fndkkrdmmm nerelerdesinn
beni bugün yalnız bıraktınız
güniçinde içiyorsun canım. aç tok dikkat etmedim :26:
içine limonun yarısını doğruyorum bitince de o limonları bi güzel kabuklarıyla yiyorummm
miiiikemmel bi tadd
dikkat et limonuı yıkamadan kullanma
kizlar bugün o gönderdigim 2 videoyu yaptim ama öldümm yaaaa :// ne kadar zormus yaa bidaha yapmam herhalde :SS görende 1 senelik sporcuyummus gibi benden abuk subuk zor hareketler yapmami istedi.. yaww hatun gibi fit olsam neyse ama bingil bingil yaglarimla nasil yapiyim o hareketlerPPP
birazdan zumbaya gidiyorum, bugün spor salonunda zumba günü :)))) 1 saat orda terledikten sonra eve gelip tiffany yapacam..
kizlar bugün o gönderdigim 2 videoyu yaptim ama öldümm yaaaa :// ne kadar zormus yaa bidaha yapmam herhalde :SS görende 1 senelik sporcuyummus gibi benden abuk subuk zor hareketler yapmami istedi.. yaww hatun gibi fit olsam neyse ama bingil bingil yaglarimla nasil yapiyim o hareketlerPPP
birazdan zumbaya gidiyorum, bugün spor salonunda zumba günü :)))) 1 saat orda terledikten sonra eve gelip tiffany yapacam..
ay canım internetim gitti ttneti aradımda düzeltildi hatabirazdan spor yapıcam ne yapıcağıma karar verim sonra içerim onu
ya o yağ yakıcıyı bi ara bende denemiştim çok hızlı ve güçlü bacakları oldukları için onların onlara kolay geliyo biz yapınca zor gelmesi ölmemeiz normal tabi bizim bacaklar o kadar güçlü değil
bende bi deneyeyim akşam
sende çok yorma sekerim kendini.
o hatun gibi olunca formunu korumak için yaparsın
zumba çok zor geliyor bana nedense :26:
Elmasekerimmmm olculere baak olculere yazmaya utaniyorummm.
Göğüs -88
Bel-70 :'( ( ben ölçerkn cok skstriyomusum metreyi oyle dediler.)
Gobek - 88
popo - 95
Ust bacak -56
Fndkkrdummmmmmm bu hatunlar ne boyleeeeee :) :)
Bnde 1 saatlik sporumu yapip dusumu alip gelicemm.
Opuldunuz :*
haklisin canim, bidaha yapmam herhalde kolay kolay :SS
bence cok eglenceli canim seve seve yaptigim icin hic yorucu gelmiyor benim icin :)) hem egleniyorum hem terliyorum yanii :))
ayyy fndkkrdu o resimler ne öyleebenim karnimda böyle kasli olsun istiyorummmmmm, elledigimde kaslarimi hissedeyim istiyorum.. böyle devam ettikmi onlar gibi fit oluruz canim
muzeyyencim bu arada sen ölcülerini aldinmi kiz?
Elmasekerimmmm olculere baak olculere yazmaya utaniyorummm.
Göğüs -88
Bel-70 :'( ( ben ölçerkn cok skstriyomusum metreyi oyle dediler.)
Gobek - 88
popo - 95
Ust bacak -56
Fndkkrdummmmmmm bu hatunlar ne boyleeeeee :) :)
Bnde 1 saatlik sporumu yapip dusumu alip gelicemm.
Opuldunuz :*
öncelikle bilgilendirdiniz teşekkürler . zumba ve tiffany dediğin videoların linkini atar mısın bende yarın başlayacam . burayada yazarım artıkkizlar bugün o gönderdigim 2 videoyu yaptim ama öldümm yaaaa :// ne kadar zormus yaa bidaha yapmam herhalde :SS görende 1 senelik sporcuyummus gibi benden abuk subuk zor hareketler yapmami istedi.. yaww hatun gibi fit olsam neyse ama bingil bingil yaglarimla nasil yapiyim o hareketlerPPP
canım dün gece elmaşekerim ve ben video paylaştık bacak bide yağ yakıcı video onlarla başla bide tiffanyle başla canımbirde ben 2.3 sayfalarda videolar paylaştım bikinili kız var karın çalışıyor kumsalda ona bakarsan ilk sayfada elmaşekerimde paylaştı linkleri başlangıç için güzel olur
ya fndkkrdu tiffany zumba ve leslie(yanlış yazmadıysan) dedi elmashekerm siz bu topikte bu 3 videoyu paylaşır mısınız ?
ölçülerimiz neredeyse aynı.senin boy kilo kaç?benim 1.64 58kg bu arada yaş kaç?
öncelikle bilgilendirdiniz teşekkürler . zumba ve tiffany dediğin videoların linkini atar mısın bende yarın başlayacam . burayada yazarım artık
canım dün gece elmaşekerim ve ben video paylaştık bacak bide yağ yakıcı video onlarla başla bide tiffanyle başla canımbirde ben 2.3 sayfalarda videolar paylaştım bikinili kız var karın çalışıyor kumsalda ona bakarsan ilk sayfada elmaşekerimde paylaştı linkleri başlangıç için güzel olur
ya fndkkrdu tiffany zumba ve leslie(yanlış yazmadıysan) dedi elmashekerm siz bu topikte bu 3 videoyu paylaşır mısınız ?
dedogim gibi ilk sayfada linkleriyle paylasildi canim :)
Herkese merhaba arkadaşlarben spor yapmak için videolar arıyordum sizi yakaladım Şimdi gelelim sorunuma benim vücudumun çoğu bölgesinde yağvar daha doğrusu kilo alıp vermekten sarkmalar ama şimdi kilo almış halde olduğumdan yağlanma da var selülitde her bir şey var anlayacağınız.Diyet demeyelim de beslenme düzenimi değiştirdim 3 öğün karnım acıkınca ara öğün bol meyve bol su yeterli 4 beslenme grubundan alıyorum Ama bu yetmiyor benim sıkılıaşmam lazım bel bölgemde aşırı yağ yok ancak alt göbeğim ilk olarak bunun için ne önerirsiniz ?
İkincisi de kalça ve üst bacak.Kalçam en sorunlu bölgem vücuduma ve bpyuma -158- göre çok büyük ve ben çok rahatsız oluyorum.Basende eklenince üstüne deli oluyorum bunun için ne önerirsiniz ? Spor zaten yaklaşık 3 haftadır düzenli yapmasam da yapıyorum ama daha bir değişiklik göremedim gibi geldi bana :26: Bu yüzden bölgesel çalışmam daha iyi olabilir diye düşündüm şimdiden teşekkürler
Canim oncelokle yurume alanin varsa her sabah ac karnina yurus cok iyiolur 30 dkyla baslayabilirsin daha sonra yukseltirsin bunu eger yoksa alanin ben bugun buraya leslie nin videosunu koyucam evde yuruyus yapabilirsin.
Ve bugun bolgesel videolarda koyucam ordan gerekli olanlari yaparsin :)
Fndgimmmm yokk doğru olctum sen yanlis olcuyo olmayasin :)
Yada biz ayni olculerdeyizzzz
Senin boyun uzun bendenondan sen daha ince gozukuyosun
belin en ince yeri ve gobek deliginin ordan olculmuyo mu ?
senin boyun uzun bendenondan sen daha ince gozukuyosun
belin en ince yeri ve gobek deliginin ordan olculmuyo mu ?
Canim oncelokle yurume alanin varsa her sabah ac karnina yurus cok iyiolur 30 dkyla baslayabilirsin daha sonra yukseltirsin bunu eger yoksa alanin ben bugun buraya leslie nin videosunu koyucam evde yuruyus yapabilirsin.
Ve bugun bolgesel videolarda koyucam ordan gerekli olanlari yaparsin :)
Evet hatta sabahları yürüyüş yapıyordum 1 saat 3 gündür uyanamadığımdan yapamıyorum ama :26: Ben kahvaltıe dip yapıyordum birde aç karna deneyeyim o zaman.Leslie 5 mil far burning her gün mutlaka yapıyorum zaten 1 haftadır eğlenceli de zatenVideo çok iyi olur beraber yapınca daha iyi yapıyor insan Birde ilk başta bikinili bir kız var hani o videoyu her gün bir kere yapmak yetiyor dimi çünkü ben bitirince 100 mekik çekmiş kadar oluyorum
çok merak ettim şu leslieyi
ne güzel yürüyüş yapabiliyosun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?