- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Motivasyooon
Eki Görüntüle 803330
Eki Görüntüle 803331
Eki Görüntüle 803332
Eki Görüntüle 803333
Eki Görüntüle 803334
Eki Görüntüle 803335
Eki Görüntüle 803336
Eki Görüntüle 803337
Eki Görüntüle 803338
Eki Görüntüle 803339
Eki Görüntüle 803340
Eki Görüntüle 803341
Eki Görüntüle 803342
Eki Görüntüle 803343
Eki Görüntüle 803344
Eki Görüntüle 803345
Eki Görüntüle 803346
Eki Görüntüle 803347
Ayyy bende bunlar gibi olmak istiyorum ama ne zaman
güzelim inan bana hiç vaktim yok haftada 3 saat yapabiliyorum anca spor programıma uyamıyorum bile dersten geliyorum sonra yemek öğrenmeye başladım bir sürü şirketin işi bana bakıyo birini yapsam biri kalıyo hadi ikisinide zor güç yap bu sefer spor kalıyo napcam yaa bennnn
kızlarr bugün yemeği ben yaptım ay bir tatlı olmuştu ki sormayın yedikçe yiyesim geliyooo
yaprak sarması ve dolmabiber yaptım
aynen canım ikimiznde ellerine sağlık maşallah bizeeellerine saglik dilviin :)
ben de bugun ilk kez yuvalama ve icli kofte yaptim :)
aynen benimki de oyle guzel olmustu ki :)
ellerimize saglik :79:
canım crunch ve push up nasıl bi hareket bende belli sayıda böyle şeyler yapsam iyi olur fazla spor yapamamakktan iyidirsporda 2. gunum :) :79: :79:
25 crunch
10 push up
55 squat
20 ser kez lastikle ve agirlikla kol calistim
simdi de bi koca tabak nohut tabagi elimde goturuyorum :)
yarina baska bi proteine geceyim bundan tiksinmeden :):)
aynen canım ikimiznde ellerine sağlık maşallah bizee
canım crunch ve push up nasıl bi hareket bende belli sayıda böyle şeyler yapsam iyi olur fazla spor yapamamakktan iyidir
sağol canım akşam denerim :) benim için önemli olan kurban bayramına kadar fark etmek hem uzun zamandan beri görmediklerimi göreceğim hem baya misafir olucak hemde manisa izmire gideceğim inşallah ordan sonra tatile tabikii ama bu vucutla mııı yaaPush Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube
How to Do Crunches - YouTube
ben bunlari yapiyorum canim :) yoksa 50 cesit video cikiyor bunlari sectim iclerinden :)
kolay da bunlar hem calistigini hissediyorsun vucudunun :)
lastikle kol calisirken stres atiyorum o da cok zevkli :)
sağol canım akşam denerim :) benim için önemli olan kurban bayramına kadar fark etmek hem uzun zamandan beri görmediklerimi göreceğim hem baya misafir olucak hemde manisa izmire gideceğim inşallah ordan sonra tatile tabikii ama bu vucutla mııı yaa
Allahım ben nasıl bikini alıcam ya
Bugun baya alışveris yaptim 5 saat deli gibi dolandım..spor yerine geçer heralde gerçi bi menü midemdebugun bi bayan gordum bir bacagi benim kalcam kadar belki daha fazla hic abartmiyorum Allah yardimcisi olsun cok zor.:26: Kizlar sizde dışarda dolasirken kizlara bakip bende bu kadar miyim acaba diyo musunuz bu spora baslayali milleti inceliyorum birinin dikkatini çekse yanlıs anlicak orantili mi degil mi bakiyorum sonra kendime bakiyorum butun aynalarda delirdim sanirim
canım kilom 53 boyum 1.53dene canim de :)
squat da yap zaten biliyosundur :)
senin boyun kac ki canim? bu kadar uzuluyosun??
izmire bizim buraya geliyorsun demek :) :79:
Maalesef o hastalık bende de var.. :/
Bir de yetmezmiş gibi boş bulunup nişanlıma diyorum, kızın bacaklara bak harika diye..
Bir bayanın bir bayanı erkekten daha çok incelediğini iddia ediyor benim yüzümden..
Bazen de söylediğin gibi, ben de bu kadar mıyım diye düşünüyorum, işin içinden çıkamayınca nişanlıma soruyorum o da kızıyor tabii..
İstediğim görüntüye ulaşayım da kimseciklere bakmayacağım..
İyi bari tek degilim :) bi de kiziyorum onlara ne haldesin halaaa yiyosun diye insanlar giderek obezlesiyo cocuklara uzuluyorum bi cocuk 6 yasinda vardirbbelki.2 cocuk menusu yedi bakakaldim oyle
canım kilom 53 boyum 1.53
yaşım 17
squat yapayımda benim kalçamda bi sorun yokki gayet şekilli oldugunu düşünüyorum karına ve bele yararı var midur acep
güzelim keşke senin kilon bende olsaa maşallah ya metabolizmayı değişelim biz yaboyla kilo uyumu guzelmis canim :) keske benim azicik bile yakin olsa ama yok boy 169 kilo ac karnina 45.5, tok 46 du simdi bi daha cikiyim tartiya kac cikicam:) cirozluktan olucem yakinda :):):) baktim akam yemegine en az 1 saat var 46.100 ciktimhedef en az 50 :)
canim benim de sorun yok 90 hatta ve dik ama bacak ozellikle de karinin ve belin calistigini dusunuyorum
güzelim keşke senin kilon bende olsaa maşallah ya metabolizmayı değişelim biz ya
Bugun baya alışveris yaptim 5 saat deli gibi dolandım..spor yerine geçer heralde gerçi bi menü midemdebugun bi bayan gordum bir bacagi benim kalcam kadar belki daha fazla hic abartmiyorum Allah yardimcisi olsun cok zor.:26: Kizlar sizde dışarda dolasirken kizlara bakip bende bu kadar miyim acaba diyo musunuz bu spora baslayali milleti inceliyorum birinin dikkatini çekse yanlıs anlicak orantili mi degil mi bakiyorum sonra kendime bakiyorum butun aynalarda delirdim sanirim
güzelim inan bana hiç vaktim yok haftada 3 saat yapabiliyorum anca spor programıma uyamıyorum bile dersten geliyorum sonra yemek öğrenmeye başladım bir sürü şirketin işi bana bakıyo birini yapsam biri kalıyo hadi ikisinide zor güç yap bu sefer spor kalıyo napcam yaa bennnn
kızlarr bugün yemeği ben yaptım ay bir tatlı olmuştu ki sormayın yedikçe yiyesim geliyooo
yaprak sarması ve dolmabiber yaptım
Aaay bunlat hiçbirşey yemiyorlar sanirim
Keşke bende böyle olsam ama çok uzak sanirimm
Hayal kurması bile güzel
Kızlar karın için en etkili video hangisi:26:
canım kilom 53 boyum 1.53
yaşım 17
squat yapayımda benim kalçamda bi sorun yokki gayet şekilli oldugunu düşünüyorum karına ve bele yararı var midur acep
Kizlar az once bi diyetisyen yumrugunuz kadar yemek yemeniz gerekir dediiben ac kalirim heralde ne doyarim yumrugunuz kadar pilav, avuc iciniz kadar et tavuk, yumruk yapti bardagin yanina koydu o kadar da sut yumrugunuzun yuksekligi kadar yani..benim cay bardagi kadar icmem yeterli o zaman bu sayede 40 kg vermis bi amcada tabi verirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?