- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
Canim kasik agrin felan var mi belirtileribCanım perşembe yaptırcam herAlde daha iğne etkisi yoktur demi
Canım aslında bugün kan verirdim de çok silik çizgi çıkınca cesaret edemedimYa canım inşallah hamilesindir kan versene öğrenmiş olursun ben 12.günden sonra kan verip öğrenmeyi düşünüyorum bugün çatlatma iğnesinden sonra 11. Günüm asilamanin da 9. Günü cumartesiye kadar adet görmezsem kan vericem inşallah
Canım çok silik çizgi çıktığı için korktum kan vermeye negatif olursa diyeBu vakte kadar etki kalmaz die dusunuyorum canim.kan testi neden yaptirmiyosun☺
Yok canım ya göğüslerim ağrıyo dokununca bı de bugün farkettim eğilip kalkınca kasıklarıma bişey batıyo sıkışıyor gibi oluyor senin var mı ?Benm asilamamin 11.gunu bende cumartesi veya pazartesi kan testi yaptircam adet olmaazsam tabi.belirtin varmi kasik agrisi felan
Canjm aynı adet olacak gibi ağrılarım var adet olacak gibi oluyorum ama bişey Yok bakalım ne olacak heyecanla bekliyorumCanim kasik agrin felan var mi belirtilerib
Bu beklemek çok heyecanlı ya inşallah hamileyizdir hepimizdeCanım aslında bugün kan verirdim de çok silik çizgi çıkınca cesaret edemedim
Bende de kasik agrisi var canim.normalde gunduz uykularim yoktu bugun uyumusum.yorgunlugum var goguslerim sert.Yok canım ya göğüslerim ağrıyo dokununca bı de bugün farkettim eğilip kalkınca kasıklarıma bişey batıyo sıkışıyor gibi oluyor senin var mı ?
Göğüslerimde de sızı var iğne batar gibi bir de sık sık tuvalete gidiyorumCanim kasik agrin felan var mi belirtilerib
Amin canjm inşBu beklemek çok heyecanlı ya inşallah hamileyizdir hepimizde
sık tuvalete bende gıdıyorum da su ıcıyorum ona yoruyorum. umıtlenmeyım dıye:)Amin canjm inş
İnş güzel haberdir canımsık tuvalete bende gıdıyorum da su ıcıyorum ona yoruyorum. umıtlenmeyım dıye:)
adet olurum gıbıme gelıo. her ay adet oluyorum ya:)İnş güzel haberdir canım
Canım hiç umudum yok bilmiyorum niye
Öyle deme ya pozitif düşünelim :/ benimde gaz sorunu başladı adet zamanında olur genelde bende bilmiyorum artık hayırlısı neyse o olsun bunaldım iyiceCanım hiç umudum yok bilmiyorum niye
Canım bugün yaptığım test negatif tutmadı bence aşılamamadet olurum gıbıme gelıo. her ay adet oluyorum ya:)
oyle deme canım kan trstı yaptırmadan olumsuz dusunme.benmde bel agrım kasık agrım basladı ve gogusum hassaslastı adet belırtımın hepsı varCanım bugün yaptığım test negatif tutmadı bence aşılamam
benm kasık agrım vve bel agrım varCanım hiç umudum yok bilmiyorum niye
Ya ne biliyim canım idrar testi negatif olunca kan da da negatiftir diye düşünüyorum karalar bağladım bile tüp bebek araştırıyorum yani ya eşime de diyemedim gidip kan verelim diye üzülmesin istiyorum o nöbete gidince belki yakındaki özel hastanede kan vrirm ama ümidim hiç Yok eğer hamile değilsem neden sık sık tuvaletim geliyor akıntım çoğaldı kasıklarım ağrıyor bunlar me belirtisi acabaoyle deme canım kan trstı yaptırmadan olumsuz dusunme.benmde bel agrım kasık agrım basladı ve gogusum hassaslastı adet belırtımın hepsı varasende belırtı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?