Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım aslında bugün kan verirdim de çok silik çizgi çıkınca cesaret edemedim

Benm asilamamin 11.gunu bende cumartesi veya pazartesi kan testi yaptircam adet olmaazsam tabi.belirtin varmi kasik agrisi felan
Yok canım ya göğüslerim ağrıyo dokununca bı de bugün farkettim eğilip kalkınca kasıklarıma bişey batıyo sıkışıyor gibi oluyor senin var mı ?

Yok canım ya göğüslerim ağrıyo dokununca bı de bugün farkettim eğilip kalkınca kasıklarıma bişey batıyo sıkışıyor gibi oluyor senin var mı ?
Bende de kasik agrisi var canim.normalde gunduz uykularim yoktu bugun uyumusum.yorgunlugum var goguslerim sert.

oyle deme canım kan trstı yaptırmadan olumsuz dusunme.benmde bel agrım kasık agrım basladı ve gogusum hassaslastı adet belırtımın hepsı var asende belırtı var mı
Ya ne biliyim canım idrar testi negatif olunca kan da da negatiftir diye düşünüyorum karalar bağladım bile tüp bebek araştırıyorum yani ya eşime de diyemedim gidip kan verelim diye üzülmesin istiyorum o nöbete gidince belki yakındaki özel hastanede kan vrirm ama ümidim hiç Yok eğer hamile değilsem neden sık sık tuvaletim geliyor akıntım çoğaldı kasıklarım ağrıyor bunlar me belirtisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…