Yengem galiba deli

mutlaka yanlış anlamayın size karşı tavır yönünde değilim olamam da tanımıyorum
farklı açıdan baktırmaya çalışıyorum:)

aranızda çok tuhaf bi mesafe var
benim yeğenim gizli yemek yemeğe kalksa tutar kolundan mutfağa götürür dolabı önüne sererim
ne tuhaf çocuk demem:)
sus dıye el işareti yapıyodu kimseye söyleme dedi daha dğrusu annesinden korktu galiba muz fln taşıdım odaya

sus dıye el işareti yapıyodu kimseye söyleme dedi daha dğrusu annesinden korktu galiba muz fln taşıdım odaya
yenge çok feci pıstırmış çocukları
kardeşinizi de sanırım çok kontrolcü otoriter biri olmalı

mutlaka yanlış anlamayın size karşı tavır yönünde değilim olamam da tanımıyorum
farklı açıdan baktırmaya çalışıyorum:)
bizim tek suçumuz düğün zamanı oldu abim işsizdi nasıl geçineceksiniz dedik diye
çok sonra başkalarına soylemiş beni istemediler diye oysaki babası babamı kovdu yengem bize gelip ağladı gitti istedi babam gene gururunu abim için ayaklar altına aldı

yenge çok feci pıstırmış çocukları
kardeşinizi de sanırım çok kontrolcü otoriter biri olmalı
baba evınde hiç bir şey görmemiş bize rahatlığı gördü oda battı şimdi devamlı babasını övüp bizle yarış halıne giriyor bizi rakip gördü aslında cazgır mahallesin herkes onun adını duyunca amann o çok edepsiz dedi ama biz inanamamıştık

Olaylar aynı olmayabilir canım zaten olmasın da allah korusun. Ama bizdeki gibi yengen ile abinin sizden uzaklaşma nedeni birbirinden farklı nedenler olabilir belki. Yazıyorum aynı mesajı sanada copy :)
abim açmıyor telefonu sizinkilere küsmekte haklısınız ama bizde oyle şeyler yok

Canım eğer hiç bi şey yapmasayadınız, saygı sevgi göstermeseydiniz şu anda en tatlı aile sizdiniz.

Yapmayacaksın ya kimseye bi fedakarlık falan. O senle görüşmüyorsa siz de görüşmeyin. Abiniz bulmuş bir bahane size tavır almış. Yeğeniniz de sorduğunda hep abartı fiyat söyleyin gıcık olsun gebersin :)

bizde öyle düşünüyoruz sevgiliyken kendi ailesinden kötüsü yoktu küfür ederdi de annem kızım oyle deme siz et tırnaksınız derdi şimdi biz kötüyuz

Gelin düğün istemiş, bilmem ne istemiş… Siz zorluk içinde yapmışsınız.

Neden geline yükleniyorsunuz ki????? Abiniz varken???İlk muhatap bu konuda abiniz mi gelin mi?

Abiniz durumunuzu bilmiyor muydu; o anlatsaydı. Onun anlatamadığını siz anlatmaya çalışırsanız tabi kinlenir.

Maalesef abinize diş geçiremeyip kızı deli ilan etmişsiniz. Bu da ayrı bir konu.

Anladım, geçmiş olsun o zaman. Çok zor işiniz.

abim ,lk zamanlar gelmeyin evde bana çatıyor fln derdi hatta gelip ağlayıp babama anneme pişmanım başedemiyorum dedi iki çocuk için dedi abimde tabiki suç yazmıştım yorumda sütten çıkma ak kaşık değil ha yengem de ayrı deli o da ayrı yaptıklarını anlatsam aklınız şaşar tabi abimden beli pek ondan bu edepsizlik kocasından çekinse yada saygı duysa zaten yapamaz
o tek başına gelipte düğün deyince bizde açıklama yaptık ki gitmiş en pahalısından almış herşeyi gene bir şey demedik yapmasak yapmazdık

Nişan düğün durumlarında abin dizginlemediyse kız alır tabi alasını. Hayatında bir kere yaşıyor.
Ama abin gerekli disiplini sağlayamamış.
Emin ol hala öyle...
Yapacak bir şey yok. Tek siz değilsiniz. Görüşmeyiverin.

bizde öyle düşünüyoruz sevgiliyken kendi ailesinden kötüsü yoktu küfür ederdi de annem kızım oyle deme siz et tırnaksınız derdi şimdi biz kötüyuz

Boşver gitsin gerçekten. Abine de yazıklar olsun.

ama bende bir kere yaşıyordum butçelerine göre aldım ki bizde çok eşya aldık aman her yük onlara binmesin diye yengemin ailesi bir tabak almadı ben çalışıp yardım ettim babama ablam okul harçlığını kıstı o bir kere yaşıyor diye biz neden cefa çekelim ve babana düğün günü şunu dedi vega neden eşya aldın onlar alsaydı hepsını enayimisin dedi
ben kimse için çalışmak zorunda değildim
bunun adı bencillik ve nankörlük o hayatını yaşasın babamın uykuları kaçsın oh ne ala memleket
deli çünki daha 5 aylıkken bebeğim anneme bırakmıştım annem aradı işin bittiyse gel al yengen geliyor diye

Bizim gelinde bizimle gorusmez
Evlendiginden beri boyle. Abim uc dort ayda bir yarim saat ugrar annemlere o da yangindan mal kacirir gibidir gelmesi gitmesi bir olur. Ben geline kizmiyorum valla abimde is yok. Esin gorusmezse gorusmesin sen niye anani babani mahsun birakiyorsun..

Bizim arabayı onyüzbinmilyona aldık. Her gün fırt fırt geziyoruz kilo kilo benzin yakıyoruz deseydiniz.

Yenge değil abi de bi manyak.

tabiki abim de eşeklik ama yengem de az değil davranışları deli gibi

Bizim arabayı onyüzbinmilyona aldık. Her gün fırt fırt geziyoruz kilo kilo benzin yakıyoruz deseydiniz.

Yenge değil abi de bi manyak.
yengem ölürdü kahrından o zaman babam bi kere ev alacakmısnız diye sordu da duymuş delirdi tabaklar fln kırıldı

Bence siz baştan çok yüz göz olmuşsunuz.. iyi niyetiniz suistimal edilmiş.. Ama hatanın büyük bir çoğunluğu abinizde.. Bir birey olarak ağırlığını koyamıyorsa, ayda bir kerede ailesinin yanına gelemiyorsa, demek ki abinizin de ailenize karşı için de birikmişlikleri var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…