Yeni bir baslangic icin bugün basla!

evet kızlar ben geldimmm...
sabah taa
1 dilim ekmek
5 adet zeytın
1 dilim peynir
2 dilim domates ve salatalık

1,5 lt su içiyorummm
1 adet yeşilçay içtimmm..

2 kaşık yogurt ( bol pul bıber karabıberli)
4 adet küçük küp şelkinde patates
2 dilim tavuk sote
1 kasıl bulgur pilavı ( hepsi bildiginiz.... pul biberli) nasıl sizce menumm bu arada 77 :2: olmuşummmm amaaa dahaa var varrr benden gitmeli 17 kilo varrrr

videodaki cogu vucudu begendim ama kimisi olayi fazla abartmis ev resmen anoreksik bi gorunume sahip olmus hic saglikli durmuyor bazilari..
ama o yagli gobeklerden dumduz gobeklere nasil donusmusler oyle yaaaa.Allahim bizede nasip et noluuurrr

amin inşallahh ben bazılarınaa ınanmıyorum amaa ınanmakk istiyorummm ki bendee dilediğim kiloyaa geleyimm..

pampaaaa çorbayı unutmuşssun

videodaki cogu vucudu begendim ama kimisi olayi fazla abartmis ev resmen anoreksik bi gorunume sahip olmus hic saglikli durmuyor bazilari..
ama o yagli gobeklerden dumduz gobeklere nasil donusmusler oyle yaaaa.Allahim bizede nasip et noluuurrr

inşallah canım bizim göbişlerde öyle olurrr

dün yaptigim sporun acisini bugün cekiyorum yaa, artik ne kadar hamlanmiysan hala agriyan yerlerim var.. özellikle popom squattan dolayi cok agriyo, bide sirtimi calistirdim baya, sirtim ve gögüsümde agriyor bugün

ay benim cezam güzelmiş yalnız ben bu hafta spor yapamıyorum gün boyu ayakta durduğum için çok yoruluyorum akşamda oturduğum yerde uyuyorum artık cumartesi pazar yaparım

yalnız ben öğle yemeğimi evde unutmuşum ordada uygun fiyata alabileceğim tek şey cipsti onu aldım o yüzden akşam yemeği yemicem

Ahahahhq findkkrdunun cezasi cok guzel ver gitsin ver gitsinnnnnnn yok yemk falan bende cezama boyun egip kicimi kaldrcam artikin

asdfasghda ay sanki çok yiyodum bencede versin olan sana oldu

olabilir tatlım bu ara suyu çok az içiyorum idrar rengindende anlayabiliyorum daha çok içmeye çalışıcam

aaa evet tatlım benziyor inşallah ben o kızdan daha ince olurum

kızlar bugün aliyle buluştum ayyy köye gitmeden görüşmüştük en son 2 ay önce nasıl özlemişim ya sımsıkı sarıldım
oda bu akşam izmire gidiyo ablasını hastaneye kaldırmışlar neyi var bilmiyolar babası ablaları felan gidicekler :26:

Aşkımın yüzünü güldürebildim ya bugün çok mutsuzdu adam akıllı konuşamadık bile buluşunca bi güldü felan

Ayy kızlar ya çok bitkin düşyorum ama yarın paramın ilk yarısını alıcam

kızlarr benı de aranıza alcaksanız yarın sabah ölçülerimi yazıcamm spor yapıyorum ama motivasyonum düşükk bazı günler yapmıyorumm.kiloyla ilgilenmiyrm bnce önemli olan ölçülerrrrrr o yüzden burası tam bana göre her pazartesi ölçü bildirme günü mü???

MOTİVASYON ZAMANI

Ay bu kızlardan birini telefonuma koyucam hırs yapimde yemek yemiyim

elmaşekerim toplamda bugün 2 litre su içtim önümde yarım litre daha var bu ödem gidicek ve birazdan yeşilçay içicem

ayyy oyyy üffff püfff pöffffff, fitnessda bodystep'e katildim kizlarrrrr nasil terledim bilemezsinizzzz.. bacaklardan asaga terler akti yaa ilk defa yasadim böyle biseyii tisortüm sortum sirilsiklam oldu, ayrica kollarimi elledigimde resmen 40 derece sicakmis gibiyse, nasil bi isi vardi yaa, yüzüm zaten üstüne yagmur yagmus domatese döndü bodystepi listemde hep olucak artik, ama 1 saat degilmis 45 dk'ydi.. allahtan öyleydi, yoksa bi 15 dk. daha dayanamazdim

daha az önce yemek yedim, bi yarim saat sonra tiffanymi yapacak, biri yanlar icin, digeri full body :))

bütün haftami calisacaktin canim? ben bi kac gün diye anlamistim gündüzleri senin olmamana alisamadim..
ayy demek sözlünle kavustunuz bugün.. Allah ayirmasin bidaha )

canim tabiki aramiza aliriz, hos geldin aramiza, ölcülerini ve kilonu yarin bekliyorum ozmn )
zaten bizim amacimizda öyle, kiloyu sadece takip amacli bakiyoruz, yoksa bizimde tek amacimiz incelmek sIkIlasmak
evet pazartesi ölcü günümüz

fndkkrdummm ben koymayi düsünüyordum, sen benden önce davrandin ))
insallah gider canim ödem, haftaya seni tartida ölcüde eksi görmek istiyoruz )

ayy ben telefona koydum bi kac resim.. bu resimleri koydum:

ay su squat poposu ne harika görünüyooorrr bide hafif sixpack yapsak harika olurdu bence :))

Son düzenleme:
Ben geldimmmmm
Tembel muzossssss
Simdi ilk tiffany sonra da squat yapicam :)

Elmasekerimmmmm bisi sorucam kafama cok takildi. Bi bilgin vardr belki.
Simdi bn squat yapiyorum ya popo kalkicak bacakkar kasli olucak dimi.
Cok kalin durmaz mi
Eger kalinlascaksa cok yapmiyim

tiffany full body ve tiffany yanlar icin videoyu yaptim, full body videosunu hic begenmedim, cok az hareket var, onlari fitnessda da yapiyorum zaten :)) tiffany yan yaglar icin yaparken o yanlarim nasil agriyorduuu.. demek dünkinin agrisini cekiyorum bugün herhalde dusumuda aldim ohhh misler gibi :))

yok canim vücut cok kasli olmasi icin cok agirliklarla ve uzun süreli calisman lazim canim, squat hareketi onun yaninda fis kalir ) o kasli kasli bayanlar 4-5 senesini spora vererek baya bi agirliklarla calisiyorda o vücut o hale gelir.. onlar ekstradan protein veya baska seylerde kullaniyorlar.. yanii bi squatla olucak sey degil :)) sadece daha diri ve sIkI bir görüntü olur.. yaglar eridimi kaslarda görünmeye baslar, yani kaslar oldugundan daha fazla siskin olmaz )

Oyyy bnde 140 squat yaptim
Tiffany simit yaptim 10 dk da bacak popo calistim :)
Dusumu da aldim şokta yaptimmmm ohh misssss
Tesekkurler sekerim bni aydnlattign icin :) tüm soru isaretlerim kayboldu :)

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn sabah ölçülerimi ölçtüm hemen yazıyorumm
kol en kalın yerden 25 cm
bel 62
kalca 95
bacak dizden 5 cm yukarıyı ölçtüm 40 cm
birazdan da sporumu yapıcam resimler beni motive ettii :109: :109: :109:

Günaydın canımmm

Maaşallah Ölçülerin ne güzel öyleee

Kızlar dün pek spor yapamadım yarım saat hızlı yürüyüş yaptım o da bişeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…