Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Pilateste 1o.günüm ve toplamda 4o dakikalık sporum bitti!

Aman Allah`ım! Bu kadar efora bu bacaklar sıkılaşmazsa daha da mümkünatı yok sıkılaşmaz..
Çok fena oldum Ya Hû!
Full bacak çalıştım bugün..

Hoşbuldum tatlım
Aynen birilerinin gazına gelip başlamak gerek.. Yoksa boş bırakınca durum malum
Gördüm tatlım... Ben en çok askeri kumaşı beğendim.. Ne zaman bitecek ??
Bakmak isterim

Çok teşekkür ederim tatlım...

Yok tatlım spor salonuna gitmicem, kendi imkanlarımla evde yapıcam..
Önerilerin için teşekkür ederim..
Ben pek kadında kas sevmiyorum, sen nasıl bişey yapmayı düşünüyorsun ??

haklisin canim cok da guzel aciklamissin usenmeden bikmadan cok tesekkur edeirm :) :79:
ben de senin gibi dusundum de, sanki cok yapinca zayiflicam diye korktum diye sordum :)
hani 150 ye degil de 100 e kadar mi ciksam diye dusunmustum :26:

haklisin canim cok da guzel aciklamissin usenmeden bikmadan cok tesekkur edeirm :) :79:
ben de senin gibi dusundum de, sanki cok yapinca zayiflicam diye korktum diye sordum :)
hani 150 ye degil de 100 e kadar mi ciksam diye dusunmustum :26:

Sen bi başla ufaktan yapmaya sonra kendi durumuna göre karar ver bence :) ilk basta bir hafta 50 kez ya sonra 55 gibi yavas yavas artır sonra durumuna göre kendin karar ver

Benim spor salonumda kilo alıp güçlenmek icin gelen bir kız var zayıflamak icin gelenlerin yaptıkları hareketleri hocamız ona ağırlık verip o şekilde yaptırıyo, yani senin güçlenmen için bizden daha çok çalışman lazım fazla yapman iyice zayıflatmaz merak etme, hangi kası daha cok calıstırsan o küçülmez aksine büyür sadece varsa yağların gider o kadar

Bu arada popon bence gayet iyi onu büyütmene gerek yok sadece şekillendirsen yeter zaten benim totom 94-95 ben 88 olsun istiyorum en son lisedeyken öyleydi çok özledim o halini

Push Up`a ben de başlayacağım, kol ve göğüs için faydalı bir egzersiz, hatırlattığınız iyi oldu hanımlar..

benim 96-97 arası olan basenlerim 92 olur mu acaba genetik olarak sadece basenlerimden kilo alıyorum

tatlım ben basenden almayan bir insanken bile benim zamanında minicik olan totom 103 ü bulmuştu şimdi 94 daha da küçülecekler emin ol sen düzenli sporunu yap taş gibi olacaklarrrr

tamamdir reglimin bitmesini sabirsizlikla bekliyorummm listeyi yapmak icin :) :79:

yok canim ne yagi keske.... varsa yoksa sevgili totisim var o da azicik 95 olsa 38 beden oluyordum :) simdi 36 beden ama ince kemikliyim bi de zayif olunca innce uzun siska bisi duruyorum 169 a 46 kiloyum baya vahim durumum anlicagin canim

Havada pedal çevirmek nasıl olur ki üst bacağı inceltir mi acaba ebru şallının son dvdsinde gördüm beline küçük topu koyarak yapıyo.üst bacağımda 4_5 cm incelse ne iyi olur

canim kas diyince aklina boyle bisey geliyorsa:

boyle bisey olma niyetim yok tabi, zaten oyle olmak gunde 4-5 saat calismam lazim, hem oyle olan kadinlar hormonlarini bozacak biseyler kullanip oyle oluyorlar. hem benim yaptigim egzersizlerle asla boyle olamam

benim demek istedigim boyle bisey

hem fit hem ince.. yani sadece ince olmak istemiyorum, kaslarim belirgin olmadigi icin yaglar gidince kemiklerim gorunecek ve hiiic sevmedigim bi goruntu.. ama karin kaslarini sIktIgInda hani o baklavalar hafiften gorunuyorya bazilerinde, ayyyy bayiliyorummmm o goruntuye.. bence kas hicte kotu durmuyo bi bayanda, daha saglikli ve guclu duruyo bence bi bayanda.. :))

Ayy canım keşke senin gibi olsam çok isterdim

Ayy canım keşke senin gibi olsam çok isterdim

yok canim aman sakin ozenme bana..
kimi gorsem laf isitiyorum..
ayy kurumus kalmissin
cok zayifsin
degnek gibisin
sopa gibisin ve turevleri.....

cok sinirim bozuluyor senin de 5 kilo fazlan var diyesim geliyor sonra susuyorum onun yaptigini sen yapma bak ne kadar uzuluyorsun diyorum.. keske onlar da benim kadar dusunceli olsalar

Senin olculerini ben arkadasima ssoyleyim bana program hazirliyo.istersen tabi. kilo almak iistedigini vs.anlatiyim Bakalim o neler dicek

Son düzenleme:

ekledim canm merak ettim böyle sonuç alınınca daha bi hevesli oluyorum

Senin olculerini ben arkadasima ssoyleyim bana program hazirliyo.istersen tabi. kilo almak iistedigini vs.anlatiyim Bakalim o neler dicek

olur canim buranin uzamanlari fikirler verdi ben de SPOR dosyasi yapip soylenilenleri bir bir kaydettim reglim bitsin hemen baslicam:)
bakalim senin arkadas ne dicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…