Yengenin eşime olan ilgisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağız alışkanlığı olabilir mi?

Bazı insanlar farkında olmadan canım , aşkım, yavrum kelimesini kullanır.

Benimde dilimde uzun zamandır çocuğum kelimesi var bırakamadım bir türlü.

Tanıdığım , tanımadığım tüm küçüklere , ergenlere seslenirken bu kelimeyi kullanıyorum uzun zamandır.

Böyle bir durumda olabilir

Öyle olmuyor işte yaşamazsın umarım eğer yaşarsan öyle kolay olmadığını net göreceğine eminim

Gereksiz samimiyeti ve cıvıklığı sevmem. O konuda ben olsam direkt yüzüne söyler, hoşlanmıyorum derdim. Ama şunu da özellikle eklemek istiyorum: İnsanları köylü diye aşağılayıp 'kaile' yazmak, tıpkı 'muhatap' kelimesini 'muhattap' yazmak kadar vasat görünüyor.

Öyle olmuyor işte yaşamazsın umarım eğer yaşarsan öyle kolay olmadığını net göreceğine eminim
Benim eşimin ailesinin her bir ferdi olay olaaayyyy rahatsız olduğum binlerce şey yaşadım, hepsini suratlarına vurup vurup geçtim.
Bak daha uç bir örnek vereyim, teyzesi eşimin kucağına oturdu dışarıda bir doğum günü kutlamasında fotoğraf çekinirken, bir daha çekin ben de ....... eniştenin kucağına oturacağım dedim.
Sence bir daha tekrarlanma ihtimali var mı bu tepkim karşısında?

Ya hepiniz o kadar linçlemeye hazırsınız ki elti değil amcasının karısı eşimin

Yengenin eşinize aşkım diye hitap etmesi çirkin. Arada çok çok bir yaş farkı yok. Ama sizin üslubunuz o kadar itici geldi ki, haklısınız bile diyemiyorum.

Bence sende boşuna inkar etme kadına üstten bakıyorsun bu bir gerçek ama rahatsız olduğun noktalarda sonuna kadar haklısın aşkım vs hoş değil gerçekten keşke ilk söylediği anda biraz şakaya vurup (yada kırmamaya çalışarak çünkü belki tarzı odur bilemiyoruz ) rahatsız olduğunu açıkça söyleseydin

yok artık ben yeni gelin olduğum için ya da o kadar cesaretim yok bence

Üstten bakma değil aslında benim için namus kavramı çok önemliii ben bi yere gittiğim de ya da görüştüğüm de bakışımdan tutun giyimimden tutun konuşmamdan tutun her şeye dikkat ediyorum genel de insanlar da bu yok beni tabi ki İLGİLENDİRMEZ ama kapalı bir kadın dikkatli olur normal şartlarda o yüzden belirtmek istedim o niyetle hani aklınıza gevşek bir insan gelmesin atıyorum sarışın mini elbiseli gelmesin diye ya da siyah saçlı kalem elbiseli aslında o da kapalı ama bu şekilde bir olay yaşıyorum manasında söylemek istedim dediğim gibi lütfen başka yerlere çekmeyin yemin ederim küçümsemiyorum küçümsesem onlarlar oturan ben çay içen be yemek yiyen ben yanlarına gidelim diyen ben lütfen yapmayın eşime kalsa hiç görüşmeyecek bile

Valla bu yazdığın mesaj bile bence fiyasko ama uzatmak istemiyorum yada sen kendini doğru ifade edemedin ama sonuç olarak sana hak verdim

Tek cümleyle üç kişiye ayar vermişsin.
Teyzeye, kocaya, enişteye

Konuyu yazdıysanız silemezsiniz.

Ben kendimi gayet açık ve saygılı bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum yine de yanlış anlamışsan açıklamış oldum. Fiyasko olarak nitelemen hoş olmadı ama sorun değil konu uzamasın diye burada bırakıyorum benim niyetim baştan beri sadece doğru anlaşılmaktı

Beğenmedim atmışsın da, yengenin aşkım demesi normal mi kardeşim?
Eşin 5 yaşındayken gelin gelmis bildiğin annesi yaşında aşkım dese ne olur yavrum dese ne olur :) benim esimin kuzenleride resmen çocuktu tanıştığımızda şimdi yavrum diyorum koca 45 yaşında kadınım ne eşim ne karıları rahatsız olmuyor hepsiylede aramız çok iyidir kardeşlerim gibi çok saçma buluyorum şunu 20 yıldır iç içeyiz noluyor karısı olunca kardeşliğimiz düşüyor mu?

Benim annem de büyüttü yeğenlerini vs 50 yaşında aşkım kuzum bebeğim herşey kullanır ama artık 30 yaşında yeğenleri evli barklı demiyor çünkü o sınır çizgisi artık o evliliğin bir çemberi vardır karşı cinse denmemesi gerekir.

Noluyor yaşı 20 ken nikah düşmüyorda 30 olunca mı nikah düşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…