Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Hayırdır canım, sıkıntıyı söyle, yardım etmeye çalışırız elbet.. (;

Bacak mi desem basen mi desem ne desem bilmiyorum acikcasi ilk baslardada yazmistim anlatiyorum tekrar boyum 1.55 kilom 44 vucut olculerimide yazıyorum
Kol:22
Göğüs:74
Bel:59
Göbek:72
Kalça:84
Basen:52
Bacak:43

Basen demek istedigim yer duzensiz bi cikinti ust bacakta bacak dedigimde dizin 3 cm ustu aradaki farka bakin cok kotu ne giyiyorsam olmuyor boyumda kisa pantlar igrenc duruyor ne yapicam ben

Kilonda ve boyunda bir orantısızlık yok gibi esasen..
Ama sanırım sıkılaşma problemin var, fit bir görünüm için uğraşmalısın.. (;
Alt tarafın için egzersiz öneririm.. (;

[video=youtube;MG69sFM1UIw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MG69sFM1UIw[/video]

Bu video müthiş etkili..
Çıkıntıdan bahsetmişsin, bir de şunu önerebilirim:

Mari Winsor Pilates Buns & Thigh - Video Dailymotion

İkisi de etkili videolar, sırf kalça basen ağırlıklı..
Diğer arkadaşlar da fikir vereceklerdir canım.. (;

Sporla halledemeyeceğin hiçbir şey yok, canını sıkma sakın.. :13:

slm kızlar ben geldim 10gün aradan sonra yine devam spora valla hiç dikkat edemedim göbegim aldı tifaniye devam edeyim bari bu 10 gün içinde çok deyişime ugrayanlar olmuş gerçekten tebrik edyorum darısı başımıza :)

Hayırdır canım, sıkıntıyı söyle, yardım etmeye çalışırız elbet.. (;

Sporla duzelecek gibi hic durmuyor cok umutsuzum acikcasi ve cok asiri kafaya takiyorum bunu ailemde yakinda Allah daha kotu duzelmeyecek bir sey verecek goruceksin o zaman diyolar resim koymayi dusunuyorum belki gorurseniz duzelip duzelmeyecegi hakkinda bilgi verirsiniz

canlarrrrr ben geldimmm, fitnessdan geldim bugün bodypump vardi, agirliklarla calistim yaniii, harika hissediyorum kendimi suan ama evde bisey yapasim yok gercekten.. bi saatlik agirlik calismasi yetti acikcasi :))

hem hergün evden ise, isten fitnessa fitnessdan eve bisikletimle gidiyorum 30-40 dk sürüyo toplam, ama onu spormus gibi eklemiyorum saatime :)) onuda belirteyim, bide yokuslar filan var, zar zor cikiyorum o yokuslardan :// hala bu bacaklardaki yaglar nasil erimedi anlamiyorum dogrusu.. :S

bana basen ve iç bacak için sıkılaştırıcı video önerebilir misiniz
teşekkür ederim şimdiden

tekrardan hos geldin canimmm, tatilin iyi gecmistir umarim ) insallah bidaha gitmeyip burda bol bol yaglar yakarsin bizimle, artik cogaldik, topigimiz civil civil oldu ) kilo vermek isteyenlerden tut almak isteyenlerimiz bile var :))

Bir albüm yap istersen canım, ona göre yorumlayalım..
Ama ne olursa olsun elbette ki sporla halledilmeyecek birşey değildir..
Bu kadar umutsuz olman hiç hoş değil!

erkekten erkege degisiyor canim, benim esim öyle olmami istiyor acikcasi, cünkü kendiside bodybuilding yapiyor, kas yapmaya yönelik spor yapiyor yani.. kendisiyle ayni tarihte diyetle spora basladik, kendisi 121 kilodan 96ya düstü 25 kilo verdi, bende 75den 60 kiloya düstüm 15 kilo verdim :)) kendisi kasli oldugu icin benimde öyle cok siritmayan fit ama ince bi vücudum olmasini istiyor :)) bide kendisi 187 boyda oldugu icin ben onun yaninda 163 ciliz bi kiz olmiim, birbirimize yakisalim :)))

Yukarıdaki ilk videoyu öneririm canım, kalça-arka bacak-iç bacak müthiş ötesi çalışıyor.. (;

ayy canim iyiki gelmissin katilmissin bu topigee, herkese öyle bi ilgenip cevapliyorsunki hayran kaldim yanii :)))

Bir albüm yap istersen canım, ona göre yorumlayalım..
Ama ne olursa olsun elbette ki sporla halledilmeyecek birşey değildir..
Bu kadar umutsuz olman hiç hoş değil!

cok dogru, sporla halledilmeyecek hic bisey yoktur, vücudumuzu sporla istedigimiz kivama sokabiliriz :))

ayy canim iyiki gelmissin katilmissin bu topigee, herkese öyle bi ilgenip cevapliyorsunki hayran kaldim yanii :)))

cok dogru, sporla halledilmeyecek hic bisey yoktur, vücudumuzu sporla istedigimiz kivama sokabiliriz :))

Teşekkür ederim canım, böyle güzel karşılanmak ne hoş.. (;
Sporu çok severim ben ve bir bayan vücuduyla barışık olmalı, en azından umudu olmalı!
Bir bayan istediği kıvamdayken daha bir özgüvenli oluyor hepimizin bildiği-yaşadığı bir mevzuu bu.. (;
O sebepten ayrı bir önem veriyorum bu hususlara..
Epey de araştırmışlığım var, yardımcı olabiliyorsam ne mutlu, ben de iyi ki buradayım, haftalık bildirim olayı çok teşvik edici, gerçekten tasvip ettiğim bir topic, maşAllah bize..

Bana kalirsa once yuruyusle basla yuruyus o kadar farkediyo ki sonra yapicagin egzersizleri yap. Yavas yavas sıkılaşmayı hissediyorum.bacaklarimdaki acilardan buyuk keyif aliyorum.Bu acilar candir cann :)

Bana kalirsa once yuruyusle basla yuruyus o kadar farkediyo ki sonra yapicagin egzersizleri yap. Yavas yavas sıkılaşmayı hissediyorum.bacaklarimdaki acilardan buyuk keyif aliyorum.Bu acilar candir cann :)

Gunluk ne kadar yuruyorsunuz mesela? Bir de su sıkıntım var bacaklarim kasli yani 2 3 gun spor yapiyorum direk tas gibi oluyolar hani nornal salinca bir sey yok ama sikinca bacagimi hic yag yok gibi

Ben 78 gündür kalori takibi yapıyorum..
Alışkanlık oldu, yazmazsam rahat hissetmiyorum kendimi..
Ama farklı bir siteden yapıyorum ben, senin söylediğin yeri duymamıştım.. (;

ben de 8 gundur yazmadan yapamiyorum alisinca birakamiyo sanirim canim :)
benim gunluk almam gerek 2500 kaloriymis :)

Gunluk ne kadar yuruyorsunuz mesela? Bir de su sıkıntım var bacaklarim kasli yani 2 3 gun spor yapiyorum direk tas gibi oluyolar hani nornal salinca bir sey yok ama sikinca bacagimi hic yag yok gibi

1 saate yakın yurudum evimin yakininda yuruyus parki var orayi bile tercih etmiyorum uzak olana gidiyorum 2 tur atiyorum ustune yolumu uzatip merdiven cikiyorum son vurusumu oyle yapiyorum ve cok su icmeye basladim normalde su icen biri degilim ama aklima geldikce iciyorum.

Cok kotu bir mah.de oturdugumuz icin yalniz basima ve bu mahde yuruyus yapmam tehlikeli o yuzden yurumek zor oluyor benim icin. Peki ne kadar surede sıkılasma hissediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…