Yeni bir baslangic icin bugün basla!

kızlar özür dilerim eve yeni geldim ve yorgunluktan karnıma kıramplar giriyoo parmaklarım falan her yerim uyuşuk neyse bugün spor yapamadım biraz dinleneyim yorgunluk kahvemi içeyim gece yatmadan yaparım herhalde sonra zaten dahada pert olrum
yediklerime gelince sabah kahvaltımı çok hafif ve mükemmeeldi eve öyle bi aç geldim ki böğürtlen ve ahududulu dondurmadan ve acı biberden başka bişey görmedi gözüm acı biber ve 3 tane lahana sarması yedim yogurtla ve dondurmamı güzelcee yarıladım rahat bi 250 kalori aldım yada en fazla 300 şimdi 300 ip atlarım sonra hareketlerimi yaparım sizin nasıldı gününüzz çıtır hatunlar

Hoşgeldin tatlım, benim gayet güzeldi..
Toplamda 1o49 kalori tükettim, 45 dakika spor yaptım..
Bu saatten sonra da birşey yemem sanırım..
Sen de güzelce sporunu yap, geç saate bırakınca gözünde büyümesin..

canim dikkat et reglinin 4.gununde odeminin %90 gidiyor zaten pazartesiye bisicigin kalmaz :)
Sonraki hafta tabiki de dusus olur hem de bi hafta calismis olucaksin cunkum :)
Kizmasinlar soyle onlar da yapsinlar canim :)
Tbiki de senden daha iyi kimse bilemez kendini nasil iyi hissedeceksen onun yolunda gitmelisin :)
annem yuruyusunu hic birakmaz kortizon kullaniyor ona ragmen masallahi var sasiriyorlar nasil kilo almazsin sen diyee ama gunde 2 saat yuruyusu var :)
Insallah canim, kedinin topigi bilirsin orda biraz baktim ama cok istikrarli olamadim ama bu sefer kararliyim baya bi gaza geldim sayenizde :)
Alt bacagim aslinda iyi duruyor aslinda ust bacaktan dolayi sanirim cunku asil ust bacak ince :)
Bilmiyorum valla ne tipliyim ama mubarek kalcam olmasa hastalikli gibi zayifsin diyebilirlerdir :) aslinda yine zayifim ama popom dik azicik o kurtariyor ve dedigin gibi once gobek cikiyor, sonra o yayiliyor kalca ve bacak olarak :)
2 sene once 52-53leri gormustum o zaman guzeldi tam 27 bedeni dolduruyordum fit duruyordum boyum 169-170 gibi cunkum
oyle olsam yine baska bisi istemiyorum canim

selam guzel hanimlar

ben topiginizi bir bucuk haftadir takip ediyorum cok hosuma gitti istekli olmaniza iradenize hayran kaldim ve bende katilmaya karar verdim

benim hem Kilo vermem Hemde SIKIlasmam lazim iki aydir spor yapiyorum 10 Kilo verdim geri kalan kilomuda sizinle vermek istiyorum

tabii beni araniza alirsaniz

Son düzenleme:

MaşAllah annene canım, spor en başta sağlık için gerekli bir aktivite.. (;
Benim bacak kalça sıkılaşmıyor bir türlü..
Gerçi hiç bu kadar istikrarlı spor yapmamıştım ama yine de çok ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramayayım diye..
52 olan bacağım 5 cm sıkılaşsın işte..
Sıkılaşma kapasitesi oldukça fazla çünkü.. (;
Alt bacaklarda genelde çok problem olmaz da üst bacaklar hep sorun..
Elma tipli vücutlar direkt kiloyu yukarıdan alıyor fakat bacaktan veriyor, armut tipliler ise direkt alttan alıyor üstten veriyor..
Böyle bir orantısızlık işte..
Kalçanı kaşı kuzum nazar değdirme.. (;
Yine alırsın kilo; fakat alamazsan hormon testi yaptır..
Tiroitlerle alakalı bir durum olabilir, yani yiyor fakat kilo alamıyorsan.. (;

ben hep ara vererek yapıyorum dizlerim kötü oluyor yoksa yani öyle az da değil mesela 80 squat mı yapıcaktım o gün 20+20+20+20 yapıyorum 5dk ara vererek hepsinde

Elbette ki buyur canım, hep beraber fit olalım.. (;
Ölçülerini yaz, konu sahibesi listeye ekler seni, egzersiz de önerilir.. (;
Hoşgeldin.. (;

merhaba canım
ne kadar güzel kilo vermişsin
pazartesi günleri ölçüm bildirimi yapıyoruz
eminim ElmaShekerim seni de ekliycektir

Elbette ki buyur canım, hep beraber fit olalım.. (;
Ölçülerini yaz, konu sahibesi listeye ekler seni, egzersiz de önerilir.. (;
Hoşgeldin.. (;

hosbulduk cnmyarin olculerimi alip yazarim tskler

merhaba canım
ne kadar güzel kilo vermişsin
pazartesi günleri ölçüm bildirimi yapıyoruz
eminim ElmaShekerim seni de ekliycektir

merhaba cnm dogum yaptim 10 ay once bir oglum az bi kilom kaldi geriye ama benim sorunum en cok gobek maalesef eritemedim onu sizle birlikte insallah eriyecek:)))

tskler cnm yarin yada pazartesi yazarim olculeriimi

evet canim annemin cok istikrarlidir bu konuda sagligina dikkat etmek zorunda kullandugu ilacin ne kadar zarari oldugunun da farkinda..
canim sikilasir dur hemen olmaz ki uzun suredir yapan biri olarak senin daha iyi bilmen gerek canim :)
Kasidim canim hihi :79:
Canim hormon testi yaptirdim daha 1 ay olmadi, bi sikinti cikmadi fakat tiroid sinirda dedi simdilik bi sikinti yok ama belki yakalayamiyoruzdur gizli olabilir dedi tiraiod, onun icin antikor testi ve ultrason olabilir dedi simdi onun icin sira alip gitmem gerek aslinda da hastanelerden nefret ediyorum
Guzel yerim canim aslinda mesela demin bir tabak patlican musakka, bi tabak bulgur pilavi, 3 dilim ekmek, 1 bucuk bardak limonata, ustune de bir kase kavun yedim geldim :)
Ama kafamda bi sikinti varsa ne kadar yesem de yaramiyor malesef

Allah analı babalı büyütsün
verdiğin kilo çok güzel
emin ol ki burda çok güzel programlar var
özellikle ilk sayfalara bakmanı tavsiye ederim

canım pert oldum şuan babamın omuzunda uyukluyorum
ohh maşallah canıımmm ha gayret başarılar ve devamını diliyorum
1 saat callen egzersizim ve 8 dakika bel-karın egzersizii yapıcam toplamda 1 saat 15 dakika :)

Allah analı babalı büyütsün
verdiğin kilo çok güzel
emin ol ki burda çok güzel programlar var
özellikle ilk sayfalara bakmanı tavsiye ederim

Sağol cnm :)))

Ben bakıyorum devamli ve yapiyorum

Iki aydir plates yapiyorum şimdide değişik programlara yöneldim oğlumdan fırsat buldukca yapiyorum:)))

Berbat durumdayımm bacaklarim acayip agriyo yuruyus yapmasam mi yarin bilemedim :18:cok gozumde buyudu simdi yuruyus.birazdan yogurt yicem sonra uyurum squat mahvetti

Berbat durumdayımm bacaklarim acayip agriyo yuruyus yapmasam mi yarin bilemedim :18:cok gozumde buyudu simdi yuruyus.birazdan yogurt yicem sonra uyurum squat mahvetti

canim hiiic yilmak yok:) ben de squati daha once cok yaptim hatta regl olmadan once de :) ilk yaptigin zaman oyle oluyor ikinci gun acisa da birakma calismayan kaslarini calistiriyorsun tabiiiki de kas ne oluyor diyecek once bir hamlicak :) ama sonra alisicaksin hic bisi yokmus gibi yapicaksin :) :79:
yani yarin yuruyus de yapicaksin degil mi canim :)

Evet evet birakmak yok.sonra pisman olmak istemiyorum

Aynen ben de nine gibiyim şu an
Beni de çok zorluyor.. yarın 60-ı kim yapacak diye düşünüyorum :18:
Benim de yaptıkca yapasım geliyor ama bacaklarım dayanmıyor...

Bugun bende zor yaptım 55 i yarin 60 1 ay sonunda cok merak ediyorum..birazdan yuruyus + alışveriş yapıcam bakalimm ne ciciler alicam oglen cok yedim aksami yogurtla gecistircem yada sut.. yememem gerekiyo bugun

Ben de çoookk merak ediyorum :44:
Al da güle-güle giy tatlım..
Aynen ben de öğlen çok yedim diye akşam yoğurtla idare ettim. . .

canim olur tabiki zamanla alisicaksin ara verebilirsin onemli olan dogru yapmak :))

Haklısın tatlım..

ben hep ara vererek yapıyorum dizlerim kötü oluyor yoksa yani öyle az da değil mesela 80 squat mı yapıcaktım o gün 20+20+20+20 yapıyorum 5dk ara vererek hepsinde

Ne bileyim ara verince etki yapmaz gibime geliyor..
Ama başka çare yok yapamıyorum aralıksız...
5 dk değil ama 10 saniye falan gibi ara veriyorum...

Kızlarrrrr...
Tatlı krizi sizde de var mı ?
Benim her yemekten sonra çay keyfim vardı ve tabii ki, çay yalnız olmazdı..
Yanında pasta, bisküvi, çikolata ve s. gibi şeyler mutlaka olurdu.. (Yazınca bile canım çektiiii )
Yanii yemezsem kendimi kötü hissediyordum..
Şimdi hiç tatlı bişey yemiyorum, ufak şeker bile...
Dün biraz iyiydim ama bu gün daha fazla tatlı istiyorum ve şu an krizim gelmiş durumda. . .
Böyle olupta bu durumu nasıl atlatırım bilen var mı ?

Ne yazik ki bugun benim basima geldi tatliyla aram cok iyi degildir ama bugun aradim taradim dolapta piko buldum vee hoop mideye :) canin cok istiyosa bitterden bi parca ye keser kesinlikle :)

Kızlar merhaba
en aktif topik burası sanırım size bir sorum olacaktı
düşük bel pantolon giymekten oluşan o çöküntü egzersizle geçer mi geçerse nasıl geçer? hangi egzersizle?
zayıf olmama ragmen(1.80 boy, 55 kiloyum) o çöküntü yüzünden simit bölgem yağlı vıcık vıcıkmış gibi duruyor ne yapmalı ne etmeli bayadır düşük bel giymeyi bıraktım ama orası tamamen düzelmez mi acaba
tiffany'nin videosunu ve squat programını bir süre yapmıştım yeniden başlıcam. tiffany dışında bahsettiğim bölge için ne yapmalı
umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…