Yeni bir baslangic icin bugün basla!

pardon 4-5 saat yaptım sporuımu bu hafta ama etkili videolar yaptım canım ve yememe çok dikkat ettim

teşekkür ederim hayatım aslında evi alalı 3.senemiz ama borçlarımız bu yıl bitiyo sonrada inşallah bana borçlancaklar düğün için

merhabaa ben geldım uzun bir aradan sonra çok hastayım giremedim kusura bakmayınn..

hoşbuldum da bakıyorum ben baya geri kalmışım herseyden onu da geçtim beyinde herşey bitmiş sankı bütün istek gitmiş :) napcam ben yaaa

kuzuuum geçmiş olsunnn hasta olduğun için böyledir toparlan kendine gelince eski hırsla başlarsın

Hemen ölçülerimi yazıyorummm :)
Kilo 46.2
Gogus 80
Bel 62
Gobek 71
Kalca 89
Kol 24
Ust Bacak 50
Spora bugun basladim sabah 40 dakika yuruyusle pazartesiye kadar sadece yuruyus sonra simitleri yok etme ve kalcayi biraz sekillendirmeye yonelik egzersizler yapmayi planliyorumm :)

Son düzenleme:
Selamlarrr

Bir gazla yazın başında başlayıp sonra ramazandı, bayramdı tatildi yalan olan spora ve diyetime tekrar başlıyorum

sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedi kilom 59,7 aksam ölçüleirmi alıp yazıyorum hemen.

Bugün jillianın 30days shredine başlicam, arada da salona gidicem. gittikce de yazarım zaten..

Ben artık fit bi insan olmak istiyorum yaaa:2:

ayy allahım kendimden utanıyorum tamam canım sana squat programı veriyorum ve simitleri yok etme videosunu paylaşıcam birazdan

ay inşallah canım benımm yaaa :44:ay 1,5 lt suyu bile içemiyorum tam gün

tekrardan hoşgeldin canım aramıza

Oyyyy ölçülerin ne güzelll

teşekkür ederim hayatım aslında evi alalı 3.senemiz ama borçlarımız bu yıl bitiyo sonrada inşallah bana borçlancaklar düğün için

Hadi bakalımmmmm :123::123:

haftanin en leri olayi ne hos olmus yavrular :):79::79:

ben de katilmak isterim en fazla genisleyeni basligi altinda

İste aradığımm yerrrrrrr yasasinnnnn :))) bende katılmak isterim..

Hoşgeldiniz kızlar....ne ararsanız burda,yaptığımız spor tekniklerini videolarını filan paylaşıyoruz..hep birlikte güzel fiziklere sahip olacaz inşallah

Squat Programımız bu hanımlar 30 gün sürüyor. Günlerin karşısında kaç tane squat yapıcağınız yazıyor ve rest yazan günlerdede dinleniyorsunuz yapmıyorsunuz o gün

Kolay gelsin

Buda Tiffany bacımız hepimizin dostu simitlerin düşmanıdır kendisi Can yakabilir ama kesinlikle etki ediyor. Karnınızı içeri çekerek yaparsanız etkili olacaktır nefes alıp vermeyi ihmal etmeyin

[video=youtube;r_J8btnIEKQ]https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

Son düzenleme:

Gayet iyisin canım boyun kaç merak ettim,çok zayıf geldin bana,sporla sıkılaşıp biraz kilo alabilirsin zayıfsan tabi

Gayet iyisin canım boyun kaç merak ettim,çok zayıf geldin bana,sporla sıkılaşıp biraz kilo alabilirsin zayıfsan tabi

Boyum 1.58 2 ayda ben boyle oldum tatil bana yaradı gitmeden once daha vahimdi durum :) bunu korumak istiyorum iste :)

Son düzenleme:
Aman kalcayi buyutmeyelim squatla oyle bisey duymustum ben :)

yok canım doğru yaparsan büyümez şekillenir benim ki yayvandı squatla kalçam 6 cm inceldi ve şekillendi arkadaş olarak eklersen görebilirsin resmimi

ya kızlar siz nasıl beğeniyorsunuz ben de beğen butonu yok

canım yorumun altında alıntıla felan yazıyo ya oranın üstünde ama görünmüyo mauseyi oynat görürsün

Oyyyy ölçülerin ne güzelll

Hadi bakalımmmmm :123::123:

ay inşallah Siz ne zaman nişanlanıyosunuz

Boyum 1.58 suan 2 ayda ben boyle oldum tatil bana yaradı gitmeden once daha vahimdi durum :) bunu korumak istiyorum iste :)
Hıım anladım canım,sporu geç saate bırakma ve spordan sonra proteinli besinler tüketmeye çalış
oldu canımm önceden direk görünüyordu ya

Hıım anladım canım,sporu geç saate bırakma ve spordan sonra proteinli besinler tüketmeye çalış

Sabah kahvaltıdan önce yürüyüs yaptim.aksam yatmadan da squat fln yapsam mi yada sabah yuruysten sonra mi yapsam ?

evet şimdi görünmez yapmışlar

Sabah kahvaltıdan önce yürüyüs yaptim.aksam yatmadan da squat fln yapsam mi yada sabah yuruysten sonra mi yapsam ?

canım squat yorucudur kahvaltıdan sonra yapmaya çalış yada akşam yap yemekten 1 saat önce yada sonra olsunda farketmez ama aç karnına yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…