Yengem olacak o kadından nefret ediyorum! (2013)

Belki de abisinden başka hiç bi erkek sevmemiştir konu sahibini
Yoksa hiç normal değil tavırları

Yetişin komşular abimi kaptırdım modunda..
Sanırsın ki yengesi değil kuması..

Liseyi yeni bitirmiş bi yeniergen var karşımda anladığım kadarıyla. Abilerin evlenmesi zor bi durum olabiliyo, hele ki anlaşamadığımız ya da sevemeyeceğimiz bi insanla.Ben de abimi biraz kıskanmıştım yengemden ama hır çıkardığım söylenemez. Hem bizler de kadın olarak unutmamalıyız ki evlendikten sonra artık onlar bir aile oluyo, mutlulukları her şeyden önemli.

Eve eşya almak konusuna gelince: Tabii ki bi evi kurmak, hele ki memleketimizde ERKEK tarafı iseniz ihtiyaçları karşılayıp düğün dernek yapmak bi LÜTUF DEĞİL GÖREV! "eve gelen cariye" ya da "süs eşyası" gibi betimlemeler, hele ki kızın ailesinin fakir oluşundan dolayı onu küçümsemeler hiçkimseye yakışan davranışlar değil. Sen de kendine yakıştırmıyosundur, söylemek istediklerin bunlar değildir diye düşünüyorum.

Bi de şu var ki üniversiteyi kazandığın zaman emin ol abinin evi yerine yurtta kalmayı sen tercih edeceksin. Öyle bi özgürlük varken diğer türlüsünü neden isteyesin ki? Yapman gereken şeygeçmiş kavgaları ya da lafları geride bırakmak (ki sen daha kabahatli görünüyosun) ve yengenin iyi taraflarını görmeye çalışmak. Abinin mutluluğunu istiyosan buna mecbursun çünkü "ya kardeşin ya ben " durumuna getirirsen olayı zararlı çıkarsın...

ayy tatlım şaka gibisin ya işin komik yani bi baktım nerdeyse 30 kişi bu konuyu okuyor amacın bu muydu ki herkesleri başına topladın

Son düzenleme:
son olarak şunu söyliyim o kadın hayatından gayet memnun
kendisinden çok çok üstün biriyle evli
ömür boyu hayal edemeyeceği imkanlara sahip
yani acınacak bir tarafı yok

kız siz kanuni kadar zenginsiniz heral...
baksana düğün yapmışsınız nişan yapmışsınız yatak odası almışsınız bitmemiş paracıklar
yengeyle uğraşıcağına sana güzel bi oyuncak alsın ailen çok fazla olan paralarınızla sarıl yat uyu sıcak sıcak ohhhh...
git yengene sinirlendikçe aynada sivilcelerini sık...
bi meşgale bul kendine yoksa bu yenge seni döver bu gidişle ozaman bi ağlarsın abin boşar ne olcakki amannnn...
onlar fakirmiş ama sende sonradan görmesin bunu unutma...
abindede adalet namına bişey yok...yazık o kızcağıza sizin aileyi düşmüş çekicek çilesi varmış...

Son düzenleme:
o benim gözümde evimize alınan bir cariye o kadar !

Bu ne demek ya hu! Abin sevişsin diye mi evlendi aldınız kadını?
Bunun için genel ev de vardı bir sürü o kadar masrafa ne gerek var!

Tabi ki evini de dizeceksiniz eşyalarını da alacaksınız. Parası yokmuş kızın. Olupta sizden sakınmış değil ya.

Ne kadar nefret kin dolu bir insansınız. Allah sizin yengenize de abinizede ailenize de sabır versin.
İlerde bir gün evlenirsen başına gelir de anlarsın inşallah yengeni..

Daha yazacak çok şey var ama değmez..

asıl yengenin halini düşünmek lazım şuan yakında buraya gelip cazgır feci bi görümcem var diye başlık açarsa şaşırmayız

size son olarak şu soruyu sormak istiyorum
kızı ve oğlu olan anneler
ilerde oğlunuzun eşi kızını evinde istemesi
şımarık yetiştirmiş diye dedikodunuzu yapsa
ne yapardınız?

Aklın yolu birdir, az önce ben de aynısını yazdım.Dedikodu yapması doğru değil elbette ama gerçekten seni çok şımarık yetiştirmişler.

yengen çok güzel sen çirkinsin ergenlik psikolojisine bürünmüş ve kendini beğenmiyorsun sen çoookk kıskançsın kabul et

senin abin adriana lima ile evlense onu da beğenmezdin kusur bulurdun. onların evine de kalmaya değil nifak tohumları ekmek için gitmek istiyorsun abin karısından ayrılsa dünyann en mutlu insanı olacaksın sen

önemli olan insanlık para değil..
senin paran var ama edebin yk

Vallahi ne diyeceğimi şaşırdım artık. Neye göre üstün kime göre üstün!!!!! Bu hayatta her şey para değildir, güzellik yakışıklılık değildir. Bunu birgün sen de idrak edebilirsin umarım..

daha o kadını bile tanımadan onu savunuyorsun
artık hiçbir şey demiyorum
bazıları abin onu daha çok seviyor falan demiş
cidden saçmalamışlar

Kardeş sevgisi ayrıdır
Eş sevgisi ayrı
Bi kıyasa giren onu rakibin sanan sensin

Evet bunca kişi tanımadan burda olmadığı halde yengeni savunuyorsa
Ailen bile sana kızıyorsa
Bırak şımarıklığı bi mızırdanırsam abim dayanamaz diye kendini kandırmayı da
İnsanları rahat bırak

Arkadaşlarınla derslerinle ilgilen
Abini de sev ama bunaltma
Milletin evini de otel sanma..

5 yasindaki yegenim bile yenidogan kardesini bu kadar kiskanmiyor. 18 yasindaki bir insanin bu kadar kiskanc olmasi normal degil utanmasan yengenle abinin yatagina girip aralarina yatacak gibisin konu sahibi...

konu ındırıcılıktan coooook öteee

sankı bızım dıye bahsettıgı evın tuglasında emegı yemegı ası varmıs gıbı...

:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…