3.sü de vardı diye hatırlıyorum ama şimdi iş yerinde oldugum icin bulup linkini yollayamıyorum. Eğer Torrent kullanıyorsan ben oradan indirmiştim. tüm levelları.
iş yerinden solayı linki direkt veremiyorum ama aşağıdaki bağlantıya tıklarsan ya da kopyalayıp actıgında 3. video 3 levelında oldugu bir video olması gerek toplam 85 dk, kotan yoksa oradan bakabilirsin
https://www.google.com.tr/search?q=...9i57j0j69i64.13799j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8
tşkler canım bişey soracam bunun 3 lvlinide aynı günmü 10 gün 10 gün bölerekmi yapıyonuz
hayıırrverdiğin tavsiye çok yanlış şekerim lahmacun konusunda
Sakın bak akşamları lahmacun pide döner vs türü skaın ola yemeyin çünkü yakamazsınız akşamları . ama akşamları çorba yanına ekmek salata felan yaparsa çok iyi olur
Çokta kuruyemiş yeme ama oda fazlası zararlı
canım 6ya geliyorsa akşam yemeğini ye hem sabaha kadar çabuk yakarsın onu
bende birazdan sporlarımı yapıcaaam
ayrı ayrı her birini 10'ar gün yapıyoruz levelları, 1. level 10 gun, 2. level 10gün 3. level 10 gün toplam 30 gün
Bu arada 1 adet 12o gr lahmacun 25o kalori imiş..
1 kır pidesi 42o kalori,
1 porsiyon 25o gr etli pide 693,
1 porsiyon 25o gr kaşarlı pide ise 743 kalori!
Lahmacun ve pideyi aynı katagoride düşünmeyin, pide hem daha kalın hem de çok yağlıdır. Lahmacun daha kuru ve incecik bişeydir. Bu verdiğim öneri kendi önerim değil diyetisyen önerisidir. Tabiki lahmacun vb nispeten daha ağır olan yemekleri öğlen yemek daha iyidir, ama bana diyetisyenim günlük almam gereken kalori miktarına göre liste yapardı istersen öğünlerin yerin değiştirebilirsin derdi. Tabiki daha agır olan seyi oglen yeyip aksama hafif seyler yediğimde cok daha hızlı kilo veriyodum ama o şekilde yapamadıgımda da en azından hedefimden sapmamış kontrollu yemek yiyor oluyordum. Yaşasın yemek yemek
akşam işte yenmemesi gerekiyor kalorisi az da olsa ama evet pideye oranla düşük kalorisi. Bide düşünsenize hergün pide lahmacun yediğini
aydada bir veya 2 yenebilir ama hergün
ayy sporlarımı yaptım ölüyorum resmeeeeeeen
:18::18::18: Pazartesi kalori patlamasi yasamisim o zaman ben korkunçç
Benim dün ilk günümdü diye squat, crunch challenge bi de ip atlamadan sonra her tarafım tutulmuş gibi..
Yürümemi görseniz gülersiniz..
Ördek gibi sallana-sallana yürüyorum..
Bu gün squatın 2-ci günü 55 tane zor yaptım dayanamıyordum..
Crunch daha kolay gibi.. Fırsat buldukca uzanıp yapıyorum...
Sanırım bu gün başka spor yapamicam çünkü gerçekten zor durumdayım, kımıldayamıyorum..
Bi şey sormak istiyorum Squat yapanlara...
Ara vermeden mi yapıyorsunuz ? Zamanla alışırım elbet ama bu gün zorlandım 55-i yapmaya... 25-i kesintisiz yaptım ama ondan sonra 10 tane yapıb ara vermek zorunda kaldım.. Ara dediyim 15-20 saniye falan..
Benim dün ilk günümdü diye squat, crunch challenge bi de ip atlamadan sonra her tarafım tutulmuş gibi..
Sanırım bu gün başka spor yapamicam çünkü gerçekten zor durumdayım, kımıldayamıyorum..
Ara vermeden mi yapıyorsunuz ? Zamanla alışırım elbet ama bu gün zorlandım 55-i yapmaya... 25-i kesintisiz yaptım ama ondan sonra 10 tane yapıb ara vermek zorunda kaldım.. Ara dediyim 15-20 saniye falan..
kesinlikle katılıyorum hergünolmaz olmamalı da.. ben genelde liste takip ediyorum bugün sunları yicem diye :) güzel oluyo ama cok nadir dedigin gibi nefsimi körlemek icin bazı seylerin cok ucundan ya da ayda bir iki kere buyuk bişeyse yiyorum.. Ama bazen kucuk sandıgımız seyler coooookkk kalorili olaibliyor.. mesela ben chesecakei ogrendigimde sok olmustum nerdeyse boyle bol yaglı bir kebap kendisi yemek mühim
benim de reglim hafifledi o yuzden yarin baslicam egzersizlerime cok heyecanliyim :)
yarin buyuk bi alisveris yaparim sanirim sabahtan bol proteinli :)
yarin benim icin yeni bir baslangic olucak :)
gelsin kilocuklar ve fit vucut :79:
hepimiz fit olalim guzelligimize guzellik katalim hatunlar :)
Bende şuan ödem de olabilir reglden dolayı, ölçümlerde nasıl çıkarım ki acep.. :/
Umarım hepimiz fit olabiliriz canım gönlümüze göre..
İlk kez bu kadar istikrarlı spor yapıyorum, spor salonlarına gitmemin dışında tabii..
Reglimin ilk 2 günü yapmam ama sonrasında yaparım sanırım, ara verirsem toparlayamayabilirim, biliyorum kendimi..
hic olcme canim bence simdi bi regl bi bitsin vucut rahatlasin kendine gelsin o zaman olcersin bosuna canini sikmamis olursun hem :79:
Amin insallah canim benim :)
Tebrik ederim canim darisi benim basima, ben de 3 sene once 2 ay gitmistim salona baya istahim acilmisti ama yok zayif degilsin modundaydi hocam o yuzden cok bisi yaptirmamisti saglikli yasam icin gittim diyebilirim :79:
benim de bugun 4. gunuydu canim yarin iyice hafiflicek, zaten normalde en az 8 gun suruyor yokmus gibi sayiyorum o yuzden yarin baslicam insallah ben de bu kadar istikararli olabilirim canim :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?