanlış anlamayın size karşı tavır yönünde değilim olamam da tanımıyorum
farklı açıdan baktırmaya çalışıyorum:)
baba evınde hiç bir şey görmemiş bize rahatlığı gördü oda battı şimdi devamlı babasını övüp bizle yarış halıne giriyor bizi rakip gördü aslında cazgır mahallesin herkes onun adını duyunca amann o çok edepsiz dedi ama biz inanamamıştıkyenge çok feci pıstırmış çocukları
kardeşinizi de sanırımçok kontrolcü otoriter biri olmalı
abim açmıyor telefonu sizinkilere küsmekte haklısınız ama bizde oyle şeyler yok
Merhaba arkadaşlar annemle aynı dertteyiz ama sebebini bilmiyoruz
Yengem ile abim 3 yıl çıktılar biz o zaman borç batağında idik abim de okuyordu ama yengem hep bizde ydi neyse istedik zor bela verdiler ama o zamana kadar hep ailesini kötüler dururdu neyse abim mutlu olsun dedik
Aradan zaman geçti bu süre zarfında hemen düğün istedi yengem ama para yoktu neyle yapalım dedik diye bize kinlenmis ama genede en iyi imkânlarla yapıldı düğün
Dugunden hemen sonra kadın bize düşman kesildi abim şimdi ne beni arıyor nede annemi
Doğum yaptım yengem aramadi eşimi yolda gördü selam dahi vermedi abim önceleri araları acilmasin dedik yegenleri hiç göremiyoruz zaten birde eşimi eşimin ailesini kıskanıyor
Artık ipler iyice koptu
Yeğeni geçen anneme bizim Arabamız fiyatını fln sormuş 7 yaşındaki bebe nereden akıl eder sizce neden böyle hasta mi bu kadin
bizde öyle düşünüyoruz sevgiliyken kendi ailesinden kötüsü yoktu küfür ederdi de annem kızım oyle deme siz et tırnaksınız derdi şimdi biz kötüyuzCanım eğer hiç bi şey yapmasayadınız, saygı sevgi göstermeseydiniz şu anda en tatlı aile sizdiniz.
Yapmayacaksın ya kimseye bi fedakarlık falan. O senle görüşmüyorsa siz de görüşmeyin. Abiniz bulmuş bir bahane size tavır almış. Yeğeniniz de sorduğunda hep abartı fiyat söyleyin gıcık olsun gebersin :)
Merhaba arkadaşlar annemle aynı dertteyiz ama sebebini bilmiyoruz
Yengem ile abim 3 yıl çıktılar biz o zaman borç batağında idik abim de okuyordu ama yengem hep bizde ydi neyse istedik zor bela verdiler ama o zamana kadar hep ailesini kötüler dururdu neyse abim mutlu olsun dedik
Aradan zaman geçti bu süre zarfında hemen düğün istedi yengem ama para yoktu neyle yapalım dedik diye bize kinlenmis ama genede en iyi imkânlarla yapıldı düğün
Dugunden hemen sonra kadın bize düşman kesildi abim şimdi ne beni arıyor nede annemi
Doğum yaptım yengem aramadi eşimi yolda gördü selam dahi vermedi abim önceleri araları acilmasin dedik yegenleri hiç göremiyoruz zaten birde eşimi eşimin ailesini kıskanıyor
Artık ipler iyice koptu
Yeğeni geçen anneme bizim Arabamız fiyatını fln sormuş 7 yaşındaki bebe nereden akıl eder sizce neden böyle hasta mi bu kadin
yengemi içkici bir babanın elinden aldık sefalet yaşıyordu resmen babam verirdi okul harçlığını abim askerdeyken babam benimle harçlık yollardı
konu şu abimin durumu çok iyi yanı ülke şartlarında bi evi rahat geçindirir birikimde yapar
yengem hiç el içine çıkmamış ki nerede ne yapacağını bilmiyor aslında biz ondan ve dengesizliklerinden utanıyoruz
mesela komşularının kızlarını napıyonuz o..pular fln der öyle şakalaşır
abim ,lk zamanlar gelmeyin evde bana çatıyor fln derdi hatta gelip ağlayıp babama anneme pişmanım başedemiyorum dedi iki çocuk için dedi abimde tabiki suç yazmıştım yorumda sütten çıkma ak kaşık değil ha yengem de ayrı deli o da ayrı yaptıklarını anlatsam aklınız şaşar tabi abimden beli pek ondan bu edepsizlik kocasından çekinse yada saygı duysa zaten yapamazGelin düğün istemiş, bilmem ne istemiş… Siz zorluk içinde yapmışsınız.
Neden geline yükleniyorsunuz ki????? Abiniz varken???İlk muhatap bu konuda abiniz mi gelin mi?
Abiniz durumunuzu bilmiyor muydu; o anlatsaydı. Onun anlatamadığını siz anlatmaya çalışırsanız tabi kinlenir.
Maalesef abinize diş geçiremeyip kızı deli ilan etmişsiniz. Bu da ayrı bir konu.
Nişan düğün durumlarında abin dizginlemediyse kız alır tabi alasını. Hayatında bir kere yaşıyor.abim ,lk zamanlar gelmeyin evde bana çatıyor fln derdi hatta gelip ağlayıp babama anneme pişmanım başedemiyorum dedi iki çocuk için dedi abimde tabiki suç yazmıştım yorumda sütten çıkma ak kaşık değil ha yengem de ayrı deli o da ayrı yaptıklarını anlatsam aklınız şaşar tabi abimden beli pek ondan bu edepsizlik kocasından çekinse yada saygı duysa zaten yapamaz
o tek başına gelipte düğün deyince bizde açıklama yaptık ki gitmiş en pahalısından almış herşeyi gene bir şey demedik yapmasak yapmazdık
bizde öyle düşünüyoruz sevgiliyken kendi ailesinden kötüsü yoktu küfür ederdi de annem kızım oyle deme siz et tırnaksınız derdi şimdi biz kötüyuz
abimin yaptığı ona uymak kaç yaşında adam aklı var fikri vardıBoşver gitsin gerçekten. Abine de yazıklar olsun.
ama bende bir kere yaşıyordum butçelerine göre aldım ki bizde çok eşya aldık aman her yük onlara binmesin diye yengemin ailesi bir tabak almadı ben çalışıp yardım ettim babama ablam okul harçlığını kıstı o bir kere yaşıyor diye biz neden cefa çekelim ve babana düğün günü şunu dedi vega neden eşya aldın onlar alsaydı hepsını enayimisin dediNişan düğün durumlarında abin dizginlemediyse kız alır tabi alasını. Hayatında bir kere yaşıyor.
Ama abin gerekli disiplini sağlayamamış.
Emin ol hala öyle...
Yapacak bir şey yok. Tek siz değilsiniz. Görüşmeyiverin.
tabiki abim de eşeklik ama yengem de az değil davranışları deli gibiBizim gelinde bizimle gorusmez
Evlendiginden beri boyle. Abim uc dort ayda bir yarim saat ugrar annemlere o da yangindan mal kacirir gibidir gelmesi gitmesi bir olur. Ben geline kizmiyorum valla abimde is yok. Esin gorusmezse gorusmesin sen niye anani babani mahsun birakiyorsun..
yengem ölürdü kahrından o zaman babam bi kere ev alacakmısnız diye sordu da duymuş delirdi tabaklar fln kırıldıBizim arabayı onyüzbinmilyona aldık. Her gün fırt fırt geziyoruz kilo kilo benzin yakıyoruz deseydiniz.
Yenge değil abi de bi manyak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?