Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

senin annen sana nasıl dayanıyor ben asıl onu merak edıyorum... Abinde kacsın kurtarsın kendını senden

ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya?? bu nasıl bir konuşma tarzı ?? abinizin verdiği tepkiden ne anlamlar çıkarmışsınız. gayet normal her abi bunu söylerdi emin olun kendi abinize özgü bir şey değil. abim beni daha çok seviyorrr :) çok komik.. bu aynı benim babam senin babanı dövere benzedi :) aklınızı başınıza alın hala aynı hataya devam ediyorsunuz ilk zamanlar da haklı çıkarsınız belki şımarıklıklarınız yüzünden ama daha sonra abiniz de karşısınızda olur ve onu kaybedersiniz benden söylemesi

kaç yaşındasın sen
kusura bakma ama üslubun konuşmaların çok yanlış geldi bana
sürekli kıza çirkin diyip aşağılıyosun. yok fakir yok bilmem ne.
o kızın yerinde sen de olabilirdin
sen de çirkin ve fakir olabilirdin. hatta çocuğun da olabilir nerden biliyosun
onu böyle aşağılasalar hoşuna gider mi. seni bu şekilde aşağılasalar hoşuna gider mi
yarın nolucanı nerden biliyosun
insanların fiziksel özelliklerini bu şekilde eleştirmen hiç hoş değil
abin beğenmiş aşık olmuş demek o kızda birşey görmüş gerisi seni ilgilendirmez

ayrıca senin ailenin maddi durumu yerindeyse karşılayabilir yani. benim annemin durumu da iyi değilmiş ama büyükbabam herşeylerini almış zamanında.ne yani karşıladı diye hayatı boyunca ezik mi yaşayacaktı annem. hep birilerini yüzüne mi vuracaktı bunu hayret birşey ya.

tamam o da yurt var lafını etmeyebilirdi ayıp etmiş ama sen de çok katı ve saygısızsın. ailesinden ne istiyosun ki kızın onlara da laf sokuyosun
senin yengenin yerinde olucam sen bana aileme öyle laflar edeceksin
inan senin kapıdan içeri bile sokmazdım ben.
ayrıca ben de olsam evimde başka birinin yıllarca yaşamasını istemem. ancak maddi durumu yoksa kabul ederim.
sonuçta ben eşimle mi evlendim ailesiyle mi.
zorunluluk yoksa istemem ben de evimde başkasını

konuda bukadar zıyaretçi olunca insan şüphelenıyor ama son bişi dicem hanı dıyoruzya sende evlenınce falan ya bunu kım alırkı bu akılla

Senin de dediğin gibi gülsem mi ağlasam mı bilemedim!
Ama sana değil lafım seni ciddiye alıp da ben dahil onca şey yazıp çizenlere...

İnsan tutamıyor ki kendini, yazıyor böyle abuk subuk düşünmeden bir de aferin bekliyor bizden.
Baştan sevmemiş, abisine yakıştıramamış imalat hatası diyor bi de hadsiz! Kendisi onca laf saymasına rağmen, hala yengesinin şımarık demesine kızıyor. 18 yaşındasın 10 değil, kendine gel ya, senin bu saydıkların yengene yaptıkların mı kötü, yoksa yengenin senin için şımarık demesi mi?
Kadın senin gibi birini evine almakla asrın hatasını yapmış olur. İnşallah öyle bir hata yapmaz.
Allah bilir geceleri ortalarına yatmayı talep etmekle kalmaz, abinle koyun koyuna yatar, yengeni de salondaki kanepeye postalarsın.

yengeme acımakta çok haklısınız kendisi acınacak biridir
abimin gözbebeği hala benim
bir erkek sevdiği kadını terkedebilir ama kızkardeşini asla
bunu bilmeyenler öğrenecek!

Bence abiniz eşini sizden çok seviyor, sizi arka plana hatta eeeen arka plana atmış ve siz bunu hazmedememiş, kıskançlıktan çılgına dönmüşsünüz.

hele senin onların evinde ne işin var madem zengin ailen o kadar tutsunlar sana bi ev ne işin var ya. ben senin yaşındayken babamı kaybettim annem de daha önce vefat etmişti abilerimin evlerinde kalmak istemedim ya buna rağmen onların zoruyla kaldım

sana ne oluyor ya git yurda ne işin var o evde

hakaret etmeyiniz!
ben kötü biri değilim
konu sevdiklerim olunca biraz korumacı oluyorum o kadar!

kıss sen hala burdamısın annene söle popona bi şaplak indirsin senin yengenle aynı fikirdeyim ya seni çok şımartmışlar yada aman boşverin delidir ne yapsa yeridir diye boşvermişler :)) bu arada hayy senin o korumacı ruhuna....

İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.Sanırım sen fakir ve çirkin olarak öleceksin (Allah cc bilir).

Bu arada ben senin yengen olsam bende istemem
Evlerden ırak bi halin var

Burdan bile etkilendik valla Allah yengene sabır versin

Anlaşamıyosunuz zaten ne diye yıllarca evinde pineklemeyi planlıyosun ki
Gez dolaş arkadaşlarınla ister yurtta ister evde kal

Anlaşsanız bile annen baban var kimse sana bakmakla yükümlü değil..

istisnalar hariç, şimdi bunun yaşındaki herkes aynı. kendilerini baya yüksekte görüyolar. bi yürüyüşleri var, dünyayı ben yarattım edası.

Pes bir kardeş abisini yengesinden bu kadar da kıskanmaz ki yahuu nedir bu böyleee yengeceğin mütevazi kadınmış küçüklüğüne vurmuş alttan almış seni... sen çirkef yengeye denk gelmemişsin.. öp başının üstüne koy o kadını sen benim görümcem olsaydın çok güzel verirdim ağzının payını küçüksen küçüklüğünü bileceksin defolu,imalat hatası,cariye,ev aksesuarı da nedemek abin beğenmiş sevmiş evlenmiş sanane .... abimlen arama kimse giremez demişsin kardeş kardeşliğini bildikten sonra abinle hiç sorun çıkmaz zaten ama sen abinin eşine saygısız davranırsan abinde sana zamanla tepki gösterecektir. abini kaybetmek istemiyorsan şuursuzca davranışlarından vazgeç bu hareketlerini yaşına vermiyorum çünkü saygısızlığın yaşı olmaz...

Beni istemeye geliceklerini öğrendiğinde abim ne istemesi o daha küçück demişti ciddi cidddii .
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Yaşım 29 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…