Gazaaaa bakkk gazaaa :))))
Hemen soluğu bisikletimn ustunde aldim
1 saat sonra burdayimmm :*
Öncelikle sıkılaşma yaşayacaksın, sonrasında kasların yırtılıp genişlemeye başlayacak canım..
Eğer sımsıkıysan kasların direkt belirginleşir, toparlarsın..
Ama tavsiyem 250 ağır gelir..
50`ye sabitle istersen, bir hafta 50 ile devam et, iyice küçülmek de istemezsin, üst bacak 44 ve boyun 1.69..
Dediğim gibi 50`de dene 1 hafta..
Normal kalça-bacak egzersizi de ekleyeceğin için yeterli olur gibime geliyor.. (;
Gazaaaa bakkk gazaaa :))))
Hemen soluğu bisikletimn ustunde aldim
1 saat sonra burdayimmm :*
Bende de bi eliptik bisiklet var oylecee duruyo basen yapiyo diye duydum biraktim zaten biraz var iyice olmasin dedim
Sagollllll sekerimmmm :))
Simdi squat ve tiffany yapicam :*
Sen neler yapiyosun bakim :)
Ölçülerin fena değil canım,evet ertelemek yok bi an önce başlaMerhaba...
Ben de katılmak istiyorum aranıza. . .
İyice kilo almışım, kendimi kötü hissetmeye başladım..
Kaç defa başlicam spora, diyete falan dedim ama bazı sorunlar çıktı ve erteledim..
Artık ertelemek yok!
Yarından ben de spora başlicam..
Şimdi ölçülerimi yazıyorum ama kilomu yarın sabah tartılıp yazıcam...
Göğüs - 93
Bel - 79
Göbek - 89
Kalça - 94
Üst bacak - 55.5
Üst kol - 27
Berbat ölçüler oldu benim için. . .
Canımcımmm inşallah hedefine ulaşırsın hadi bakalım,kilo almak için canım spordan sonra yemelisin protein ağırlıklı besinleri tüketmekHOSBULDUUUM :)
COK ENERJIKSINIZ HATUNLAR :) YAZARKEN BILE ENERJI DOLDU ICIME SAYENIZDE :)
hemen basliyorum:
boy:169
kilo: 46
gogus: 80
bel:65
kalca: 90
ust bacak:44
ust kol: 23
anlicaginiz siska ciliz bisiyim malesef
amacim kollari, bacaklari, kalcayi doldurmak sporla..
saglikli bi sekilde kalici kilo almak.
aman sakin ne olur kizmayin emin olun kilo vermek ne kadar zorsa kilo almak da bir o kadar zor yavrular
ben squat yapsam bi de kol calissam yeter mi ki acaba yavrular??
bi de bu olculeri haftada bir mi yapiyoruz nasil yaziyoruz?
bi soru daha :) bana akil verin bu yapacagim hareketlerin miktari sizinle ayni olsa kilo verme yonune gider miyim kilo aldirici sekli nasil olur?
ay cok soru sordum benim bile kafam sisti sizi dusunemiyorum :)
Tembel muzossssss geldiiii :)
Bugun kaslarimi dinlendirmek geciyo icimden :)
Yada birinin beni gazlamasi lazimm
Yeni katilan hatunlarrrrr hepiniz hossssgeldinizzzz :)))
Leslie ile istedigi sonuca ulasan var mi kizlar havalar sogudugunda disarda yuruyusumu yapamadigimda leslie isime yarar mi ?
>Tesekkur ederim hepimiz ulasicaz insallah hedeflerimize onemli olan birbirimize destek vermek :)Canımcımmm inşallah hedefine ulaşırsın hadi bakalım,kilo almak için canım spordan sonra yemelisin protein ağırlıklı besinleri tüketmek
>Tesekkur ederim hepimiz ulasicaz insallah hedeflerimize onemli olan birbirimize destek vermek :)
>Evet canim hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim :79:
>hepinizin soylediklerinden cikardigim ana dusunce: spor yap hemen sonra protein agirlikli beslen :)
ay insallah canim insallahh :)Okulda spora giden arkadaşlarım vardı birisi kilo aldığını söylemişti her spordan sonra yemek yiyordu ne yesen olur aslında ama protein çok olursa sıkı bir vücudun olur..birlikte hedefimize ulaşcaz canım
ay insallah canim insallahh :)
bakalim hep beraber gorucez cok cilizim biktim artik insanlarin ay cok zayifsin demesindencok uzuluyorum boyle dediklerinde
kol icin de 1 litrelik sise calisiyim dedim bacak kol ve kalca istiyorum :79:
Olucak canım sabır,fitness de vücut geliştirmeye yardımcı biraz araştır istersen ..programları var ama antrenörlerle çalışılıyor sanırım
bakiyim canim arastirayim pilates nasil sence peki?
PLates hiç yapmadım canım bişey söylemem yanlış olur bu konuda..ama vücut geliştirme programı oluşturmalısın
http://www.bodytr.com/2009/03/kilo-alamama.html belki işine yarar diye düşündüm canım
hos geldin canim, buraya katilmakla ne iyi ettin, burda seni öyle motive ederizki artik sende bi spor asigi olacaksin) yeterki kendin iste )
ne berbati canim, bence baslangic olarak cok güzel ölcüler.. insallah sende bikmadan sIkIlmadan sporunu bizle yaparsin.. spor bir yasam tarzi olsun :))
ayy ne güzel yeni citirlarimiz olduuu, cogaldikca burasi senleniyor))
Güzellik nabersin bakalımmm,her gün spor yapmak doğru değil canım,çünkü kaslar çalışırken değil dinlenirken gelişiyor,illa yapmak istiyorsan yürüyüş kardio tarzı şeyler yap bazı günler
rica ederim ne demek her zaman :) :79: :79:
ben reglyim agrilar icinde size burdan destek oluyorum :) bir yandan da is basvurusu yapiyorum :)
squat onerdi hatunlar 50 defada sabitlicekmisim ama :)
sence reglyken yapabilir miyim dersin muzoss hatun :):) :79:
Ölçülerin fena değil canım,evet ertelemek yok bi an önce başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?