- 18 Eylül 2013
- 1.585
- 3.301
- 333
Ağız alışkanlığı olabilir mi?Yaşadığım olayın bu kişinin tarzını bahsetmek istedim normal de açığa açık demeyiz evet ama bu kişinin kapalı ve köylü olduğu aklınıza getirip bu olayı düşünmenizi istedim aklınıza kim bilir nasıl bir figür gelicekti ondan bahsettim nasıl anlarsanız anlayın kötü niyetim yoktu onu yazarken
Öyle olmuyor işte yaşamazsın umarımİlk mesajımı okumamışsın belli ki, konunda haklı bulduğumu tavrında sorun olduğunu yazdım, bak denklem çok basit rahatsızsan geceler boyu ağlamak yerine karşısına geçer "ben şu şu şu sebeplerle şu şu şu hareketinden rahatsızım bir daha yapma" dersin, bu kadar basit gördün mü. Kalan her şey boş detay, gereksiz drama.
Benim eşimin ailesinin her bir ferdi olay olaaayyyy rahatsız olduğum binlerce şey yaşadım, hepsini suratlarına vurup vurup geçtim.Öyle olmuyor işte yaşamazsın umarımeğer yaşarsan öyle kolay olmadığını net göreceğine eminim
Ya hepiniz o kadar linçlemeye hazırsınız ki elti değil amcasının karısı eşimin
Benim eşimin ailesinin her bir ferdi olay olaaayyyy rahatsız olduğum binlerce şey yaşadım, hepsini suratlarına vurup vurup geçtim.
Bak daha uç bir örnek vereyim, teyzesi eşimin kucağına oturdu dışarıda bir doğum günü kutlamasında fotoğraf çekinirken, bir daha çekin ben de ....... eniştenin kucağına oturacağım dedim.
Sence bir daha tekrarlanma ihtimali var mı bu tepkim karşısında?
İnsanları empati yapmaya zorlamazsan ancak kendini yersin.yok artık ben yeni gelin olduğum için ya da o kadar cesaretim yok bence
Üstten bakma değil aslında benim için namus kavramı çok önemliii ben bi yere gittiğim de ya da görüştüğüm de bakışımdan tutun giyimimden tutun konuşmamdan tutun her şeye dikkat ediyorum genel de insanlar da bu yok beni tabi ki İLGİLENDİRMEZ ama kapalı bir kadın dikkatli olur normal şartlarda o yüzden belirtmek istedim o niyetle hani aklınıza gevşek bir insan gelmesin atıyorum sarışın mini elbiseli gelmesin diye ya da siyah saçlı kalem elbiseli aslında o da kapalı ama bu şekilde bir olay yaşıyorum manasında söylemek istedim dediğim gibi lütfen başka yerlere çekmeyin yemin ederim küçümsemiyorum küçümsesem onlarlar oturan ben çay içen be yemek yiyen ben yanlarına gidelim diyen ben lütfen yapmayın eşime kalsa hiç görüşmeyecek bileBence sende boşuna inkar etme kadına üstten bakıyorsun bu bir gerçek ama rahatsız olduğun noktalarda sonuna kadar haklısın aşkım vs hoş değil gerçekten keşke ilk söylediği anda biraz şakaya vurup (yada kırmamaya çalışarak çünkü belki tarzı odur bilemiyoruz ) rahatsız olduğunu açıkça söyleseydin
Valla bu yazdığın mesaj bile bence fiyasko ama uzatmak istemiyorum yada sen kendini doğru ifade edemedin ama sonuç olarak sana hak verdimÜstten bakma değil aslında benim için namus kavramı çok önemliii ben bi yere gittiğim de ya da görüştüğüm de bakışımdan tutun giyimimden tutun konuşmamdan tutun her şeye dikkat ediyorum genel de insanlar da bu yok beni tabi ki İLGİLENDİRMEZ ama kapalı bir kadın dikkatli olur normal şartlarda o yüzden belirtmek istedim o niyetle hani aklınıza gevşek bir insan gelmesin atıyorum sarışın mini elbiseli gelmesin diye ya da siyah saçlı kalem elbiseli aslında o da kapalı ama bu şekilde bir olay yaşıyorum manasında söylemek istedim dediğim gibi lütfen başka yerlere çekmeyin yemin ederim küçümsemiyorum küçümsesem onlarlar oturan ben çay içen be yemek yiyen ben yanlarına gidelim diyen ben lütfen yapmayın eşime kalsa hiç görüşmeyecek bile
Tek cümleyle üç kişiye ayar vermişsin.Benim eşimin ailesinin her bir ferdi olay olaaayyyy rahatsız olduğum binlerce şey yaşadım, hepsini suratlarına vurup vurup geçtim.
Bak daha uç bir örnek vereyim, teyzesi eşimin kucağına oturdu dışarıda bir doğum günü kutlamasında fotoğraf çekinirken, bir daha çekin ben de ....... eniştenin kucağına oturacağım dedim.
Sence bir daha tekrarlanma ihtimali var mı bu tepkim karşısında?
Ben kendimi gayet açık ve saygılı bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum yine de yanlış anlamışsan açıklamış oldum. Fiyasko olarak nitelemen hoş olmadı ama sorun değil konu uzamasın diye burada bırakıyorum benim niyetim baştan beri sadece doğru anlaşılmaktıValla bu yazdığın mesaj bile bence fiyasko ama uzatmak istemiyorum yada sen kendini doğru ifade edemedin ama sonuç olarak sana hak verdim
alla bu yazdığın mesaj bile bence fiyasko ama uzatmak istemiyorum yada sen kendini doğru ifade edemedin ama sonuç olarak sana hak verdim
Aşırı uyarılmış sinir sistemimin faydasını görüyorum aradaTek cümleyle üç kişiye ayar vermişsin.
Teyzeye, kocaya, enişteye
Eşin 5 yaşındayken gelin gelmis bildiğin annesi yaşında aşkım dese ne olur yavrum dese ne olur :) benim esimin kuzenleride resmen çocuktu tanıştığımızda şimdi yavrum diyorum koca 45 yaşında kadınım ne eşim ne karıları rahatsız olmuyor hepsiylede aramız çok iyidir kardeşlerim gibi çok saçma buluyorum şunu 20 yıldır iç içeyiz noluyor karısı olunca kardeşliğimiz düşüyor mu?Beğenmedim atmışsın da, yengenin aşkım demesi normal mi kardeşim?
Benim annem de büyüttü yeğenlerini vs 50 yaşında aşkım kuzum bebeğim herşey kullanır ama artık 30 yaşında yeğenleri evli barklı demiyor çünkü o sınır çizgisi artık o evliliğin bir çemberi vardır karşı cinse denmemesi gerekir.Eşin 5 yaşındayken gelin gelmis bildiğin annesi yaşında aşkım dese ne olur yavrum dese ne olur :) benim esimin kuzenleride resmen çocuktu tanıştığımızda şimdi yavrum diyorum koca 45 yaşında kadınım ne eşim ne karıları rahatsız olmuyor hepsiylede aramız çok iyidir kardeşlerim gibi çok saçma buluyorum şunu 20 yıldır iç içeyiz noluyor karısı olunca kardeşliğimiz düşüyor mu?
Niye silemiyorum benim özel konum farkında mısınız pişman oldum ve sildim herkes lütfen haddini bilsin ya lütfen pişmanım bu platforma yazdığım için zaten kızlar soruyor kat kat daha iyiKonuyu yazdıysanız silemezsiniz.
Noluyor yaşı 20 ken nikah düşmüyorda 30 olunca mı nikah düşüyorBenim annem de büyüttü yeğenlerini vs 50 yaşında aşkım kuzum bebeğim herşey kullanır ama artık 30 yaşında yeğenleri evli barklı demiyor çünkü o sınır çizgisi artık o evliliğin bir çemberi vardır karşı cinse denmemesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?