Saol cnm sonuc aldinmi.senHayırlı olsun canım bence normal yumurtaların benim 17.gün çatlatma ignem yapıldı 19.günde aşılamam yapıldı yavaş büyüdü herkesin aynı olmuyor
Henüz almadım normalde salı günü kan ver demişti doktorum ama ben cumartesi kan vericem çok merak ediyorum çünkü :)Saol cnm sonuc aldinmi.sen
Canım benim doktorum sana verdiğim tarihten önce kanaman falan olursa mutlaka en yakın acile git ve kan ver demişti her ihtimale karşı istersen bi git sendeKizlar 13.gun ve kahrengi akintim geldi adet oluyorum saniyorum
Ne idrar tesi ne kan testi yaptirdim yaptiramadan akintim geldi adet oluyorum...
Bana verdigi tarih 2siydi cnm.gitmedim ilcede oturuom hafta sonu giderim diodum.yabi adetim olabilirCanım benim doktorum sana verdiğim tarihten önce kanaman falan olursa mutlaka en yakın acile git ve kan ver demişti her ihtimale karşı istersen bi git sende
Anladım canım yerleşme kanaması diyorlar belki de öyle biseydir Allahtan umut kesilmez inşallah hamilesindirBana verdigi tarih 2siydi cnm.gitmedim ilcede oturuom hafta sonu giderim diodum.yabi adetim olabilir
Gec deil mi yerlesme kanamasi icin cnmAnladım canım yerleşme kanaması diyorlar belki de öyle biseydir Allahtan umut kesilmez inşallah hamilesindir
Bekle bakalım canım çoğalacak mi kahverengi lekelenme belli mi olur :/Gec deil mi yerlesme kanamasi icin cnm
İnşallah yerleşme kanamasıdir sadece leke mi geldiGec deil mi yerlesme kanamasi icin cnm
Canimmm ya bilmiorum ne kanamasi var azcik.kasik agrim da varİnşallah yerleşme kanamasıdir sadece leke mi geldi
Valla hiç yaşamadım ama bazılarında lekelenme bazılarında ise baya kan geliyormuş ama senin kaçıncı günündü bugünCanimmm ya bilmiorum ne kanamasi var azcik.kasik agrim da varyerlesme kanamasi nasil oluyor ki.
13.gun asilam gunumu sayarsamValla hiç yaşamadım ama bazılarında lekelenme bazılarında ise baya kan geliyormuş ama senin kaçıncı günündü bugün
Yerleşme kanamasi bu kadar geç olur mu hiç bilmiyorum neyse bekle bakalım devamı gelecek mi13.gun asilam gunumu sayarsam
Bence gelir adet oldum sayiyorumYerleşme kanamasi bu kadar geç olur mu hiç bilmiyorum neyse bekle bakalım devamı gelecek mi
Hakkında hayırlısı olsun inşallah adet değildir ama adetsende kısmet seni anlıyorum insan çok üzülüyor ama hakkımızda hayırlısı ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorumBence gelir adet oldum sayiyorum
İnşallah adet olmazsın canım allah gönlüne göre versinBenimde karnım ağrıyor dünden beriyarında adet günüm bakalım nolucak
tatlım çatlatma iğnesinin üzerinden 10-12 gün geçmemişse seni yanıltabilir. en doğrusu kan testi yaptır ya da adet gününden önce tahlil yaptırma tatlım. 6.Kzilar Asilama olali 6.ci gün bugün test yaptim pembe çıktı inanmadim bir daha yaptim yine öyle çıktı adetime 5gun var erken gebelik testi yaptim sizce asilamam tutmusmudur
Aşılama ile mi hamile kaldın canımBu beklemek çok heyecanlı ya inşallah hamileyizdir hepimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?