Yeni bir baslangic icin bugün basla!

evet yaa ben de bayılıyorum hafif kaslı olacak hakkatten böyle diyeceksin TAŞ gibi diye biz de olalım yeni yıla TAŞ gibi girelimm

programını dört gözle bekliyorum canım

canım devam et yedikleirn ve içtiklerin seni zayıflatır yada kilo aldırır

ay vallahi ya kardeş gibiyiz Watsap olsa babam baya sıkışık ya bende erteledim 2 ay sonra felan alırsın dedim hem daha yüksek model alırım

çok haklısın canım ne güzel açıklamışsın

bende push up yapıcam canım

canim arastirdim da videolari push up in 50 cesidi cikiyor bi tane hafif bi hareket buldum beginner mis zaten herhalde yeterli gelir degil mi bana?
Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube

evet canım bu ama ben ellerimi yumruk yapmadan yapıyorum bunuda denerim ama

Havada pedal çevirmek nasıl olur ki üst bacağı inceltir mi acaba ebru şallının son dvdsinde gördüm beline küçük topu koyarak yapıyo.üst bacağımda 4_5 cm incelse ne iyi olur

bacaklarını güçlendirir canım ama inceltir mi bilmiyorum

Topiğinizi çok beğendim arkadaşlar sizi uzaktan takip edebileceğim çünkü bebeğim var düzenli yapmam pek mümkün gibi görünmüyor emeğinize sağlık...

Bugun sabah hersey cok guzel basladi fakat aksama dogru sapıtmıs olabilirim yemek konusunda.az once yemekte biraz abartip dolmalari gotururken aklimda paylastiginiz resimler vardi kendime kiza kiza mideme gonderdim onlari.hadi onlari yedim niye ekmek yedim ki boş boş :18: yapamicam derken squat yaptim, crunch da yaptim havada pedal da cevirdim sonra bi güzel uyudum

İlk günüm fena değildi..
Yediklerime dikkat ettim, çok tuzlu, yağlı yemedim..
Salata, haşlanmış patates falan yedim...
Şimdilik 1 litre su içtim, 1 bardak limonlu çay, 1 bardak yeşil çay...
2 saat önce banyo yaptım ve bende de banyo yaptıktan sonra acıkma hastalığı var
Tuttum kendimi ağır bişey yemek istemedim ve sadece 1.5 kase yoğurt yedim, artık ac değilim

Fazla spor yapamadım bu gün ama yine de olsun..
1000 tane ip atladım
Ve Squat Challenge-e başladım...

Bu konuda 1 şey sormak istiyorum..
Şimdi 30 gün tamamlanınca ardını kaç tane yaparak devam edicem ? Son gün 250, öyle devam etmek gerekiyor yoksa baştan başlamak mı ? Ya da kafama göre takılcam mı ?

Tamam tatlım anladım...
Kızı görünce ben de mi böyle olmaya çalışsam diye düşünüyorum :44:
Güzel ve güçlü duruyor. .
Ben belki isterim de bi de tabii Sözlüm var, Onun pek sıcak bakacağını düşünmüyorum..
Kadın dediğin zarif olur falan gibi şeyler söyleyen birisi...
Bunu beğenip beğenmemesi konusunda bir fikrim yok..
Genel olarak acaba erkekler ne düşünüyor bu konuda ? Merak ettim şimdii :44:

bugün sabahtan 30 dk yürüyüş
squat
işten dönerken 30 dk yürüyüş
ve ilk defa 37dk süren fitness blender cardio workout yaptım yordu ama değdi bence
bir kaç saat sonrada duşa girip bacaklarıma kese yapıcam kendimi kaldırabilirsem

Benim erkek arkadasimda ayni kilo alsam hemen zayifla zayifla ama son halimi gorunce de cok zayifsin demeye basladi kisaca erkekleri anlamak cok zor

Benim erkek arkadasimda ayni kilo alsam hemen zayifla zayifla ama son halimi gorunce de cok zayifsin demeye basladi kisaca erkekleri anlamak cok zor

Aynen yaa..
Bana ne kadar istiyorsan kilo al problem değil falan gibi şeyler söylüyordu..
Geçen yine bu konu açıldı kilo almışım dedim... "Sen kilo almana bak, takma kafana" gibi şeyler söyledi, hemen ardından benim gibi kilo alsan, benim gibi olsan yeterli dedi...
Sorun ne biliyormusun ? Kendisi 1.80 boyunda ve 60 kilo civarında, belki 1 kaç kilo fazladır...
Şimdi sen düşün nasıl bir vücudu olduğunu.. Nasıl zayıf olduğunu...
Ben ise 1.53 boyunda ve şuan 56 kiloyum..
Ve haliyle boyuma göre de kilo alınca hemen fazla kilolu görünüyorum..
Kendisi öyle zayıf oluyor ve bana kilo al diyor.. Anlamadığım ardından da benim gibi ol demesii
İyice kafamı karıştırdı...
Bi kilo al diyor, bi benim gibi ol diyor
Onun gibi olmam için kilo almam değil vermem gerek anlamıyor kiii

Ben de zaten ona uygun olmak için çalışıyorum ama bilmiyor bunu.. tabii en önemlisi kendim için
Söylesem bi sürü tantana..
Hele diyet lafını duyunca çıldırırr

Son düzenleme:

canım o dolmalar olmamış ama

canım sana tavsiyem patatesten olabildiğince uzak dur onun dışında iyi ilk günün

ben baştan başlamıştım programa ama devam ettirmedim

Ahh ahh neyse ki benimki kilo aldi benimle dalga geciyodu pilates yaptigim donemde bosuna yapiyosun nasil olsa bi ise yaramiyo diye konusuyodu :) cok dengesizler.ama kilo almaktan cok korkuyorum gecen kuzenlerim boyle cok iyi olmussun dese de yok yuruyuse basladim hemen sporu birakmicam ins yaza kadar.burda insan gaza geliyo yapmayincada rahat edemiyorum.sabah saatimi kurup yuruyuse gidiyorum :)

canım sana tavsiyem patatesten olabildiğince uzak dur onun dışında iyi ilk günün

Tamam tatlım anladım, teşekkür ederim tavsiyen için
Senin resmine baktım 130 günde mi öyle oldun ?

Amaaann artık ne derse desin zayıflicam...
Sonra şişmansın falan demesinden iyidir..
Nasıl rahatsak öyle olalım, onları dinlersek yandıııkkkk

Ahh ahh biliyorum olmadi dolmalari yemem ama ben hayatimdan ekmek ve pirinci cikardim yemiyorum.1 gundende biseycik olmaz ama :)

bi site buldum 8 gundur burada yediklerimin kalori hesabini yapiyorum kizlar tavsiye ederim :)
fatsecret diye bi yer hem spor hem de yediginiz kalorileri kontrol altinda tutarsiniz diye dusundum :)
egzersizler vs hepsinin kalori yakimi da var sanirim demin kesfettim onu da :79:

Son düzenleme:
ben de yediklerimi saymak isterim ama caniniz cekmesin diye yazmiyorum kizceler :79:
biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar :79:

ben de yediklerimi saymak isterim ama caniniz cekmesin diye yazmiyorum kizceler :79:
biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar :79:

Ben 78 gündür kalori takibi yapıyorum..
Alışkanlık oldu, yazmazsam rahat hissetmiyorum kendimi..
Ama farklı bir siteden yapıyorum ben, senin söylediğin yeri duymamıştım.. (;

Hoşbuldum tatlım
Aynen birilerinin gazına gelip başlamak gerek.. Yoksa boş bırakınca durum malum
Gördüm tatlım... Ben en çok askeri kumaşı beğendim.. Ne zaman bitecek ??
Bakmak isterim
canım şimdi bizim öğretmen 2 hafta tatilde bende gitmem başka öğretmene artık nasip aklımda harika birde pardesü var tasarlayınca sana göstermek istiyorum çizimimi ve fikrimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…