- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ne zahmeti zevkleeeaynen canim oyle bisiler olabilir :) :) :79: ben d senin kilonu alayim bi zahmet :) :79:
canım inan bende zayıftım ama regl düzensiliği yüzünden tekrar kilo aldım ee malum sunavlar felanne şirketi canım bu senin yaşın küçük değil mi
inşallah spora da vaktin kalır
ayy insanın kendi yaptığı yemek ayrı güzel oluyo
niye hayal olsun ki canım spor ve sağlıklı beslenme sonucu fit bir vücut
canım karın için platesi öneririm 10ar dakikalık video sana anca 1 hafta etki eder sonra bişey yapmaz platese başlayabilirsin
canım bence boyuna göre kilon çok fazla benim kardeşim de 153 boyunda 48 kilo o bile fazla hem görünüş açısından hemde sağlık 45e inmeye çalışıyo oda sende bence 45 kilo olmalısın boyuna göre kilon fazla canım
karın ve bel için tiffany rothe simit videosu ilk sayfada var . karın içinde plates yada spor yapmaya vakit ayarlarsan sana program çıkartabilirim
ne zahmeti zevkleee
canım inan bende zayıftım ama regl düzensiliği yüzünden tekrar kilo aldım ee malum sunavlar felan
şirket konusuda asistanım bi kaç hafta önce oldum yeniyim daha yani :)
ya ben diyorum ki belli sayıda belli hareketleri yapayım squat gibi sen ne dersin fındıgım
bugün regl oldum diye bişey yapmıycaktım sözde ama dayanamadım
squatımı yaptım ve 100 pedal çevirdim birazda kol çalıştım
aslında cumartesi pazar kendime off günü olarak plan yapmıştım
ama öyle alıştım ki az bile olsa egzersiz yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum :26:
Okumuyo musun canim sen :)
Squata kslca sekillendirir baska bisey yapmaz canim :)
Ama olmaz ki oyle 1 gun hic bisey yapma ki kaslarin dinlensin..
canım ben en fazla yarım saat yapabilirim belki 20 dakika bilemiyorum günüm günümü tutmuyor bi tane 8 dakika karın bel egzersiz videom var indirmiştim o güzel baya onu yapayım birde günlük kaç squat yapayım hadi kısa zamanlı fakat acil şekillendirici beni liste yapalımOkumuyo musun canim sen :)
ne şirketi canım bu senin yaşın küçük değil mi
inşallah spora da vaktin kalır
ayy insanın kendi yaptığı yemek ayrı güzel oluyo
niye hayal olsun ki canım spor ve sağlıklı beslenme sonucu fit bir vücut
canım karın için platesi öneririm 10ar dakikalık video sana anca 1 hafta etki eder sonra bişey yapmaz platese başlayabilirsin
canım bence boyuna göre kilon çok fazla benim kardeşim de 153 boyunda 48 kilo o bile fazla hem görünüş açısından hemde sağlık 45e inmeye çalışıyo oda sende bence 45 kilo olmalısın boyuna göre kilon fazla canım
karın ve bel için tiffany rothe simit videosu ilk sayfada var . karın içinde plates yada spor yapmaya vakit ayarlarsan sana program çıkartabilirim
Okumuyo musun canim sen :)
keşke şöyle bişey olsa mesela 1 günde 3 ssat egzersiz yaparsan 1 beden incelirsin gibi ne güzel olurduuhaklısın motivasyon fotolarını gördükçe hırs geliyor insana resmen
ne alakaysa sanki daha çok yaparsam hemen olucakmış gibi :26:
keşke şöyle bişey olsa mesela 1 günde 3 ssat egzersiz yaparsan 1 beden incelirsin gibi ne güzel olurduu
Kizlar az once bi diyetisyen yumrugunuz kadar yemek yemeniz gerekir dediiben ac kalirim heralde ne doyarim yumrugunuz kadar pilav, avuc iciniz kadar et tavuk, yumruk yapti bardagin yanina koydu o kadar da sut yumrugunuzun yuksekligi kadar yani..benim cay bardagi kadar icmem yeterli o zaman bu sayede 40 kg vermis bi amcada tabi verirrr
Kızlar spor yapmak regli geciktiriyormuş diye bi şey duydum..
Böyle durumla karşılaşan oldu mu ya da bilgi doğru mu ? :44:
Benim için çok önemli bu konu...
bundan bi kac sene once 2-3 ay spor salonuna gidip haftada 4 gun spor yapan biri olarak bu sorunu yanitliyim canim :)
aksine fizyolojini duzene sokar, periyodun da hic gecikmeden gununde gelir :)
benim aksine duzene girmisti gunu gunune geliyordu anlicagin canimcim :)
Kızlar spor yapmak regli geciktiriyormuş diye bi şey duydum..
örnek verdim mesela dedim hadi 6-7 saat olsun güzelim seni mi kırıcammAma çok şey istiyorsun sennn
3 saate 1 beden ha ??
Ben zaten 1 beden incelmek istiyorum o zaman 3 saat yapardım biterdi
hayır canım aksine düzene sokuyo benim hep düzensizdi harekete başladım başlayalı düzene girdi tabi birde kiraz*vişne-üzüm çöpünü kaynatıp içtim arada oda düzene girmesini sağladıKızlar spor yapmak regli geciktiriyormuş diye bi şey duydum..
vücudunun çalıştığını hissediyor insan demişsin ya hani..böyle yanma gibi mi oluyor sanki etlerin lime lime dökülüyor gibi mi ...ben daha acemiyimde yanlış yapmamak için bolca danışıyorum sizlere....Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube
How to Do Crunches - YouTube
ben bunlari yapiyorum canim :) yoksa 50 cesit video cikiyor bunlari sectim iclerinden :)
kolay da bunlar hem calistigini hissediyorsun vucudunun :)
lastikle kol calisirken stres atiyorum o da cok zevkli :)
maaşallah 5 saat hemde bende eşim ve çocuklarla çıkınca kızı da kanguruya takıyorum oooh mis gibi spor oluyor olmaya da sonu çok vahim oluyor mutlaka yemek başında buluyorum kendimi...Bugun baya alışveris yaptim 5 saat deli gibi dolandım..spor yerine geçer heralde gerçi bi menü midemdebugun bi bayan gordum bir bacagi benim kalcam kadar belki daha fazla hic abartmiyorum Allah yardimcisi olsun cok zor.:26: Kizlar sizde dışarda dolasirken kizlara bakip bende bu kadar miyim acaba diyo musunuz bu spora baslayali milleti inceliyorum birinin dikkatini çekse yanlıs anlicak orantili mi degil mi bakiyorum sonra kendime bakiyorum butun aynalarda delirdim sanirim
kader işte kimi kilo vericem diye çırpınıyor kimi de kilo alıcam diye...boyla kilo uyumu guzelmis canim :) keske benim azicik bile yakin olsa ama yok boy 169 kilo ac karnina 45.5, tok 46 du simdi bi daha cikiyim tartiya kac cikicam:) cirozluktan olucem yakinda :):):) baktim akam yemegine en az 1 saat var 46.100 ciktimhedef en az 50 :)
canim benim de sorun yok 90 hatta ve dik ama bacak ozellikle de karinin ve belin calistigini dusunuyorum
hadi yaa maaşallah..bende hep kendimi kıyaslarım ama benden kilolularla o zaman moralim daha iyi oluyor...ben ondan daha zayıfım bikere diyorum...zayıflara hiç bakmıyorum bile :))bende çok dikkat etmeye başladım ya resmen kendimi kıyaslıyorum
eşime bile soruyorum ben o kadın kadar mıyım falan diye
o da hep saçmala zayıfsın sen deyip duruyor
hatta spor yapmamı bile saçma buluyor :26:
vücudunun çalıştığını hissediyor insan demişsin ya hani..böyle yanma gibi mi oluyor sanki etlerin lime lime dökülüyor gibi mi ...ben daha acemiyimde yanlış yapmamak için bolca danışıyorum sizlere....
kader işte kimi kilo vericem diye çırpınıyor kimi de kilo alıcam diye...
benim boyda 1.64 kiloda ahh bi 69 a düşse bana yeterde artar...
hadi yaaaa..göbek ve yan yağlara faydası yokmu...desene boşa kürek çekiyorum...ama belki en azından kalori yaktırır.....Okumuyo musun canim sen :)
maaşallah.maaşallah.maaşallah..darısı başıma...............10 dakika karın egzersizi
20 dakika triffany
2 mil leslie
Julian yaptim birde ve 200 mekik
Baya birşey yapmışım ama kendimi hiç yorgun hissetmiyorum aksine çok dinçim dahada yapasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?