Aaa tamam canım çok teşekkürler. O zaman ben bir de alt bacak araştırayım. Alt bacaklarım kaslı ve kalın inceltmek istiyorum. Biraz da olsun incelse çok mutlu olucam :)canım bunlar üst bacak için zaten alt bacak sorunu olan yok grubumuzda o yüzden hiç araştırmadım:26:
Ben de 5 Mile Leslie yapayım diyorum canım. Squat üst bacak kası yapıyor ya
Ay çok teşekkür ederim canım benim. Şu üst bacak eritici video hangisi?
Aaa tamam canım çok teşekkürler. O zaman ben bir de alt bacak araştırayım. Alt bacaklarım kaslı ve kalın inceltmek istiyorum. Biraz da olsun incelse çok mutlu olucam :)
Aslinda alt bacak kalinlastirmak icin ne yapilabilir ki :)
selam kızlar
ben jillian 30 day shred ve hip hop abs yapacağım
ikiside 30 günlük bir program ve hergün yapılıyor
bunların yanına ne tavsiye edersiniz
problemim simitlerde
canım sağoll.kaçamHiç görmedi canım
2.leri de yazssaydık yaaaa
Kıskandım heee
Bir daha azıcıkta olsa kaçamak yapmicam
Haftaya görürsünüz
Çok unutkanım ben
Hayırlı olsun kuzum.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallahh
Enlerde olacağın belliydi ki
canım sağoll.kaçam
ağa hayııırr demiyoruz sadece nefsini körle yeter mesela ben gece yatmadan babamla 4 tane gofret yedim 2 mandalina 2 limonlu hoşbeş ama naptım 300 ip atladım hemen öyle yattım
Hoşgeldiniz hanımlarr
Ölçülerinizi yazarsanız elmasekerim sizleri de listeye dahil edebilir
Ayyyy böyle çoğaldıkça daha da hırslanıyorummm
Hoşgeldinizz.. :13:
hoşgeldiniz hatuuunlarr
Hoşgeldiniz kızlar....ne ararsanız burda,yaptığımız spor tekniklerini videolarını filan paylaşıyoruz..hep birlikte güzel fiziklere sahip olacaz inşallah
HOSBULDUUUM :)
COK ENERJIKSINIZ HATUNLAR :) YAZARKEN BILE ENERJI DOLDU ICIME SAYENIZDE :)
hemen basliyorum:
gogus: 80
bel:65
kalca: 90
ust bacak:44
ust kol: 23
anlicaginiz siska ciliz bisiyim malesef
amacim kollari, bacaklari, kalcayi doldurmak sporla..
saglikli bi sekilde kalici kilo almak.
aman sakin ne olur kizmayin emin olun kilo vermek ne kadar zorsa kilo almak da bir o kadar zor yavrular
ben squat yapsam bi de kol calissam yeter mi ki acaba yavrular??
bi de bu olculeri haftada bir mi yapiyoruz nasil yaziyoruz?
bi soru daha :) bana akil verin bu yapacagim hareketlerin miktari sizinle ayni olsa kilo verme yonune gider miyim kilo aldirici sekli nasil olur?
ay cok soru sordum benim bile kafam sisti sizi dusunemiyorum :)
haftanin en leri olayi ne hos olmus yavrular :):79::79:
ben de katilmak isterim en fazla genisleyeni basligi altinda
İste aradığımm yerrrrrrr yasasinnnnn :))) bende katılmak isterim..
Hemen ölçülerimi yazıyorummm :)
Kilo 46.2
Gogus 80
Bel 62
Gobek 71
Kalca 89
Kol 24
Ust Bacak 50
Spora bugun basladim sabah 40 dakika yuruyusle pazartesiye kadar sadece yuruyus sonra simitleri yok etme ve kalcayi biraz sekillendirmeye yonelik egzersizler yapmayi planliyorumm :)
Selamlarrr
Bir gazla yazın başında başlayıp sonra ramazandı, bayramdı tatildi yalan olan spora ve diyetime tekrar başlıyorum
sabah tartıda gördüğüm rakam beni hiç mutlu etmedikilom 59,7 aksam ölçüleirmi alıp yazıyorum hemen.
Bugün jillianın 30days shredine başlicam, arada da salona gidicem. gittikce de yazarım zaten..
Ben artık fit bi insan olmak istiyorum yaaa:2:
Elmaşekerim ben listemde yine bir değişiklik yapıcam ama kızma
Perşlembe günü fitness blender tüm vücut var ya onun yerine şu videoyu yapıcam bacak için
[video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video] Buna bacak inceltme yazabilirsin
Birde cuma günleri zumba yapıcam
Merhaba kızlar,
Topic harika olmuş, temasını çok beğendim. Ben spordan hiç anlamıyorum ve hiç spor yapamıyorum. 2 Mart 2013'de diyete başladım. 69 kiloya kadar düştüm fakat 2 aylık bir ara verdim, tatil de araya girince 78 kiloya çıktım. Azimli bir şekilde tekrar diyete başladım. diyet yaparken vücudumu da inceltmek istiyorum. Yarın sabah vücut ölçülerimi alacağım. Fakat genel olarak problemim bedenimin alt kısmının kalınlığı! Bacaklarım yağlı ve kaslı, nasıl incelteceğimi bilmiyorum. Belki sizler bana kaslarımı ve yağlarımı eritecek, beni inceltebilecek bir spor programı yaparsınız. Sizlerle birlikte başarılı olmayı, spor alışkanlığı edinmeyi çok isterim. Bana da yardımcı olur musunuz kızlaaar???:26::26::26::26::26::26::26::26:
elmaşekerim bişey daha dicemsalı günündeki Fitness Blender Bacak içi ve bacak inceltme videosunun yerine o üstteki videoyu ekle perşembe günü öylece kalsın cumada zumba yapayım canım
canım o zaman ben sana bikaç video gösterim bunlar bacağı mükkemel yakıyo bak üstte bacaklar ilgili bi video paylaştım o çok yakıyo mesela onu yapabilirsin birazdan bir videoda paylaşıcam oda bacaktaki yağları kaybetmeye yönelik
off eve geldim 30 dk yürüyüş yaptım birazdan squat yaparım bugünlük bu yeter
ama ben bacaklarım incelsin ve forma girsin diye squat yapıyorum
Merhaba...
Ben de katılmak istiyorum aranıza. . .
İyice kilo almışım, kendimi kötü hissetmeye başladım..
Kaç defa başlicam spora, diyete falan dedim ama bazı sorunlar çıktı ve erteledim..
Artık ertelemek yok!
Yarından ben de spora başlicam..
Şimdi ölçülerimi yazıyorum ama kilomu yarın sabah tartılıp yazıcam...
Göğüs - 93
Bel - 79
Göbek - 89
Kalça - 94
Üst bacak - 55.5
Üst kol - 27
Berbat ölçüler oldu benim için. . .
Tamam canım, ben haftaya spora başlayacağım. 5 mil leslie ve bölgesel egzersiz yapıcamcanım miley cruise yazan video bak paylaştım yukarılardabulamazsan tekrar paylaşırım
alt bacak için ayağını kaval kemiğine yaklaştır uzaklaştır fitness hocam öyle demişti arkadaşıma
hemen basliyorum:
boy:169
kilo: 46
aman sakin ne olur kizmayin emin olun kilo vermek ne kadar zorsa kilo almak da bir o kadar zor yavrular
bi soru daha :) bana akil verin bu yapacagim hareketlerin miktari sizinle ayni olsa kilo verme yonune gider miyim kilo aldirici sekli nasil olur?
hemen basliyorum:
boy:169
kilo: 46
gel katil bizlere canim) biz ne halden ne hale gelmis insanlariz, inaniyorumki sende güzel sonuclar alirsin bizimle ) ama istikrarli olmak gerekiyor, hic birakmaman gerekiyor
ne kizmasi canim yaa, arada degisiklik
vücuda iyi gelir, degistireyim hemen)
hos geldin canim, tabiki yardimci oluruz, elimizden ne geliyorsa onu yapmaya haziriz hepimiz)
bende bacaklarimdan sikayetciyim canim, aslinda bacaklarin kasli olmasi bacaklarini sisirmiyor, asil orda birikmis yaglar o sekilde gösteriyor.. orda birikmis yaglari eritirsen cok hos diri ve sIkI bacaklara sahip olursun.. kas yapmaktan hic kacinma, sonucta o kaslar senin metabolizmani hizlandiriyor.. metabolizma hizlandikca yediklerini daha cok ve kolay eritirsin)
bence alt bölge icin en ideal spor yürüyüstür, disarda yapabiliyorsan disarda evde yapmak istiyorsan leslie videolari var mesela.. 30-45 dk yürüyüsten sonra yaptigin egzersizler direk yag yaktiriyor)
ayy kiz kafam karisti, onun yerine listeyi tam olarak versende ben onu kopyalayip ilk sayfaya atsam??? bu arada aklimada getirttin, bende listemde bi kac degisiklik yapmam gerekiyor :)) kalca ve bacaklara yönelik egzersizler yapmam gerekiyor..
aferin canim, tebriklerrr bugünüde bitirdin demek
canim squat kaslari sisirtmiyor, kas yapmak sismek demek degil.. kas yaparken o yaglar orda kalmasi orayi sisirtiyor.. ama kas yaptikca o yaglarda erir ve eridikce o sisiklikde gider) önemli olan SADECE squat yapmamak.. yaglarin erimesi icin bi 10-15 dklik kardiyo yapilmasi gerekiyor , yani alnindan ter akittiracak bi faaliyet.. dans, yürüyüs, kosu, bisiklet sürmek gibi seyler.. isindiktan sonra egzersiz yapiyorsunuz, o da kaslari güclendirmek amacli yapilir.. kaslar güclendikce metabolizma hizlanir, hizlandikca daha cok kalori harcarsiniz, diyet yapiyorsaniz tartida eksiyi görürsünüz ve sonuc = yaglar eriyor..
hos geldin canim, buraya katilmakla ne iyi ettin, burda seni öyle motive ederizki artik sende bi spor asigi olacaksin) yeterki kendin iste )
ne berbati canim, bence baslangic olarak cok güzel ölcüler.. insallah sende bikmadan sIkIlmadan sporunu bizle yaparsin.. spor bir yasam tarzi olsun :))
ayy ne güzel yeni citirlarimiz olduuu, cogaldikca burasi senleniyor))
Tamam canım, ben haftaya spora başlayacağım. 5 mil leslie ve bölgesel egzersiz yapıcam
aferin canim, tebriklerrr bugünüde bitirdin demek
canim squat kaslari sisirtmiyor, kas yapmak sismek demek degil.. kas yaparken o yaglar orda kalmasi orayi sisirtiyor.. ama kas yaptikca o yaglarda erir ve eridikce o sisiklikde gider) önemli olan SADECE squat yapmamak.. yaglarin erimesi icin bi 10-15 dklik kardiyo yapilmasi gerekiyor , yani alnindan ter akittiracak bi faaliyet.. dans, yürüyüs, kosu, bisiklet sürmek gibi seyler.. isindiktan sonra egzersiz yapiyorsunuz, o da kaslari güclendirmek amacli yapilir.. kaslar güclendikce metabolizma hizlanir, hizlandikca daha cok kalori harcarsiniz, diyet yapiyorsaniz tartida eksiyi görürsünüz ve sonuc = yaglar eriyor..
Canım squat yapmanı öneririm..
Bol protein tüketerek yaparsan istediğin dolgunluk miktarına ulaşabilirsin.. (;
Squat yaptıktan sonra 45 dakika içerisinde bol proteinli bir öğün tüket kilo almanı kolaylaştıracaktır..
Kilo alma sporu bu şekilde yapılıyor biliyorsundur.. (;
Anladığım kadarıyla belin biraz kalınca o sebepten alt tarafı çalıştırıp öğününü yersen alt taraf şekillenecektir..
Veya nereyi şekillendirmek, nereden kilo almak istiyorsan o bölgeni çalıştır ve hemen sonrasında proteinli bir öğün.. (;
Bir de çok aç olma yaparken zayıflamana sebebiyet verecektir aç karna olman..
Çok tok olursan da kalbin için sağlıklı değil, yemekten 1 veya 1,5 saat sonrası ideal.. (;
Her pazartesi ölçü bildirimi yapılıyor bu arada.. (;
gel katil bizlere canim) biz ne halden ne hale gelmis insanlariz, inaniyorumki sende güzel sonuclar alirsin bizimle ) ama istikrarli olmak gerekiyor, hic birakmaman gerekiyor sporu )
ayy ne güzel yeni citirlarimiz olduuu, cogaldikca burasi senleniyor))
hos geldin canimmmm :)) ayyy bu kknin kilolu bayanlari nirede yaahuuuu, hepp incecik kizlar burda motive olup katilmak istiyor :)) korkmayin yaaa okadar feciii spor yapmiyoruz kizlarrrr sizde katilin :)))
canim kilo almakta vermek gibi cok zor biliyorum, arkadasim senelerdir denedi alamadi, sonra evlendi cocugu oldu simdide kilo veremiyor :))) o yüzden ikisinin formülüde SPORRR!! o yüzden tam yerine geldin, tebrik ediyorum seni
sottilecim gayet hos ve aciklamali anlatmis sana ne yapabilecegini, bencede bol protein agirlikli beslen, yumurta, mercimek, et, tavuk, süt gibi seyleri bol tüket.. spordan sonra yarim saat icerisinde yenilen protein direk kas yapar)
bence sadece squat senin icin yeterli olmaz, bence süresi en az 30 dk olan egzersizler yap, videolari birlestirip yapabilirsin mesela. hem kaslarin güclendikca daha fit görünürsün, daha saglikli kilo alirsin diye düsünüyorum.. tabi en son karar senin)
Canim sen squata basla hemen diger taraflarinada yarin biseyler bulurum elmasekerim sende biliyosan yaz biseyler :))
Bayildim buraya :)
Ben de size destek olucam motivasyonda hiiic merak etmeyin:):79::79::79:
Hepinizin ilgisine tek tek tesekkur ederim hatunlar :):)
>Tamamadir her pazartesi olculerimi yaziyorum
>Squattan sonra 45 dk icerisinde bol proteinli besleniyorum
>Peki hangi egzersizleri onerirsiniz ayrica? ya da hangi videolari mi desem?:26:
>Tabii bir de su siska kollarima bir care yavrular:2:
>bir sorum daha olucak squati gunde kac defa, haftada kac gun yapmam daha uygun olur benim icin??
Tekrardan coook tesekkur ederim hepinize
Hepimize saglikli sporlu geceler olsun
Formülün şu canım: Kilo almak istediğin bölgenin sporu + 45 dakika içerisinde proteinli öğün
Herhangi bir kol egzersizi yapabilirsin ama ağırlıkla çalışmanı öneririm, zayıf olduğun için kasların belirginleşecektir, protein sayesinde de dolgunlaşacaklardır.. (;
Squat çizelgesi mevcut canım, 50 tekrarla başlıyor 250`ye kadar çıkıyor, toplamda 1 aylık bir program..
Tembel muzossssss geldiiii :)
Bugun kaslarimi dinlendirmek geciyo icimden :)
Yada birinin beni gazlamasi lazimm
Yeni katilan hatunlarrrrr hepiniz hossssgeldinizzzz :)))
kilo vermem degil mi canim? 250 ye kadar cikinca:26:
kol icin de agirlik (evde bol miktarda limonata sisesi mevcut 1 litrelik :)
herseyi anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?