Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Elmaşekerim ben listemde yine bir değişiklik yapıcam ama kızma

Perşlembe günü fitness blender tüm vücut var ya onun yerine şu videoyu yapıcam bacak için

[video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?v=MG69sFM1UIw[/video] Buna bacak inceltme yazabilirsin

Birde cuma günleri zumba yapıcam

Kısmetse 3 sene var düğünümüze

Erkenden de nişanı takmak istemiyorum (bi yanım istiyo , bi yanım istemiyo )
Hayırlısı bakalım

senin düğün tarihi belli oldu mu peki

aslında büyüklerimiz der ki nişan uzadıkça ara bozulur der o yüzden uzatmaya çalışın ama gökhan vazgeçmem sıkılmam nişanlılıktan diyosa takın adı konmuş olur

Benimki kısmetse haziranda bizimkiler sorun çıkartmazsa tabiki Sınavdan sonra büyük ihtimal

Benim gece 11 de bitiyor.:26:
sağlıksız mı şimd
i

bende squatı geceye bırakıyordum yada sabahtan yapıyordum acısı çabuk geçsin diye

Yok canım sağlıksız değil protein yemezsin onun yerine süt içip uyursun oda olur ben bugün babama süt aldırim bari

evet şimdi görünmez yapmışlar

canım squat yorucudur kahvaltıdan sonra yapmaya çalış yada akşam yap yemekten 1 saat önce yada sonra olsunda farketmez ama aç karnına yapma

Tamamdir o zaman aksamlari yaparim bende :) sütümüde icip uyuyunca ohhh :)

O da benim gibi düşünüyo
Askerliği var bi de

İnşallah canım sorun çıkarmazlarr
Ama sınavını da düşün

Sabah kahvaltıdan önce yürüyüs yaptim.aksam yatmadan da squat fln yapsam mi yada sabah yuruysten sonra mi yapsam ?

Benim gece 11 de bitiyor.:26:
sağlıksız mı şimd
i
Sağlıksız değil tatlım bi kaç yerde görmüştüm,daha faydalı oluyormuş,ben de kafama göre yapıyorum

[video]http://www.uzmantv.com/spor-hangi-saatlerde-yapilmali[/video]

heee tamam o zaman.
bende süt alıcam bu akşam
yumurta yiye yiye bıkıcam valla

O da benim gibi düşünüyo
Askerliği var bi de

İnşallah canım sorun çıkarmazlarr
Ama sınavını da düşün

inşallah ya yok zaten öncelik sınavım alide anlayışlı sağolsun o benden daha çok istiyor ama çok hevesli sen oku kazan sonra bende hazırlancam diyo sınava o çok zekiymişde ( matematiği felan hiç kağıda yazmadan yapar o denli zeki biri ) işte müdürü sağolsun çocuğu okuldan soğuttu aynı müdür benide hayattan soğuttu şerefsiz pislik bende o müdür yüzünden okulu bırakıp açıköğretimden devam ettim işte.

Tamamdir o zaman aksamlari yaparim bende :) sütümüde icip uyuyunca ohhh :)

süt için için sağlıklı benim diyetisyenim vermişti yatmadan süt iç demişti
heee tamam o zaman.
bende süt alıcam bu akşam
yumurta yiye yiye bıkıcam valla

kız yumurta yenir mi hergün kolestrolün çıkar yeme öyle her gece her gece sabah ye kahvaltıda sadece

Merhaba kızlar,
Topic harika olmuş, temasını çok beğendim. Ben spordan hiç anlamıyorum ve hiç spor yapamıyorum. 2 Mart 2013'de diyete başladım. 69 kiloya kadar düştüm fakat 2 aylık bir ara verdim, tatil de araya girince 78 kiloya çıktım. Azimli bir şekilde tekrar diyete başladım. diyet yaparken vücudumu da inceltmek istiyorum. Yarın sabah vücut ölçülerimi alacağım. Fakat genel olarak problemim bedenimin alt kısmının kalınlığı! Bacaklarım yağlı ve kaslı, nasıl incelteceğimi bilmiyorum. Belki sizler bana kaslarımı ve yağlarımı eritecek, beni inceltebilecek bir spor programı yaparsınız. Sizlerle birlikte başarılı olmayı, spor alışkanlığı edinmeyi çok isterim. Bana da yardımcı olur musunuz kızlaaar???
:26::26::26::26::26::26::26::26:

merhaba hoşgeldin

basen ve bacaklar zor gerçekten de bence ilk etapta diyetle biraz kilo ver ve sadece yürüyüş ve squat yap
bacakların kaslıymış çünkü sonra yavaş yavaş spora başla derim

merhaba hoşgeldin

basen ve bacaklar zor gerçekten de bence ilk etapta diyetle biraz kilo ver ve sadece yürüyüş ve squat yap
bacakların kaslıymış çünkü sonra yavaş yavaş spora başla derim
Ben de 5 Mile Leslie yapayım diyorum canım. Squat üst bacak kası yapıyor ya

elmaşekerim bişey daha dicem salı günündeki Fitness Blender Bacak içi ve bacak inceltme videosunun yerine o üstteki videoyu ekle perşembe günü öylece kalsın cumada zumba yapayım canım

canım o zaman ben sana bikaç video gösterim bunlar bacağı mükkemel yakıyo bak üstte bacaklar ilgili bi video paylaştım o çok yakıyo mesela onu yapabilirsin birazdan bir videoda paylaşıcam oda bacaktaki yağları kaybetmeye yönelik

Venüscüm bak bu video bacak yağlarını kaybetmek için

[video=youtube;VusCUj61wDA]http://www.youtube.com/watch?v=VusCUj61wDA[/video]

Üstteki videoyla bunu hergün yaparsan bacak bölgende bi sıkıntı kalmaz

Venüscüm bak bu video bacak yağlarını kaybetmek için

[video=youtube;VusCUj61wDA]http://www.youtube.com/watch?v=VusCUj61wDA[/video]

Üstteki videoyla bunu hergün yaparsan bacak bölgende bi sıkıntı kalmaz
Ay çok teşekkür ederim canım benim. Şu üst bacak eritici video hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…