Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Ne yazik ki bugun benim basima geldi tatliyla aram cok iyi degildir ama bugun aradim taradim dolapta piko buldum vee hoop mideye :) canin cok istiyosa bitterden bi parca ye keser kesinlikle :)

Offf yaa bitteri de hiç yiyemem, çok acı geliyor bana. . . Ama keseceğini bilsem 1 paket alır koyarım eve isteyince hemen 1 parça yer kurtulurum. . Benimki öyle çabuk geçecek türden değil ama denesem fena olmaz..
Sütlü çikolata önerirsen 2 paket yiye bilirim yaniii

Son düzenleme:

Merhaba. . .

Ben daha yeni başladım squata ama araştırmalarımdan anladığım kadarıyla o en iyisi gibi görünüyor.
Umarım kısa zamanda istediğin gibi olursun. . .

Son düzenleme:

Merhaba. . .

Ben daha yeni başladım squata ama araştırmalarımdan anladığım kadarıyla o en iyisi gibi görünüyor.
Umarım kısa zamanda istediğin gibi olursun. . .
popo kaldırmada squat en iyisi kesinlikle :) 2-3 hafta yapmıştım çok faydasını gördüm zayıf olduğum için popom yoktu squat çıkardı ortaya :) umarım herkes istediği gibi görünür.
tatlı krizi için kuru meyve yenebilir kayısı sindirim sistemini çalıştırıyor mesela :)

2-3 haftada etkisini görmüşsen, gerçekten çok iyiymiş..

Denerim bakalım benimki de geçer mi kuru meyveyle..
Teşekkür ederim :)

callanetics in quick stomach diye videosu var ona bak canım bi

bi diyetisyenden duydum cikolatanin yaninda sut icersen daha masum hale geliyomus tabiki bitter sutluyu bosver gereksiz kalori

Dolapa hücumm
Kuru üzüm olmalıydı, severim de..
Bakalım kalmış mı evde...
koş bak vardır inşallah şekerli(doğal meyve şekeri) olduğu için tatlı ihtiyacını azaltır :)

callanetics in quick stomach diye videosu var ona bak canım bi
baktım canım o bölgeyi çalıştırıyor gibi bu hareket. deneyeceğim teşekkür ederim

bende yarın sabah itibariyle buradaki videolarla çalışmaya başlicam inşallah..ölçülerimi de not alıcam ama tartımın pili yok maalesef...
kilo hariç tüm ölçülerimle eşimi işe yolcu eder etmez burdayım ....
çok istekliyim bide boğazıma dur diyebilsem....
olurmu dersiniz bu yolda yardımcı olurmusunuz bana............

Merhabaaa...
Ac karnına 1 bardak limonlu su ve ardından hemen kahvaltıı..
3 dilim çavdar ekmeği peynirle yedim bu gün de. . 1bardak ta şekersiz çay tamamdır.. İyice doydum..
Şimdi de squat, crunch, push-up yapıcam...

bi diyetisyenden duydum cikolatanin yaninda sut icersen daha masum hale geliyomus tabiki bitter sutluyu bosver gereksiz kalori

Teşekkür ederim tatlım...

koş bak vardır inşallah şekerli(doğal meyve şekeri) olduğu için tatlı ihtiyacını azaltır :)

Sağol yaa... Gitdim buldum kuru üzüm. . . Gerçekten iyi geldi.. 15-20 tane falan yedim herhalde ve rahat uyudum..

Hoşgeldin...
Burda çok iyi gaz verenler var...
Vazgeçmek falan istersen gel buraya hemen motive olursun . ..
Başarılar...

Son düzenleme:
hoşbuldum...gaz vermek konusunda bende fena değilimdir ama kendi motivasyonum için bana gaz verilmesi lazım .............

[video=youtube;4ErQhmIYchY]http://www.youtube.com/watch?v=4ErQhmIYchY[/video]ilk sayfadaki bikinili kızın hareketleri çok ağır geldi bana ...sizce bu hareketlerle iki doğumdan hatıra göbeğimi eritebilirmiyim...

Kızlarr hepinize günaydınn

Sabah kalktım aç karnına 2 bardak su içtim
30 dk yürüyüş ve bugün ki squatımı yaptım
Şimdi işteyim ve yeşilçay içiyorum
Hepinize az kalorili bol sporlu bir gün diliyorum

kilo..73
göbek 102
göğüs 102-allahtan emziriyorum-
bel 94
kalça 107
üst kol 32
üst bacak 59
ne dersiniz hanımlar sizce umut varmı
aslında ben buraya daha öncede uğramıştım ama tatile çıkıcağım için başlayamamıştım maalesef...ben şimdi bi yerden başlıyorum burayada yazdıklarıma umarım duyarlı olursunuz...gerçi aranızdaki en kilolu benim ama güzel motivasyon ve düzgün beslenme ,spor ve sizlerin desteğiyle başarıcağınma inanıyorum...

Günaydın kızlarrr üstümde bi agirlik var cok tembelim 2 gundur yuruyusede gidemedim amaaa 200 havada pedal 100 de ip iyi basladim yine bu sabah havada pedal isi kesinlikle bacaklari inceltir gibi geliyo.oglenden sonrada crunch,squat ve 200 pedalla bugunu kapatirim boyle yetersiz mi sizce bilemedim

ben de dün plates topunu küçük olanını popomun altına koydum öyle havada pedal çevirdim resmen bacakların üst kısmı yanıyor yaparken

Sen istedikten sonra yapamayacagin bisey yok.insallah istedigin sonuca ulasirsin

gunaydinnnnnnn citirlarimmm, hayirli cumalarrr, nasilsiniz bakim???

masallah yaaa ne cok yazmissinizzzzz, daha okumadan sizlere yazayim dedim.. dun gelemedim ama sporumu yaptim, fitnessda zumba vardii ona katildimmmm :)))) saat 19da bitti eve geldim saat 19:30 gibi sonra bi baktimkiii dun aksamdan hazirladigim TAMMMMMMM 1 buyuk tencere taze fasulye yemegim bitmisss.. guya eve gec gelecegim icin bi gun oncesinden yapayim demistim, bide esim oglen ise gittigi icin yer diyerekten yaptim ama ne biliiiim 1,5 kiloluk fasulye bi oturusta bitsin ayy bide utanacagina bide demesinmi "bana yiyecegini soylemedinki, soyleseydin birakirdim, ben sandimki sen rejimdesin yemezsin diye tencereyi bitirdim" ayyyy diyetteyim diye ac kalacam sankiiiii, onun diyet anlayisi bu zaten yemegi cok az yag atmistim..
ayyy bide dediki "yemek cok guzeldi ellerine saglik ama cokmu yag attin midem agriyor", hahahahha 1,5-2 kiloluk yemegi yedii sonra suclusu ben ciktimmmm
neyse bende hemen kendime muzosumun verdigi fikirle melemen yaptim, yaninada dunden hazirladigim cacigi yedim.. sonrada esimin dagittigi seyleri toplamakla vaktim gecti, esimde sonra eve gelince haliyle giremedim buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…