kızlarr benı de aranıza alcaksanız yarın sabah ölçülerimi yazıcammspor yapıyorum ama motivasyonum düşükk bazı günler yapmıyorumm.kiloyla ilgilenmiyrm bnce önemli olan ölçülerrrrrr o yüzden burası tam bana göre her pazartesi ölçü bildirme günü mü???
Oyyy bnde 140 squat yaptim
Tiffany simit yaptim 10 dk da bacak popo calistim :)
Dusumu da aldim şokta yaptimmmmohh misssss
Tesekkurler sekerim bni aydnlattign icin :) tüm soru isaretlerim kayboldu :)
kızlar günaydınnnsabah ölçülerimi ölçtüm hemen yazıyorumm
kol en kalın yerden 25 cm
bel 62
kalca 95
bacak dizden 5 cm yukarıyı ölçtüm 40 cm
birazdan da sporumu yapıcam resimler beni motive ettii :109: :109: :109:
Günaydın canımmm
Maaşallah Ölçülerin ne güzel öyleee
Ben geldimmmmm
Tembel muzossssss
Simdi ilk tiffany sonra da squat yapicam :)
Elmasekerimmmmm bisi sorucam kafama cok takildi. Bi bilgin vardr belki.
Simdi bn squat yapiyorum ya popo kalkicak bacakkar kasli olucak dimi.
Cok kalin durmaz mi
Eger kalinlascaksa cok yapmiyim
ayy fndkkrdumm calismicana sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, ama geldigine coook sevindimm :))
o caydan 2 kutu almistim canim, kokusu güzel ama tadini begenmemistim, 4-5 gün yaptim sonra biraktim.. ise yariyordu aslinda ama üsengecligimden devam etmemistim.. biraz güzellik icin onu icmeye calisabilirdim ama yapmadim nedense.. bende basliyayim o cayaekstradan 2-300 gram haftada versem fena olmaz :))
Kızlar dün pek spor yapamadım yarım saat hızlı yürüyüş yaptım o da bişeydir
ben hep gelirimrica ederim canim, herzaman beklerim)
günaydin sekerimm :**
ayy kizlarrrr normalde sabahlari tuvalete cikmam (genelde saat 10-11 gibi olur bende), bu sabah ne oldu bilmem ama tuvalete ciktim ve aynada karnimin sisikliginin indigini gördümbana mi öyle geldim bilmiyorum :S hemen resim cektim size göstermek istedim.. resmen bi günde ödem sisik indi komple..
albümüme resmini koydum bi bakin :))
Ayy kızlar size kavuştumiş iptal oldu nedeni ise bizim gittiğimiz üniversitelerden katılımcı yokmuş. Sadece gelişim üniversitesindeki kızlar kaldı ama ajans başka iş ayarlıcam size dedi bakalım ne ayarlıcak :26: banada ayarlar inşallah Bugün ablam ajansa gidip parayı alıcak 120 tl 2 günde hiç çalışmadan aldım desem yeri
Gerçi çalışmadım zaten toplasan 2 günde 2 saat anca çalışmışımdır
Elmaşekerim o kızlar ne öyleaslında iş 5 gündü ama iptal oldu işte bugün sporuma kaldığım yerden devam edicem plates + bacak yapıcam bugün çünkü bacak önemli benim için ve tiffany bacımı yapıcam
İnşallah eksilerde çıkarım bu haftaaa
Sabah ılık su + türk kahvesi içtimBi büyük kupada ( yaklaşık 2.5 su bardağı ) yeşilçay içtim . Ama sana dediğim çay vardı ya elma şekerim ondan alıcam bu hafta cuma günü içerim artık. Sen bi faydasını görebildin mi ben içerken görmüştüm ?
Tuvalete çok çıkartıyodu
Bu içtiğim yeşilçaydan memnun değilim ya hiç faydasını görmedimlavanta funda karışımı bi çay bakalım bugün daha düzenli içmeye başladım
Canım benim ben 1.5 ay squat yaptım bende hiç kas felan oluşmadı squatı yanlış yaparsan o zaman kas olur bacaklarında
kalkarken poponu olabildiğince sıkmalısıno zaman bacak ve bel değil popo çalışır
ayy fndkkrdumm calismicana sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim, ama geldigine coook sevindimm :))
o caydan 2 kutu almistim canim, kokusu güzel ama tadini begenmemistim, 4-5 gün yaptim sonra biraktim.. ise yariyordu aslinda ama üsengecligimden devam etmemistim.. biraz güzellik icin onu icmeye calisabilirdim ama yapmadim nedense.. bende basliyayim o cayaekstradan 2-300 gram haftada versem fena olmaz :))
Günaydın canımmm
Maaşallah Ölçülerin ne güzel öyleee
Hoşgeldin evet canım pazartesi bildirim günü oluyor..bacağın üst tarafını ölçerken tam popunun alt tarafında kalan kısmı ölçmelisin canım,kalçadan incelince o kısımlar da incelecek..
teşekkür ederimmm... :) ama selülitlerim var biraz . bacaklarımın popomun sıkılaşması benim istediğim onun yolu da spordan geçiyo sanırımm
evet canım spordan geçiyo. bende de vardı bacakalrımda ve popmda.
her duşta soğuk suyla şok yapıyorum 3 5 dk. şuan bacaklarımdakiler yok denecek kadar az.
spor + soğuk duş : selülitlerim azaldı
Hiç yapmamaktan iyidir
ben hep gelirim
Günaydın bebeğimm
Akşam yemeğini erken mi yedin canımm
Birde çok sıvı tükettiysen sindirilmesi kolay olmuştur
Benimde bazı sabahlar dediğn gibi iniyo hemen göbüşümde ki şişlik
Ama kalıcı olmuyo sanki
hemen bakıyorum albümüne
Oyyyy Kimleri görüyorummmmmm
işinin olmadığına üzüldüm ama seni gördüğüme de çok sevindim
Hep bi boşluk oluyodu gündüzleri burda
siz ne çayı içiyosunuz bakimmm benim haberim niye yok
Yanlış yapmıyorumdur inşallah squatı.
dün akşam 140 yaptım yaa yürürken nasıl bacaklarım ağrıyodu sanki ilk kez squata başlamış gibiydim
ne çayi buuuuuu
Benide alın aranızaaaaaben de kas yapıp sıkılaşmak için spor yapanlardanım :) ama yarın gögüs amlytı oluyorum 1 aydırda platese gidiyorum. fakat yarından itibaren bir ay boyunca gidemicem ama bu demek olmuyorkı evde bişeyler yapamıcam :) suan bile 1 saatımı ayırdım cok iyi geldi aksamda plates var oh misss :)
Ölcülerim
göğus şimdilik : 75
kalca :90
bel:62
bacak:50
kol:23
omuz :39
boyum:173
kilom:52
Benim bu ölcülerimin en fazla 6 ay içinde arttırmıs daha kalın ama bi okadar da fit bi görüntü elde etmem gerekiyor :)
HEPİMİZE BAŞARILAAARRRRRR
Hoşgeldin canımm
Öncelikle geçmiş olsunn
İnşallah ameliyatın güzel geçer.
Maaşallahhhhölçülerin ve boyun da çok güzelll
İnnnşallahhhh hepimiz istediğimiz ölçüde ve vücutta oluruzz
benim de sorunum o şuanda.çok göze de batmıyo ama dümdüz sıkı da değil.sen squat da yapıyosun diymi ben de yapıyorum ama bikerede 140 tane yapamıyorum daha
kız vallahi adını unuttum sanırım fitoform du 12 tl mi ne fiyatı 6 hafta düzenli içersen istediğin kiloya ulaşıyosun ben içerken herrgün 200-300 gr veriyodum
Elma şekerimm süpersin devam et,dümdüz göbek için video ekliyorum,kolay değil ama çok etkilidir kızlar
Slim and Six Pack workout.mp4 - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?