Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

ya bu konu fake bence baksanızya konu sahibinin konuyla alakası bile yok arada bi sinir bozucu iki cümle yazıp vınnnlıyor ....

eğer abim o kadın için ailesine rest çekecekse yazıklar olsun ona
ama abim öyle bir şey yapmaz
kesinlikle el kızı için öz kardeşini silmez canım abim

konu sahibi ergen senin istediğin gibi yorum yazayım gönlün olsun egon coşsun şekerim
amannnn ben öyle yengeyi ne yaparım edepsize bak o kimmişki senin abinle evlenecek cesareti nerden bulmuş...
tabiki gidip kalacaksın abinin evinde istediğin kadar o kadın senin hizmetçin olmak kirli donlarını yıkamak zorunda olurmu hiç öyle şey...
fakir ezikkk kadın bide utanmadan sana altınları paraları ne yaptığını sorunca şaşırıyo asıl sana vermesi sana teslim etmesi gerektiğini bilmiyo...

nişanı bile siz yapmışsınız yatak odasını siz almaışsınız inanmıyorum siz mükemmel çok görgülü ve çok zengin gönlü gözü tok kraliyet ailesinden gelen insanlar nasıl olduda böyle insanlarla muhattap oldunuz ayolll insanın parası yoksa ölsün yaşamasın evlenmesin....
bide cahillll ki sorma sen ona laf sokuyosun o sana cevap vermiyo...tabi senin zekanla yarışamıycanı bilmiyo terbiyesiz...
oldumu yavrummm

Yavrucum bu kadar kıskançlık cilde zarar
Sonra sende çok çirkin olma

Sakin ol
Dünyadaki tek erkek abin değil
Büyüyünce sende prensini bulup evleneceksin ( Allah'tan ümit kesilmez sonuçta )

Sen paşa paşa okuluna derslerine bak
Eğer bir yeri kazanırsan da sana yurt ya da ev mi yok
O çirkin yengenin evinde kalıp ne yapacaksın

İşine bak abini seviyorsan da mutluluklar dile

ailesine değil sana rest çekecek ve öyle bir siler ki esamen bile okunmaz. sen kendini ne sanıyorsun

bana bu kadar edilse utanırdım da bu arkadaş pek utanılısı olmadığından
bu kadar kişi yazınca cevap veremiyor. Bence bu konu fake arkadaş attı
bombayı kaçtı.. bu kadar kişi hepimiz burdayız baksanıza..

inandınmı sen buna erkeğin karısı baldan tatlıdır canım bikaç sene sonra seni umursamaz hale gelicek ozamanda ağlayarak konu açrsın... en iyi abi bile eşinin yanına uzandığında değil kardeşini annesini unutuyor sen os...... teyyare oluyosun anlıyacağın :)))

Yengen iyi dayanıyomuş canım sana.
Bana abim evlendğinde ne dendi biliyomusun?
''Düzgün davranın, o yabancı bu eve kendini iyi hissetsin önce o sonra siz''
Şimdi bak bakalım aksesuar olan sen misin o mu?
Abin evlenmiş gitmiş ve artık onun ailesi yengen tamam mı?

FEYK konu var dediler geldik.
Naptınız hanımlar büyüttünüz mü ergeni?

Hiç o yandan bakmamıştım kalbi gibi yüzü de çirkin çok belli.
Kıskançlık sebeplerinden biri de bu olsa gerek.
Senin gibi ettiğini bulanları görünce zevk alıyorum.
O kadına etmediğini bırakmamışsın fakirmiş.
Yarın nefesi kokan biriyle evlenirsen şaşırmayacağım.
Zaten hakettiğin hayatı yaşamış olacaksın.

sen tam bir görümcesin.......
çirkin olabilir bu onun sucu değil..
sen burda gelin olsaydın bu konuyu burda açardın ''görümcem ünv.kazandı bizde kalıcakmış'' die bir derdim var köşesine.....

size son olarak şu soruyu sormak istiyorum
kızı ve oğlu olan anneler
ilerde oğlunuzun eşi kızını evinde istemesi
şımarık yetiştirmiş diye dedikodunuzu yapsa
ne yapardınız?

Seni evinde istememezlik yapmamış ki, gidersin oturursun, ziyaret edersin edebinle.

Ama onların evinde "yengende seni kabul etmeden" kalma kararını veremezsin. Abinin değil ikisinin ortak evi orası, bunu kabullenmekten başka çaren yok.

Kesinlikle psikolojik sorunun var. Allah yengene sabir versin. Ben de olsam senin gibi birini evime sokmam. Tavrin bastan sona o kadar cirkin ki! O ev senin degil bu bir. Altinlar onlara takildi seni alakadar etmez bu iki. Herkesin yaninda bir insani rencide etmek büyük bir marifet degil, tamamen senin ne kadar ezik oldugunun göstergesidir, bu da üc.
Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.

haahhahaaaayyy çok komiksin valla
gülelim hep birlikte kızın birşey yaptığı
yok ki sen kendi kendine gelin güvay olmuşsun yavrucum

daha o kadını bile tanımadan onu savunuyorsun
artık hiçbir şey demiyorum
bazıları abin onu daha çok seviyor falan demiş
cidden saçmalamışlar

Bak arkadaşım, bu kadar insan bir şeyler yazıyor ne kadar haksız olduğunu anlatıyor sen hala nerelerdesin. abini böyle bir seçim yapmaya zorlamamalısın. Bırak adam hem karısı hem de ailesiyle iyi olsun. Neden bu kadar nifak sokmaya çalışıyorsun ki! Kaldı ki ailenizde de senin dışında onların ilişkisini mevzu yapan kimse de yok. Biraz büyük sözü dinle. Senin abin de olsa canın da olsa, müdahalelerinle onun mutluluğunu bozmaya hakkın yok. Sanki seni silecek abin nerden çıkarıyorsun bunları. Esas böyle davranmaya devam edersen tamamen kaybedeceksin haberin yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…