- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ben aslında zayıflamak istemiyorum sadece yağlarım gitsin yeter
bak bi foto paylaşıcam eminim görmüşsündür sende
Eki Görüntüle 791797
Alın Size Haftalık Programımmm
Dilvin'in haftalık programı
Pazartesi Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8er dakika karın-bel çalışma videoları
Salı Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8 er dakika karın-bel çalışma videoları
Çarşamba Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8er dakika karın-bel çalışma videoları
Perşembe Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8 er dakika karın-bel çalışma videoları
Cuma Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8er dakika karın-bel çalışma videoları
Cumartesi Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8 er dakika karın-bel çalışma videoları
Pazar callanetics programında Pazar gününe izin yok o gün tatil mutlaka.
Pazar günü boş kalmam genelde ya genelde ailece dışarıda oluyoruz
sizce çok mu azzz ama elimden bu kadarı geliyo ki umarım bunlarıda yaparımm yaa
Kizlar bu arada haftanin ENlerini yapmayalim bu hafta) haftaya yapariz, cünkü haksizlik ranizda en kilolu benim, haliyle daha kolay verme durumum var, o yüzden haftaya birakalim )
Ama tabloya baktigimizda (hirslanin ve utanin diye yapiyorum)
Elmashekerim: -0,7 kg , -2 cm
Muzeyyen: +0,5 kg, 0 cm
Fndkkrdu: + 0,2 kg, 0 cm
Yaniiiii bu ne demek oluyor kizlarrrr.. hadiii su iki cadiya ceza verelimmm .. dur bakimmm ne cezasi versek :44:
Sporda en tembeli muzeyyencim oldugu icin bu hafta 1 saat ekstra spor yapma cezasi, Fndkkrdumda güzel spor yapmasina ragmen vermediyse 1-2 cm kesin yemelerine dikkat etmedi, o da bu hafta tatli veya hamurlulara dokunmama cezasi alsin
Ne dersiniz kizlar?? (muzeyyen ve fndkkrdu haric) sizin kararinizida alayim önce :))
ben 61 kiloda oldum 1.5 yil once oyleydim en azindan.ama hic su 62.5 luk gibi degildim.onun 180 falan olmali.kemik yapisida inceyse oldu bitti..utanmasam resmimi koyacagim ama gobegimi cekip koyamamutanirim cok...yoksa gobegimin simitlerimin ne kadar vahim oldugunu gorurdunuz..
bende dun yine 5 dk twister yaptim..zorlana zorlana tiffany yaptim ve mekik cektim oluyorum valla.sanirim 1 hafta surer bu.ama ayak bilegim cok cok fena.sanirim yuruyus yapamayacagim
Pazartesi Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları
Salı Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları
Çarşamba Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları
Perşembe Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları
Cuma Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8’er dakika karın-bel çalışma videoları
Cumartesi Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8’ er dakika karın-bel çalışma videoları
ahhahahah kiz aksam aksam güldürttün beni Allahta seni güldürsün, alemsinn
canımcım bende pek fazla usta sayılmam burdaki çıtırların maşallahı var güzelimbana gore suan fazla bileama beni kriter alma sakin ben cok yeniyim hamim o yuzden cok zorlaniyorum nerdeyse 4 aydir birsey yapmiyorum
cancağızım sıkılmamda eve ruh gibi gelince halim kalmıyo zor yapıcam biraz ama pes etmek yok yola devammmNeresi azz şekerimmmm hiç boş kalmıyosun maaşalahhhh 1 saatte gayet iyi
İnşallah sıkılmadan devam edersin böyle
cancağızım sıkılmamda eve ruh gibi gelince halim kalmıyo zor yapıcam biraz ama pes etmek yok yola devammmteşekkürler desteğiniz için haftaya sizi geçeyimde görün bakalım
]
kaç yaşındasın sen ablaelbette pes etmek yok
her ne kadar ceza alsakta yola devamm
ahahahha bendee hodri meydan diyorummm
en mınnak benim yaa yinee
]
kaç yaşındasın sen ablaen mınnak benim yaa yinee
21 canımm
Nerden mesaj aticagimi bilmiyorum sitede yeniyim cunkuya bilmiyorum bana gore cok kotu tayt pantolon giyiyorum kuzenlerim bunu disarda giyme sakin diyolar ailemdende hic umut alamadigim icin spor yapmiyorum duzenli bi sekilde tabi kendimde umutlu degilim. Kas yapmak kotu degil de alt bacagim incecik ust bacagimda da bi kisim kalin sadece
Yok benim kaslarim zaten basketboldan dolayı oldu 3 sene önce oynamistim basketbolu ondan dolayi. Peki ben buraya resim atabiliyor muyum?
Pazartesi Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8er dakika karın-bel çalışma videoları
Salı Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8 er dakika karın-bel çalışma videoları
Çarşamba Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8er dakika karın-bel çalışma videoları
Perşembe Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8 er dakika karın-bel çalışma videoları
Cuma Cardio Callanetics 1 saat 11 dakika + her gün 8er dakika karın-bel çalışma videoları
Cumartesi Callanetics Evolution 1 saat 5 dakika + her gün 8 er dakika karın-bel çalışma videoları
olur, a
olurmu en kilolunuz benim.hepinizin gobekler incecik benimkinin yaninda
Selam kızlarrrr
sabah yarım saat yürüyüş yaptım
Şimdi de işe geldim.
yeşilçayımı yudumluyorum :126:
elmasekerimmm bugün 1 saat fazladan sporumu yapıcam
akşam raporumu veririm
kankıişşş bendee geldimmmmm :18::18::18::18:
vayyy sabah yürüyüssbugün güne güzel baslamissin canimmm, 1 saati 2 günede bölebilirsin canim, 1 günde yapman sart degil )
canim profilinde album yeri var orda album olusturup resmini ekleyebilirsin, albumu yaparken sadece arkadaslarinin görmesini sagla ki baskalari görmesinbi resim atki göreyim kuzenlerin disarda tayt giyme diyormus ama ben yinede kötü olmadigini düsünüyorum.. daha kücüksün sonucta canim, vücudun daha oturmamis, gelisiyor, öyle seyler senin yasinda bir kiza söylenirmi, onlar utansin, sen niye utaniyorsun yapindan.. hem kac senedir basketbol oynuyorsun, ben kizlarin spor yapmasina bayiliyorum, hele o voleybolcular yokmuuuuu, o omuzlar nasil genis oluyor onlarda, bayiliyorummmm
resmini buraya ekleme, yoksa silme sansin olmaz bidaha, albüme koyki gizli kalsin.
evett canim yaa o ne öyle cok azmis..
delimisinnnnnnnn canimmm daha ne yapabilirsin, günde 1 saat agir spor yapiyorsun ve yapacaksin) insallah bu hafta hepsini uygularsin.. böyle devam ettinmi 1 ayda istedigin vücuda sahip olursun herhalde
sen boylusun canim, benim boyum 163( boyuma göre daha kiloluyum.. hem sen niye benimle kiyasliyorsunki, sen bi kere annesin, senin benden daha zayif olman beni dahada kahreder, ben cocuksuz böyleysem, cocuktan sonra nasil olurdum bilemem :18: zaten benim amacim yag oranimi 24den 14lere indirmek (kilo pek önemli degil yani).. ilerde dogum yaptigimda kilo alsamda kilo vermem dahada kolay olur, cünkü kas oranim yüksek, yani metabolizmam hizli olacak :))
vayyy sabah yürüyüssbugün güne güzel baslamissin canimmm, 1 saati 2 günede bölebilirsin canim, 1 günde yapman sart degil )
Hoşgeldin pampaa
nihayet faturalardan başını kaldırabildin
aynennn kankaa yeni bittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?