Ne yazik ki bugun benim basima geldi tatliyla aram cok iyi degildir ama bugun aradim taradim dolapta piko buldum vee hoop mideye :) canin cok istiyosa bitterden bi parca ye keser kesinlikle :)
Kızlar merhaba
en aktif topik burası sanırım size bir sorum olacaktı
düşük bel pantolon giymekten oluşan o çöküntü egzersizle geçer migeçerse nasıl geçer? hangi egzersizle?
zayıf olmama ragmen(1.80 boy, 55 kiloyum) o çöküntü yüzünden simit bölgem yağlı vıcık vıcıkmış gibi duruyor ne yapmalı ne etmelibayadır düşük bel giymeyi bıraktım ama orası tamamen düzelmez mi acaba
tiffany'nin videosunu ve squat programını bir süre yapmıştım yeniden başlıcam. tiffany dışında bahsettiğim bölge için ne yapmalı
umarım anlatabilmişimdir
popo kaldırmada squat en iyisi kesinlikle :) 2-3 hafta yapmıştım çok faydasını gördüm zayıf olduğum için popom yoktu squat çıkardı ortaya :) umarım herkes istediği gibi görünür.
Merhaba. . .
Ben daha yeni başladım squata ama araştırmalarımdan anladığım kadarıyla o en iyisi gibi görünüyor.
Umarım kısa zamanda istediğin gibi olursun. . .
popo kaldırmada squat en iyisi kesinlikle :) 2-3 hafta yapmıştım çok faydasını gördüm zayıf olduğum için popom yoktu squat çıkardı ortaya :) umarım herkes istediği gibi görünür.
tatlı krizi için kuru meyve yenebilir kayısı sindirim sistemini çalıştırıyor mesela :)
etkisi çok güzel bence faydasını görürsün sende2-3 haftada etkisini görmüşsen, gerçekten çok iyiymiş..
Denerim bakalım benimki de geçer mi kuru meyveyle..
Teşekkür ederim :)
etkisi çok güzel bence faydasını görürsün sende
bi dene kuru meyveyi hem çikolatadan çok daha yararlı :) rica ederim
callanetics in quick stomach diye videosu var ona bak canım biKızlar merhaba
en aktif topik burası sanırım size bir sorum olacaktı
düşük bel pantolon giymekten oluşan o çöküntü egzersizle geçer migeçerse nasıl geçer? hangi egzersizle?
zayıf olmama ragmen(1.80 boy, 55 kiloyum) o çöküntü yüzünden simit bölgem yağlı vıcık vıcıkmış gibi duruyor ne yapmalı ne etmelibayadır düşük bel giymeyi bıraktım ama orası tamamen düzelmez mi acaba
tiffany'nin videosunu ve squat programını bir süre yapmıştım yeniden başlıcam. tiffany dışında bahsettiğim bölge için ne yapmalı
umarım anlatabilmişimdir
Offf yaa bitteri de hiç yiyemem, çok acı geliyor bana. . . Ama keseceğini bilsem 1 paket alır koyarım eve isteyince hemen 1 parça yer kurtulurum. . Benimki öyle çabuk geçecek türden değil ama denesem fena olmaz..
Sütlü çikolata önerirsen 2 paket yiye bilirim yaniii
koş bak vardır inşallah şekerli(doğal meyve şekeri) olduğu için tatlı ihtiyacını azaltır :)
Dolapa hücumm
Kuru üzüm olmalıydı, severim de..
Bakalım kalmış mı evde...
baktım canım o bölgeyi çalıştırıyor gibi bu hareket. deneyeceğim teşekkür ederimcallanetics in quick stomach diye videosu var ona bak canım bi
bi diyetisyenden duydum cikolatanin yaninda sut icersen daha masum hale geliyomus tabiki bitter sutluyu bosver gereksiz kalori
koş bak vardır inşallah şekerli(doğal meyve şekeri) olduğu için tatlı ihtiyacını azaltır :)
bende yarın sabah itibariyle buradaki videolarla çalışmaya başlicam inşallah..ölçülerimi de not alıcam ama tartımın pili yok maalesef...
kilo hariç tüm ölçülerimle eşimi işe yolcu eder etmez burdayım ....
çok istekliyim bide boğazıma dur diyebilsem....
olurmu dersiniz bu yolda yardımcı olurmusunuz bana............
hoşbuldum...gaz vermek konusunda bende fena değilimdir ama kendi motivasyonum için bana gaz verilmesi lazım .............Merhabaaa...
Ac karnına 1 bardak limonlu su ve ardından hemen kahvaltıı..
3 dilim çavdar ekmeği peynirle yedim bu gün de. . 1bardak ta şekersiz çay tamamdır.. İyice doydum..
Şimdi de squat, crunch, push-up yapıcam...
Hoşgeldin...
Burda çok iyi gaz verenler var...
Vazgeçmek falan istersen gel buraya hemen motive olursun . ..
Başarılar...
Günaydın kızlarrr üstümde bi agirlik var cok tembelim 2 gundur yuruyusede gidemedim amaaa 200 havada pedal 100 de ip iyi basladim yine bu sabahhavada pedal isi kesinlikle bacaklari inceltir gibi geliyo.oglenden sonrada crunch,squat ve 200 pedalla bugunu kapatirim boyle yetersiz mi sizce bilemedim
kilo..73
göbek 102
göğüs 102-allahtan emziriyorum-
bel 94
kalça 107
üst kol 32
üst bacak 59
ne dersiniz hanımlar sizce umut varmı
aslında ben buraya daha öncede uğramıştım ama tatile çıkıcağım için başlayamamıştım maalesef...ben şimdi bi yerden başlıyorum burayada yazdıklarıma umarım duyarlı olursunuz...gerçi aranızdaki en kilolu benim ama güzel motivasyon ve düzgün beslenme ,spor ve sizlerin desteğiyle başarıcağınma inanıyorum...
ben de dün plates topunu küçük olanını popomun altına koydum öyle havada pedal çevirdim resmen bacakların üst kısmı yanıyor yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?