Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Selammmmmmmm guzel topigimin guzel hatunlariiiiiii :) :)

Maasallah ne cok yazmissiniZ :)
Gozlerim agridi valla :))

Azmiracimm hosgeldin canimmm :* :*
Hemen tiffanye basla ve bana yetis lutfennn :*

Ben bugunumu restt olarak ilan ediyorum ve hepinizi çok cok öpüyorum :* :* :*
Iyi gecelerrrrrrrr :)

Cok kotu bir mah.de oturdugumuz icin yalniz basima ve bu mahde yuruyus yapmam tehlikeli o yuzden yurumek zor oluyor benim icin. Peki ne kadar surede sıkılasma hissediyorsunuz?

Sabah leslie videolariyla yapabilirsin.havalar sogudugunda tercihim leslie olcak.ben 2 ay oncesinde pilates yapiyodum aslinda herseyi yaptim kısa surede hissediyosun zaten o acılar var ya onlar bi isareti aslinda. Ama sabirla sporunu aksatmadan yapicaksin.

ne koyu ne açık gri pardesünün rengi düğmeleri açık tatlı bi pembe ve kumaştan basma düğme olucak inşaallah şimdilik bu kadar bilgi yeter tatlım

Tamam yeter diyorsan yeter
Bilgilerden güzele benziyor :)

Yok ya benimki asla istemez öyle olmamı..
Senin eşin gibi sporcu falan olsaydı belki isterdi ama değil kii..
Aksine kendisi zayıf benim de ona uygun olmamı istiyor..
Güzel de olsa kas falan yaparsam hiç hoşuna gitmez..
Demiştim yaa bi de diyor kadın dediğin ince, zarif olur diyor..
Ben güzel bi zayıf olayım da kas falan istemem kalsın

Motivasyon için resim yok muuuuu ???

Ben de kalkıyım barii squatdan, push-up- tan falan bişey yapayım

Canim ne iyi ettinde soyledin bunu bende basladim hemen

cok dogru! bir bayanda özgüven cok önemli, kendisi mutlu degilse baskalarinida mutlu edemez :))
baya arastirdigin ve bilgili oldugun belli canim, masallah.. bildiklerini bize aktarmanda cok hos, bence burda herkes bildikleriyle birbirimize önerilerde bulunursa hepimiz kendimize göre uygun sporlari bulup cok kisa sürede sonuc alabiliriz :))

ayy okudum canim 180 boyunda 60 kiloysa bence sende ona yakisman icin zayif olman gerekiyor )

Aynen tatlım, biraz kilolu falan olsaydı takmazdım bu kadar kafaya ama durum malum

Budün diyetime nerdeyse tamamiyle uydum,
jillian 30ds level 1/2.günü yaptım,
yarım saat salona gidip hidrolik fitness artı yoga yaptım
artı squat challenge a başlayıp 1. gününü yaptım

paylaştığınız fotolar için çok teşekkürler beni çok güzel motive ediyolarrr

sıkılaşma zayıflama marttan bu yana oldu canım. siz daha benim ilk resmlerimi görmediniz görseniz evrim geçirdi derdiniz ama malesef sildim bilgisayarada format atınca onlarda gitti

Ahh ahh biliyorum olmadi dolmalari yemem ama ben hayatimdan ekmek ve pirinci cikardim yemiyorum.1 gundende biseycik olmaz ama :)

1 kerecikten bişey olmaz

sen hergün rest mi ilan ediyon bakim
Motivasyon için resim yok muuuuu ???

Ben de kalkıyım barii squatdan, push-up- tan falan bişey yapayım

dün paylaşamadım kusura bakmayın

Herkese Günaydın :) biraz once leslie videolarina baktim kadının bacaklarina dikkat ettiyseniz duz degil yani yururken falan bir cikinti var ve orantili degil o kadar spor yapmasina ragmen suan resim atamadigim icin bunu soyluyorum benim bacaklarimda aynen oyle (

günaydın hanımlar
bugün squat rest günüm sabahta bacaklarım ağrıyor diye yürüyüşe çıkmadım
artık akşam yürüyüş ve fitness yaparım

Son düzenleme:

Evrim geçirmiş gibiysen o zaman o resimlerde bayaa iyisin...
Sık-sık paylaş unutma iyi motive ediyor...

Basen yapılı insanlarda o çıkıntı oluyor, bende de var biraz..
Sıkılaşmak için uğraşıyorum o sebepten.. (;
Bazılarının umrunda olmuyor canım bu tür şeyler..
Msj sayını doldur da bakalım, kendi kafanda biraz büyütmüşsün gibi geliyor, istikrarlı sporla inan yapılabilir..
Jillian michaels inanılmaz bir görüntüdeyken nasıl bir hale ulaştı.. (;
Kadın şuan spor eğitmenliği yapıyor..

Üstteki fotoğraftan bacaklarının değişimini hayretle görebilirsin.. (;

Günaydın kızlarr.sabah cok uykum vardi yuruyuse gidemedim.biraz gec uyandim.hemen yattim yere havada pedal cevirdim 200 kadar 50 de ip atladim ama nefes nefese kaldim aksam yuruyusumu yaparim ins ama bugun yediklerime dikkat edicem aciktikca salatalik fln yesem yyemekler disinda kalorisi daha masum

Jill mi bu... İnanamıyorum ne kadar değişikmiş eskiden. Üstelik videolarda çok erkeksi.. Burada bildiğin hatun gibi çıkmış.. Heyt be..

Sottile, fndk ben çok kötü besleniyorum ya... Ne yapacağım nasıl yapacağım... Şu aralar yemek pişirme imkanlarım yok. Dışarıdan yiyorum mecbur. Hep pide tarzı şeyler...

Aynen canım, videolarda çok erkeksi ama fotolarda öyle değil pek..
Dışarıdan yeme zaruriyetindeysen salata tarzı şeyler öneririm..
Bir öğünün ağır ve bol karbonhidratsa diğerleri salata tarzı atıştırmalık olsun derim..
Yemek pişirme imkanın neden olmuyor canım, yoğun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…