yapıp yapmama arasında kararsızdım tatlım :44:vay be ne etkili bi gaz vermisim mi desem yoksa senin spor yapmaya bugun gonlun varmis mi desem iyi oldu iyi dimi muzoss :)
var canim agrim baya, 9 gun suruyor ama 5 gun baya iddiali geliyor diyeyim sen anla bunun 3 gunu de agrili
ooo cok iyimis 180 :) bana fazla gelebilir ama kilo alayim derken vermeyeyim sonra :) Sottile 50 ile bi hafta devam et bakalim dedi
ooo cok mersk ettim dogrusu fotoyu :79:
güzel ne demekkk ya muhteşeemm biz babamla bayılıyoruz canım dene bencee :)
günaydın kızlarrr
yapıp yapmama arasında kararsızdım tatlım :44:
senin yazını görüncede utandım
sağoll verdiğin gaz için
hemenn ekliyorum fotoyu
Eki Görüntüle 800094
Bu arada günaydınn çıtır hatunlarrrr
Nasılsınız bugünn
Sana da gunaydin muzosss
Her zaman muzoscum yeter ki ara gaz iste sen:) :79:
solda pörsumus toto, sagda tas gibi popo hey massallah :)
benim popo da anneden sagolsun diktir, zayifim ama bu kadar pörsuk degiliiiiiimzayifim ama totisim 90 cok sukur :79:
elmaşekerim ben spor listemi düzenledim. Merak eden arkadaşlar içinde videolarınıda yanına ekledimFNDKKRDU'nun HAFTALIK SPOR LISTESI
Pazartesi: Karın Günü
- Fitness Blender Abs 10 Minute Abs & Obliques Workout - Lean Toned Stomach Workout - YouTube
- Plates
Salı: Bacak Günü
- Victoria Secret bacak genel Legs and Butt Workout: Thigh Thinner - YouTube
- Victoria Secret Bacak Victoria's Secret Angel Butt Workout - YouTube
Çarşamba: Plates ve Bacak Günü
- plates
- Bacak yağlarını kaybetmek için Thigh Exercises For Losing Fat - YouTube
Perşembe: Tüm Vücut
- Fitness Blender karın ve bel Fitness Blender 8 Minute Abs Workout - No Equipment, No Excuses Abs and Obliques - YouTube
-Yoğun karın egzersizi Intense Full Ab Workout - YouTube- Bacak inceltici video Miley Cyrus Workout: Sexy Legs - YouTube
Cuma: Eglence
- Zumba https://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo
Cumartesi: Karışık
- Victoria Secret bacak ve karın Legs and Abs Circuit Workout - YouTube
- 8 dklık karın egzersizi 8 Minutes of Non Stop Ab Exercises - YouTube
- Victoria secret 8 dklık bacak egzersizi Booty Workout: 8 Minutes To A Firm Butt - YouTube
Pazar:Rest
NOT: Her gün tiffany https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
Nasılsınız bugünn
tamam canim merakla bekliyorum programi :) :79:
ben de regliyim zaten baya agrili geciyor en azindan bugun de boyle gecer, insallah yarina agrim kalmaz ben de baslarim o zaman :79:
tesekkur ederim squat paylasimi icin tekrardan
canim eger hic spor yapma aliskanligin yoksa hafif basla derim, yoksa ertesi gunu baya hamlanirsin, oturup kalkmanda zorluk cekersin) yuruyuslerle baslayabilirsin, pilates baslangic icin ideal bence, sonra vucut alistikca videolar ekleyebilirsin :)) evde yapmak istersen tabi bunlari oneririm, ama eger bi spor salonuna uye olumak istiyorsan, bende gittigim icin daha farkli onerilerde bulunabilirim )
hemen ekliyorum seni canim) jillianla basarilar dilerim.. bu sefer aramizda onu bitiren biri ciksinnnn ) gururumuz ol..
ne ozuru canim, bende o yuzden gecen yazmistim, bir anne oldugun icin buraya gelmen daha guctur, sorurumlulugun daha cok tabi.. sen icini rahat tut, reglin bittikten sonra tekrar gel, seni listeden silmedik, daha incelene kadarda silmeyecezz
ayy canim sen bu kilonla utaniyorsan ben napimmm simdi kendimiii, keseyim mi simdi kendimii50lere dussem kilomu hic takmayacam aslinda, cunku kas yapmak istiyorum ve kas daha agir oldugu icin kilo yuksek cikabiliyor.. ama en azindan 50lerde olayim diyorum :))
canim kisaca soyle aciklayim squatin yararini
Eki Görüntüle 800090
eger degisim gormek isterseniz fndkkrdumu arkadas olarak ekleyip onun degisimi gorebilirsiniz)
squat popodaki kaslari guclendirdigi icin yuzyuvarlak bi goruntu saglar, daha dik ve sekillendirir yanii) hepimizde ayni oranda kasimiz var (bayanlarda) o yuzden hepimiz squat-poposu yapabilirizzzz, yeterki isteyelim.. bu islerde devamlilik gerekir, o yuzden gunde 5 dknizi harcayip squatinizi yaparsaniz, bi kac ayda harika bi poponuz olur..
muzos squat programini yapiyor, fnkkrdumda videodakilerini yapiyor sanirim, bende fitnessda agirliklarla squatimi yapiyorum, squatcilar cogalsin bakimm :))
Nasılsınız bugünn
Oyyyyy kuzularrrr bugun ne güzel burdasınız erkenden
Tamam ben ara gazı isterim ara sıra böyle
Evet çok güzel dimiii benimki de dik ama büyük küçültmeye çalışıyorum
Maşşalahh ne güzel tam ölçüsünde fotonu görmek isterizz senin de
simdi kopyaladim canim birazdan oraya eklerim :))
ay ayni fotoyu paylasmissin canim kalp kalpe karsiymiss, bende senden hemen once koymustum o fotoyu
iyiyim canimcimm sen nasilsin bakalim??
canım kolların için dambıl alıp kollarını güçlendirebilirsin 3er kiloluk dambıl olabilir .
Crunches yapmanı öneririm yani karın egzersizleri ama yavaş yavaş hızlı bir şekilde değil sana crunches programı vereyim hemen
Eki Görüntüle 800096 Crunches programın
Eki Görüntüle 800097 Push-up Programın ( kollarını ve göğüs bölgeni güçşendirir ve kas yaparsın ) Yarım şınav yani. İnternetten bayanlar için şınav pozisyonuna bakarsın şuan anlatamıyorum
Dambıllarlada kol çalışırsın ve ip atla yaklaşık 10 dakika
Squat da yaparsan 3 ay içinde felan gayet fit bi görünüme kavuşursun
( bu arada bu liste fitness hocamın arkadaşıma kilo alması için verdiği listeydi. ve kız cidden kilo aldı ayrıca gerçekten fit bi görünüme kavuştu. yemelerinede dikkat et yağ yapıcı şeyler yeme cips felan sağlık açsıından çok zararlı ve protein tüket mutlaka.
evet canım ama yiyip yattıgım için yatmadan 300 ip atladım demiştim
kalorisine baktın mı
tesekkur ederim cok ilgilendiniz hepiniz acayip mutlu oldum:)
ayyy 52-53 olursam dileyin benden ne dilerseniz ki 50 yi gorsem de ayni sey :):)
findikkurdum agrilarim azalinca basliyim degil mi bu programi baya agrili geciyor da bir de cok geliyor
Leslie ile 1 mil yürücem şimdi
ay ayni fotoyu paylasmissin canim kalp kalpe karsiymiss, bende senden hemen once koymustum o fotoyu
iyiyim canimcimm sen nasilsin bakalim??
reglin bitince başla canımrica ederim ne demek herkes spora başlasın yeter ki
canım kolların için dambıl alıp kollarını güçlendirebilirsin 3er kiloluk dambıl olabilir .
Crunches yapmanı öneririm yani karın egzersizleri ama yavaş yavaş hızlı bir şekilde değil sana crunches programı vereyim hemen
Eki Görüntüle 800096 Crunches programın
Eki Görüntüle 800097 Push-up Programın ( kollarını ve göğüs bölgeni güçşendirir ve kas yaparsın ) Yarım şınav yani. İnternetten bayanlar için şınav pozisyonuna bakarsın şuan anlatamıyorum
Dambıllarlada kol çalışırsın ve ip atla yaklaşık 10 dakika
Squat da yaparsan 3 ay içinde felan gayet fit bi görünüme kavuşursun
( bu arada bu liste fitness hocamın arkadaşıma kilo alması için verdiği listeydi. ve kız cidden kilo aldı ayrıca gerçekten fit bi görünüme kavuştu. yemelerinede dikkat et yağ yapıcı şeyler yeme cips felan sağlık açsıından çok zararlı ve protein tüket mutlaka
evetcanım ben bacak videolarındaki squatları yapıyorum
iyiyim şekerim sen nasılsınders çalışıyorum evde matematik ama hoşuma gidiyor artık sayılarla uğraşmak anlayınca tabi
Bi arkadasim bana haftalik egzersiz programi hazirliyo kalca toparlama ve simitlere yonelik isteyen olursa programi paylasabilirim.bu arada bana bi yag karisimi vermisti haftada 1 gun spor yapmadigin gun bu yagla masaj yap cok faydasinj gorursun dedi hakkaten dedigi gibi oldu siz de deneyin.Simdi tam hatirlayamiyorum tekrar sorarim ama aci badem, biberiye ve limon yaglari olmasi lazim.bu arada cok istiyorum ama sanırım squat yapamicamsol diz kapagimda problem var o yuzden cok yuklenmek istemiyorum.
Kolay gelsinnn
Bu kadarına da pesss doğrusuu içimizden aynı şey geçiyo
yoksa bizzzzzzzkardeşmiyizzzzzzz
Bende iyiyim tatlım
Burayı böyle istekli hatunlarla gördükçe daha da iyi oluyorumm
kendime bilgisayarimda SPOR dosyasi crunches, squat ve push-up fotolarini indirdim, videolarini buldum onlarin linklerini not defterinde karsilarina yazdim :)
peki fundikkurdum bi sorum daha olucak gun gectikce sayiyi arttirmam kilo vermemi saglamaz degil mi?
belli bir sayiya geldigimde (yuksek olmayan) sabitlesem olmaz mi ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?